mirekdu 30.05.05, 15:04 witam serdecznie :) mam pytanie z jakim biurem mozna pojechac na lazurowe wybrzeze? lub moze na korsyke? z gory dziekuje za odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasja311 Re: lazurowe wybrzeże 06.06.05, 14:45 Hmm, w krakowie organizuje Harctour (czy Harctur, nie wiem jak sie pisza) na Korsyke, na kempingi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HENIA Re: lazurowe wybrzeże IP: *.icpnet.pl 09.06.05, 12:09 Witaj , ja byłam jakieś 6 lat temu z biurem AGENDA z Poznania , niestety to była wycieczka autokarowa ( bardzo męcząca , ale ciekawa ) a jeśli chodzi o wypoczynek to zdaje się , że oferte ma biuro Scan Holiday i jest ona z dojazdem własnym. Polecam : Cannes , Nicea i oczywiście Monte Carlo!!! Niestety w casinie przegrałam trochę forsy, ale przegrać w Monte Carlo to jest dopiero historia... Ha , ha . Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szaki Re: lazurowe wybrzeże IP: 212.160.172.* 09.06.05, 15:26 Jeżeli bedziesz miał jakies namiary na biura w Łodzi ktore organzuja wycieczki na lazurowe wybrzerze to napisz na forum.Dzieki ljag@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bruke Re: lazurowe wybrzeże 22.06.05, 14:18 www.promotion.com.pl/webcm/cannes_wczasy Odpowiedz Link Zgłoś
bruke Re: lazurowe wybrzeże 23.06.05, 07:34 www.camerimage.com/biurapodrozywlodzi.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: lazurowe wybrzeże IP: *.toya.net.pl 24.06.05, 16:54 Hej, byłam w zeszłym roku na lazurowym wybbrzezu z Biura Rainbour Tours z Łódzi i jako miejsce to bardzo polecam,ale nie z tego biura. Biuro sprzedaje nagorsze domki na campingu. Odpowiedz Link Zgłoś