Dodaj do ulubionych

Kolonie letnie dziecka SP

17.01.14, 12:14
Witam,
Jakich organizatorów polecacie na kolonie dla dziecka (dziewczynki) 2 klasa SP.
Brałam pod uwagę:
BUT (ale bywają bardzo krytyczne opinie na temat warunków) Myślałam o Łebie, Muszynie albo Rogowcu.
Ok-Tours (Jarosławiec hip hop lub wakacje w Nibylandii)
KLIWER
Kompas (kolonia przebojowych dziewczynek)
Poszukiwacze Przygód
Chris (Elfy)
Travel Shop (Kraina Ihaha)
lub Dziecięca Akademie Przygody (ale zauważyłam, że wśród polecających są rodzice chłopców- mamy dziewczynek nie są tak zachwycone).
Macie doświadczenia z tymi organizatorami albo jakieś rekomendacje?
Pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • Gość: inka Re: Kolonie letnie dziecka SP IP: *.ip.netia.com.pl 18.01.14, 19:35
      moje dzieci od lat jeżdzą z Jaworzyną na Akademię Szkrabusiów, duże biuro, dużo propozycji a jednak bardzo dbają - polecam
      • rodzicuczniasp Re: Kolonie letnie dziecka SP 18.01.14, 20:22
        Dziękuję:-) To już druga rekomendacja z jaką się spotkałam w ostatnim czasie:-)
        • taormina Re: Kolonie letnie dziecka SP 13.02.14, 13:29
          Ja również polecam Jaworzynę. Córka właśnie wróciła z zimowiska, cała, zdrowa, zadowolona i "wyjeżdżona" na nartach. Był to jej pierwszy samodzielny wyjazd, ma 8 lat.
          Biuro spisało się rewelacyjnie, nie ma się do czego przyczepić.
          Planujemy już kolonie letnie z Jaworzyną :)
    • Gość: JJ Re: Kolonie letnie dziecka SP IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.14, 23:24
      Moja wnuczka tez jezdzila zJjaworzyna / w ubiegłym roku wyjazd zagraniczny/, ale to już 14 latka
    • tusiak12 Re: Kolonie letnie dziecka SP 02.05.14, 11:19
      Kompas ma bardzo dobrą ofertę, naprawdę dbają o to, żeby dzieci były bezpieczne i dobrze się bawiły. sprawdziłam ich, polecam, kolonia przebojowych dziewczynek to dobry pomysł na początek samodzielnych wakacyjnych wyjazdów :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka