Gość: Gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.05, 13:19 Kto ze mną leci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tomaszki123 Re: Tunezja-Libia 07-21.06.2005 z Triadą 18.02.05, 09:44 Zastanawialam sie nad ta wycieczka, jednak ostatecznie wybralam Turcje z jettouristic. Zycze udanego wyjazdu i opowiedz po powrocie jak bylo. Moze wybiore sie za rok :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tunezja-Libia 07-21.06.2005 z Triadą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 13:16 Dzięki :) już nie mogę się doczekać wyjazdu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renik Re: Tunezja-Libia 07-21.06.2005 z Triadą IP: *.brzeziny.net / *.brzeziny.net 18.02.05, 13:44 witam,właśnie dzisiaj zarezerwowaliśmy z moim chłopakiem wycieczkę w tym terminie, do 18 musimy wpłacić pieniązki...my na pobycie mamy być w Neptunie. Wykupiłeś ofertę traf czy konkretny hotel???Jesteś samotnym turystą czy reprezentujesz większą grupę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Tunezja-Libia 07-21.06.2005 z Triadą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 14:59 Jadę z mężem. Na pewno się spotkamy ponieważ też będziemy w Neptune :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renik Re: Tunezja-Libia 07-21.06.2005 z Triadą IP: *.brzeziny.net / *.brzeziny.net 18.02.05, 15:32 jeśli jest już nas kilkoro to będzie wesoło, dajcie jakieś wskazówki żebyśmy się poznali... ja mam 29 lat, mój mężczyzna 32 i jesteśmy z W-wy, znak rozpoznawczy - uśmiechnięci i ciekawi świata... do zobaczenia w czerwcu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczasowicz Re: Tunezja-Libia 07-21.06.2005 z Triadą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 15:24 Witam. Ja tez jade w tym terminie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rodi Re: Tunezja-Libia 07-21.06.2005 z Triadą IP: 212.160.172.* 21.02.05, 12:51 Hejka Skąd jesteście? Tak jak napisała moja dziewczynka (Renik) my z wawy Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tunezja-Libia 07-21.06.2005 z Triadą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.05, 15:45 Hello, jesteśmy z okolic Wawy, a znaki charakterystyczne to: 27,28 lat, włosy koloru blond, uśmiech na twarzy, błysk w oku i głód przygód ;))) see you soon... pzdr PS Właśnie dostałam tel z Triady - trzeba donieść xero paszportu (to do wjazdu na terytorium Libii), a jak dopytywałam się o to parę dni wcześniej to było "nie, niepotrzebne nam xero paszportu"... miejmy nadzieję, że w czerwcu organizacja będzie tip-top :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renik Re: Tunezja-Libia 07-21.06.2005 z Triadą IP: *.brzeziny.net / *.brzeziny.net 22.02.05, 11:40 Hej!Dziękuję za odpowiedź i charakterystykę . Nas o potrzebie dostarczenia ksero paszportu poinformowali 18.02 w dniu wpłacania zaliczki.Co do organizacji to nie zakładam złych scenariuszy ponieważ to już 3 impreza typu 7+7 i wiem czego możemy się spodziewać. Pozdr Ps.Ciekawe ile będzie grup i czy uda nam się spotkać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Tunezja-Libia 07-21.06.2005 z Triadą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.05, 13:42 Jeśli nie na objazdówce to z pewnością spotkamy się w Neptune :) a może widzieliśmy się już kiedyś na imprezce tego typu? ;)) 3 lata temu byliśmy w Grecji z Triadą (początek września) - objazd + pobyt w Olimpic Beach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renik Re: Tunezja-Libia 07-21.06.2005 z Triadą IP: *.brzeziny.net / *.brzeziny.net 23.02.05, 09:37 Do zobaczenia w czerwcu, z Triadą to była Turcja i Hiszpania:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: MAM NADZIEJĘ,ŻE U WAS BĘDZIE LEPIEJ IP: *.local.bispol / *.internetdsl.tpnet.pl 28.02.05, 09:25 Ja byłam z triadą w Grecji (podróż poślubna) było fatalnie. Obsługa pod psem, bezprzerwy od dnia przyjazdu do dnia wyjazdu na ka?dy problem słyszałam "ja przekarzę koledze który się tym zajmuje. Problemy były dwa, i zostawiliśmy je naszyn następcom. Ale przynajmniej nie nastawialiśmy się na widok na morze jak nasi sąsiedzi(rocznica ślubu). Zamiast widoku na morze mieli widok na charakterystyczny w grecji śmietnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: MAM NADZIEJĘ,ŻE U WAS BĘDZIE LEPIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.05, 10:55 Tak jak napisałam, byłam w Grecji 3 lata temu, również z Triadą i mam całkiem inne wspomnienia. Nie rozumiem co oznacza "obsługa pod psem"? niektórzy zdaje się oczekują, że będzie się skakać wokół nich... u nas też byli różni maruderzy, którym przeszkadzało to, że np. NIE BYŁO DARMOWYCH SOKÓW W AUTOKARZE (!!!) albo że nie siedzieli na górze w autokarze. Nie zapomnę też kobiety, która przez 10 min. darła się pierwszego dnia na pilotkę, że "nie ma jej bagażu, pewnie nie zapakowali do autokaru"... jak się okazało kobieta nie zauważyła, że jej bagaż stał sobie obok niej te 10 min... teraz już wiem, skąd takie złe opinie o Triadzie, ale przecież nie można oskarżać biura podróży o takie głupoty jak brak soków czy zła pogoda! a zanim człowiek wyjedzie na wycieczkę powinien trochę poczytać o kraju, do którego się wybiera, wtedy mógłby uniknąć paru "niespodzianek", poza tym jak się płaci ok 2 tys za objazdówkę to nie ma co oczekiwać luksusów... ...i stąd oczekujemy, że wycieczka do Libii będzie niezapomnianym przeżyciem, nieważne jakie będą hotele, ważne jest to, że poznamy nowy kraj, nieodkryty przez większość turystów :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gg Re: MAM NADZIEJĘ,ŻE U WAS BĘDZIE LEPIEJ IP: 195.47.201.* 28.02.05, 15:00 Tak trzymaj o to w tym wszystkim chodzi :) Podoba mi się takie nastawienie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edyta Re: MAM NADZIEJĘ,ŻE U WAS BĘDZIE LEPIEJ IP: *.local.bispol / *.internetdsl.tpnet.pl 01.03.05, 10:12 wbrew twojej opinii nie lubię jak ktoś koło mnie skacze, ale jak pytam przed wyjazdem czy mam zabrać sztućce (własne wyżywienie) i słyszę "nieeeeeeeee, tam wszystko jest" a poprzyjeżdzie okazuje się że jest jedna łyżka jeden widelec i dwa noże to chyba mam prawo oczekiwać uzupełnienia tego?? W połowie turnusu nie doczekawszy się żadnej reakcji kupiłam je sobie. pozatym ceny wycieczek fakultatywnych były 100% wyższe niz informowano nas w kraju. Przedstawicielka TRIADY o historii Grecji powiedziała dwa zdania i jej wiedza na ten temat się skończyła- to chyba niewiele o kraju, kt ma taką historię? A pozatym zanim wydajesz o kimś opinie to się zastanów a nie napalaj jak kot w marcu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: MAM NADZIEJĘ,ŻE U WAS BĘDZIE LEPIEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 11:39 > A pozatym zanim wydajesz o kimś opinie to się zastanów a nie napalaj jak kot w > marcu hehe a to dobre :D niestety jak czytam głupoty w stylu "obsługa pod psem" nie mogę nie zareagować. ...i co historyjka ze sztućcami zepsuła Wam całą wycieczkę??? na tyle, że nie pamiętacie tego fajnego klimatu, który panuje w Grecji, tych przepięknych zabytków???? taaaa, ludzie bywają dziwni... u nas pogoda podczas pobytu była kiepska (pierwszy raz od wielu lat padał deszcz we wrześniu), w rogu na tarasie skakały sobie małe żabki, ale co z tego??? pamiętam super chwile spędzone z chłopakiem (obecnym mężem) na plaży podczas tych niewielu słonecznych dni, bardzo sympatycznych barmanów na dyskotekach, reakcje kierowców, kiedy tańczyłam na ulicy do greckiej muzyki i wiele, wiele innych cudownych rzeczy (zwłaszcza z objazdu)... Ja od organizatora oczekuję dowiezienia nas do miejsca przeznaczenia, zapewnienia bezpieczeństwa podczas wycieczki oraz dotrzymania warunków umowy (zwłaszcza w kwestii łazienek w pokojach), a z pozostałymi sprawami sami sobie poradzimy (w końcu jesteśmy dorośli i niestraszny nam brak sztućców hehe). Tobie na przyszłość życzę mniej nerwów - to zapewne z nich zjadasz części wyrazów ale cieszę się, że przynajmniej poprawiłaś ortografię :D :D pzdr Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re:najlepiej IP: *.local.bispol / *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 09:45 dać w szyje, tańczyć na ulicy albo na stole i wywozić "piękne" wspomnienia a potem moralizować innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renik Re: MAM NADZIEJĘ,ŻE U WAS BĘDZIE LEPIEJ IP: *.vancargo.com 02.03.05, 10:34 Hej Kasiu! Jestem tego samego zdania co Ty, co do objazdów w Triadzie. Mam raczej dobre doświadczenia z wyjazdów 7+7 mimo niedociągnięć ze strony tego biura. Najważniejszy jest klimat kraju,niezapomniane odwiedzane miejsca, sympatyczni ludzie i dobra zabawa. Grunt to pozytywne nastawienie a malkontenci trafiają się zawsze. Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: MAM NADZIEJĘ,ŻE U WAS BĘDZIE LEPIEJ IP: *.local.bispol / *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.05, 07:45 Wiesz, szkoda mojego czasu na dyskusje. Należysz do osób którym jak ktoś napluje w twarz to usłyszy, że deszcz pada. nie wiem czy bardziej podziwiam taką postawę czy żal mi takich ludzi. Jedno jest pewne - nie zmieniaj się będzie ci w życiu łatwiej, bo jak ktoś ma własne zdanie i jeszcze odwagę żeby je głośno powiedzieś to zawsze za to oberwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Bezpieczeństwo w Libii IP: *.man.polbox.pl 20.03.05, 19:24 Podobno MSZ odradza wizyty w Libii w związku z sytuacją wewnętrzną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Bezpieczeństwo w Libii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 10:23 Właśnie odwiedziłam stronę MSZ-u i nigdzie nie widzę takiej informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Bezpieczeństwo w Libii IP: *.man.polbox.pl 21.03.05, 12:50 Cos takiego dostalam od znajomego 24.2. Warszawa - MSZ informuje: W związku z ostatnimi wydarzeniami w Republice Libanu, Ministerstwo Spraw Zagranicznych zaleca obywatelom polskim zachowanie daleko idącej ostrożności przy planowaniu podróży do tego państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Bezpieczeństwo w Libii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.05, 13:05 Tekst, który otrzymałaś dotyczy LIBANU a nie Libii. O tym, że sytuacja wewnętrzna Libanu jest napięta trąbią gazety i tv. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gtm Re: MAM NADZIEJĘ,ŻE U WAS BĘDZIE LEPIEJ IP: *.ld.euro-net.pl 24.06.05, 01:12 Jestem tego samego zdania. W dużym stopniu jaki to będzie wyjazd decydujemy sami poprzez nasze nastawienie. Właśnie wróciłem z wyjazdu do Turcji 7+7 (4* pobyt, 3* objazd) i pomimo pewnych niedociągnięć ze strony organizacji imprezy jestem bardzo zadowolony z pobytu i tego co w Turcji zobaczyłem. Oczywiście zawsze może być lepiej, ale wycieczki tego typu nie są dla malkontentów lecz ludzi którzy chcą poznawać świat i którym nie przeszkadzają np. podczas objazdu trochę gorsze hotele trzygwiazdkowe ze słabszym wyżywieniem. To co widzimy i zwiedzamy rekompensuję nam wszystkie niedogodności podczas podróży. Odpowiedz Link Zgłoś