Gość: elik IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.04, 15:30 Jadę do Paryża z biurem Lekier. Czy ktoś z nimi podróżował albo też się wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: Paryż Lekier IP: *.idea.pl 23.08.04, 22:08 No to współczuję! Kupiłem u nich wycieczkę objazdową po francji. Podczas rezerwacji m-c wcześniej była już podobno ponad połowa chętnych, na 2 tygodnie dowiedziałem się że się nie odbędzie! W zastępstwie wziąłem alpy i Lazurowe wybrzeże ale na 3 dni przed wyjazdem dowiedziałem się że jadę z Rainbow Tours a nie lekierem. Było tragicznie, a biuro nawet nie odpisało na maila. Ma opinie o sobie w .....Acha reklamacje przyjmują tylko do 7 dni więc trzeba mieć ekspresowe tempo składania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Paryż Lekier IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.04, 12:06 a ja bylam z nimi 4 lata temu w Paryzu i bylo super, swietny przewodnik, Pan Bogus:-) Biegle wladal francuskim, super znal miasto. W sumie to nie byla objazdowka tylko obiegowka, bo w 3 dni zobaczylismy "wszystko":-) mi akurat takie cos odpowiada. Sa elastyczni:-) Mielismy jechac z powrotem do Amsterdamu, ale ze ekipa z autokaru przeglosowala Bruksele, wyladowalismy wlasnie tam. Ja Lekiera sprawdzilam i moge polecac. Odpowiedz Link Zgłoś
ada296 Paryż Lekier 24.08.04, 19:08 jadę 11 września najpierw dzień w Amsterdamie potem Paryż podobno biuro jest dobre pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś