Dodaj do ulubionych

Wspólny wyjazd

01.06.07, 15:54
witam, zapisalem sie na wycieczke w konkursie dialogu i poszukuje osób z
któymi mógłbym zagrać w konkursie (nagorda to wycieczka o wartości 12 000 pln)
i potem przyszłych wspoltowarzyszy podrozy :)
Obserwuj wątek
    • bursztyn78 Re: Wspólny wyjazd 01.06.07, 15:55
      bursztyn78 napisał:

> witam, zapisalem sie na wycieczke w konkursie dialogu i poszukuje osób z
      > któymi mógłbym zagrać w konkursie (nagorda to wycieczka o wartości 12 000 pln)
      > i potem przyszłych wspoltowarzyszy podrozy :)

acha

adres konkursu to dialog.pl/wycieczka
      • macer125 Re: Wspólny wyjazd 01.06.07, 15:57
        to moj konkurs ! :) mam nadzieje ze jesli ktos z naszej dwojki wygra to chociaz
        zaproponuje drugiemu wyjazd ;)

pzdr
    • Gość: sexilady Re: Wspólny wyjazd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.07, 16:06
      spoko ja sie pisze, jak ustawka??
      • bursztyn78 Re: Wspólny wyjazd 01.06.07, 16:13
        wyślij mi swoje dane na bursztyn78@gazeta.pl.
        dogadamy sie
        • Gość: sexilady Re: Wspólny wyjazd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.07, 16:16
          hmmm a 78 to twoj wiek, nie wiem czy rodzice mnie puszcza z takim starym
          facetem... moge jakos pomoc zbierac te punkty?? moze na Twoje konto bede
          pracowac?? tu moj mial sexilady21@vp.pl
        • Gość: madziunia24 Re: Wspólny wyjazd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.07, 16:18
          ja nie pytam starych o to czy moge jechac wiec soryy sexilady, bursztyn jest
          moj! a dlaczego bursztyn?? czyzby Twoje oczka byly piekne jak bursztynek z plazy??
          • Gość: carlos Re: Wspólny wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 19:03
            nie no widze ze piekna sprawa :) bursztyn a czy ja jako nie-kobieta tez moge
            liczyc na podroz ? mam samochod ;)

pozdrawiam
            • Gość: kizia Re: Wspólny wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 00:37
              carlos ja pojade z toba! sama tez sie zarejestrowalam na wszelki wypadek ;)

pozdawiam was miski:)
              • macer125 Re: Wspólny wyjazd 06.06.07, 13:27
                kizia to moze ze mna tez sie wybierzesz jak cos :) wiesz w koncu kazdy moze
                wygrac a poki co konkurs jest na tyle niepopularny ze chyba kazdy zapisany
                wygrywa ;)

to jak ?
                • Gość: kropek Re: Wspólny wyjazd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.07, 16:10
                  siemka tez sie zapisalem do tego konkursu :) to moze jak nam sie uda razem
                  wygrac to sie zgadamy i pojedziemy wspolnie ? dajcie znac

pozdrawiam !
                  • montana2 Re: Wspólny wyjazd 20.06.07, 16:12
                    Kurcze widze, ze bedzie jak na koloni... Moge z Wami ;)
                    sprawdzilem ten dialogowski konkurs, wlasnie sie rozpoczela 2 edycja. Dzialamy
                    grupowo?

PZDR
                    • Gość: miszczu Re: Wspólny wyjazd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.07, 16:11
                      no spoko, ja sie moge wlaczyc :) ale jak to bedzie grupowo?? moze lepiej na
                      mniejsza skale ale zgarnac nagrody nizsze?? i potem sprzedac i podzielic sie
                      hajsem?? :)
                      • chuq Re: Wspólny wyjazd 21.06.07, 17:17
                        druga edycja należy do mnie :P ..hehe!! właśnie się włączyłem do akcji :D

mnie interesuje główna nagroda - wycieczka za 12 koła!!
                        reszte nagród zostawiam dla mało wymagających :P

dobrej zabawy!!
                        pzdr

• Gość: carl Re: Wspólny wyjazd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.07, 14:17
                          witam

zalogowalem sie juz jakis czas temu ale po skonczeniu 2go etapu wszystkie punkty
                          mi sie zresetowaly.. w regulaminie jest cos takiego :

