3wafel 19.07.15, 07:50 Witam, czy ktoś był na wycieczce z Ecco Travel- Niesamowita Birma-. Proszę o opinie, wrażenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dyz55 Re: Birma 19.07.15, 11:14 Z ciekawości zerknąłem na program i stwierdzam że jest fajny. W ub. roku zrobiłem podobną trasę z Rainbow. Birma jest przepiękna, bezpieczna i warta odwiedzenia. Co prawda infrastruktura turystyczna jest jeszcze w powijakach, ale tym bardziej warto tam teraz pojechać.Piloci miejscowi to ludzie wykształceni i świetnie przygotowani do pracy z turystami. Hotele takie sobie, ale i tak lepszych nie ma :) Jedzenie srednie jak na Azję, ale do przełknięcia. Zawsze na obiad zawożą do niezłej restauracji. kupienie czegoś we własnym zakresie może być problemem. Bardzo polecam Birmę zanim zadepczą ją tłumy turystów. Jedź śmiało! Odpowiedz Link Zgłoś
3wafel Re: Birma 19.07.15, 15:10 Dziękuję za odzew. Skoro byłeś i stwierdzasz, że program jest fajny, to już jestem spokojniejszy. Dodatkowo nastawiam się na festiwal balonów w Taunggyi . Będziemy nocować dwa dni w Heho podczas festiwalu a stamtąd do Tanggyi bliziutko. Jadę w listopadzie. Jak oceniasz Rainbow na tej trasie. W tym roku chyba zmienili program na lepszy. Dołożyli pobyt w Ngwe Saung. Wybrałem jednak Ecco. , Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dyz55 Re: Birma 19.07.15, 17:19 Chyba program zwiedzania jest ten sam. Zmienili tylko miejsce pobytu i odwrócili kierunek zwiedzania. W ub roku Rainbow sprawiło sie na 5+. Jedna z lepszych wycieczek na jakich byłem z tym BP.( a byłem na nastu) Sądzę że jest to głównie zasługa miejscowego i na ub r, jedynego organizatora wycieczek po Birmie. Dlatego też piszę, jeśli program ecco bardziej Ci odpowiada jedź śmiało! Wrócisz zachwycony. Odpowiedz Link Zgłoś
rege2 Re: Birma 01.05.16, 10:58 Zastanawiam się...nad Birmą; dobre opinie, ciekawy kraj..szukam towarzystwa... Odpowiedz Link Zgłoś
esadora Re: Birma 08.05.16, 18:14 A coś więcej n.t. aury, warunków, przygotowania - co niezbędne, co przydatne, co niepotrzebne. Wybieram się w lutym z Rt, na program - W krainie tysiąca pagód. Program wydał mi się niezły. Za każdą uwagę i radę będę niezmiernie zobowiązana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiczka Re: Birma IP: *.dynamic.chello.pl 08.05.16, 20:08 mnie kusi tamten kierunek na mapie, i rozgladam się za ofertami. Chyba Rainbow ma najciekawsze oferty, bo naprawde jest w czym wybierać! Nie wiem czy już w nastepnym sezonie, ale na pewno kiedyś odwiedze te miasta nieśmiertelności :) Odpowiedz Link Zgłoś