Poleć swojemu znajomemu tą stronę korzystając z formularza (aby wysłać
                          zaproszenie musisz się zalogować). Za każdego znajomego który wejdzie na serwis
                          www.dialog.pl/wycieczka dostaniesz 1 pkt.

a skad mam wiedziec czy ktos sie zarejestrowal dzieki mojemu zaproszeniu czy nie
                          ? tylko po ilosci przybywajacych punktow ?

pzdr
                          • mixs71 Re: Wspólny wyjazd 04.07.07, 21:03
                            Jak to jest Twoj znajomy to mozesz do niego zadzwonic i sie zapytac... ale
                            pamietaj, jak bedziesz dzwonic to tylko z Dialogu ;P
                            • Gość: Mix_max Re: Wspólny wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 03:22
                              Powiem Wam, ze mnie zaiteresowaliscie tym konkursem. Ale nie wierze, ze Wam sie
                              uda razem wyjechac! PZDR
                              • Gość: carl Re: Wspólny wyjazd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.07, 10:39
                                well ja jestem dobrej mysli.. powoli zaczyna sie tworzyc sie ciekawy klimat :D
                                ja osobiscie tak desperacko licze na wakacje sponsored by dialog ze nawet jesli
                                wygra ktos inny to bede walczyc o podlaczenie sie ;)

pozdr0
                                • macer125 Re: Wspólny wyjazd 10.07.07, 14:04
                                  ale czy konkurs dopuszcza wogole takie dewagacje jakie my sobie tu prowadzimy ?
                                  czy mozna brac kogos albo jechac za kogos na taka wycieczke ?

pzdr
                                  • Gość: lord Re: Wspólny wyjazd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.07, 14:17
                                    wydaje mi sie ze mozna.. co prawda zapisalem sie "dopiero co" ale w regulaminie
                                    nie widzialem zeby tego zabraniali.. w sumie to ciekawe ze wam sie chce gadac o
                                    konkursach wycieczkowych na forum :) ciekawe zatem ile osob sie zapisalo..

rispekt
                                    • Gość: Nitka777 Re: Wspólny wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 14:47
                                      Po ksywka widze, ze wiekszosc walczacych to Panowie;) Jak ktorys z Was wygra to
                                      moze mnie zabierze za soba...hihi ;P Buzka!
                                      • Gość: carl Re: Wspólny wyjazd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.07, 12:53
                                        nitka.. wiesz mozemy zawrzec uklad ;) ale jesli ty wygrasz to ja tez cie bede
                                        prosic o to samo..

pozdrawiam
                                        K.
                                        • Gość: lord Re: Wspólny wyjazd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.07, 14:03
                                          niezle niezle widze ze parcie rosnie.. ja sie zapisalem z moja dziewczyna i
                                          kazdy lobbuje znajomych wiec niewazne czy wygram ja czy ona i tak pojedziemy :D

robcie swoje dalej jak daja to brac !

• Gość: Marysia Re: Wspólny wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 16:13
                                            Ejj Dialog naprawde dal rade, interesuje sie tematem konkursow w internecie i
                                            powiem Wam, ze ciezko spotkac sie z tak DUUZYMI nagrodami! Nie dizwie sie, ze
                                            walka jest tak zacieta!

Ja tez wchodze! POZDRO
                                            • nitka777 Re: Wspólny wyjazd 11.07.07, 16:15
                                              Carl: Ok! To mamy uklad;)
                                              • Gość: Rumzeiss Chorwacja 27.07-5.08 Pag IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 17:30
                                                Jadę z kolegą samochodem do miejscowosci Mandre. Basen obok domu, do morza
                                                jakies 100m. W planach Plitwickie jeziorka skutery wodne i duzo kąpieli.
                                                psap66@wp.pl
                                                • macer125 Re: Chorwacja 27.07-5.08 Pag 12.07.07, 13:49
                                                  ale ze juz wygrales czy tylko robisz nam cisnienie ze jedziesz na urlop a my
                                                  gnijemy w pracy ? :)

pozdro
                                              • Gość: lord Re: Wspólny wyjazd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.07.07, 14:14
                                                nitka a jak ty stoisz w rankingach ? moze sam bym z toba zawarl pakt.. wiesz
                                                carl moze byc mniej oplacalny ;)

K.
                                                • Gość: carl oplacalny Re: Wspólny wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 05:53
                                                  no nie wiem :] mysle ze jednak warto postawic na mnie :P
                                                  • Gość: hejhej Re: Wspólny wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 23:10
                                                    siema ja tez jestem zapisany i dostalem dzisiaj maila ze skonczyl sie etap.. nie
                                                    zdazylam nalapac punktow ale sie ciekawie czy wam poszlo dobrze ?

pzdr
                                                  • Gość: lorenzzo Re: Wspólny wyjazd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.07, 13:39
                                                    ilekroc biore udzial w jakis konkursach to nie wygrywam. moze mam pecha a moze
                                                    to jedna wielka sciema, tymniemniej sam mam tel w dialogu a sam konkurs wydaje
                                                    mi sie oplacalny tylko czy to ma sens ?
                                                  • Gość: heh Re: Wspólny wyjazd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.07, 14:36
                                                    ma czy nie ma co za roznica ja gram :) nic to nie kosztuje a moze sie udac..
                                                    zadko ale przeciez trzeba w cos wierzyc

• ataszka24 Re: Wspólny wyjazd 24.07.07, 19:57
                                                    Gość portalu: lorenzzo napisał(a):

> ilekroc biore udzial w jakis konkursach to nie wygrywam. moze mam pecha a moze
                                                    > to jedna wielka sciema, tymniemniej sam mam tel w dialogu a sam konkurs wydaje
                                                    > mi sie oplacalny tylko czy to ma sens ?

Spróbuj- nie zaszkodzi;) Mam to samo, że nie wygrałam jeszcze nic ( nie licząc
                                                    drobnych konkursów:P ) jednak przeglądając od paru dni rożne stronki w
                                                    internecie zauważyłam, że opinie o tym konkursie są obiektywne bez słów
                                                    jakiejkolwiek krytyki:P
                                                  • Gość: Mirx Re: Wspólny wyjazd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 17:04
                                                    Także spróbowałem i nie żałuje bo w I edycji wygrałem telefon;))
                                                  • ataszka24 Re: Wspólny wyjazd 26.07.07, 17:25
                                                    Zatem kolejna osoba należąca do grupy szczęśliwców z Dialogu;)))
                                                  • Gość: Raptile Re: Wspólny wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 18:43
                                                    Mi wystarcza fakt, ze sa ludzie, ktorzy wygrali w tym konkursie chociazby
                                                    telefon - to juz w pewnym stopniu swiadczy o wiarygodnosci, bo juz po uszy mam
                                                    tych konkursow, w ktorych "ktostam wygral, gratulujemy".
                                                  • haggen Re: Wspólny wyjazd 26.07.07, 22:12
                                                    Tu przyznaje racje, bo sam wiele czasu spedzilem na szukaniu godnego uwaki
                                                    konkursu, ktory nie smierdzi przekretem od samego poczatku. Juz w kilku
                                                    tematach pojawila sie sprawa tej wycieczki z Dialogiem i znalezli sie i tacy,
                                                    ktorzy cos zgarneli w porzedniej edycji, wiec jest ok.
                                                  • ataszka24 Re: Wspólny wyjazd 27.07.07, 19:26
                                                    haggen napisał:

> Tu przyznaje racje, bo sam wiele czasu spedzilem na szukaniu godnego uwaki
                                                    > konkursu, ktory nie smierdzi przekretem od samego poczatku. Juz w kilku
                                                    > tematach pojawila sie sprawa tej wycieczki z Dialogiem i znalezli sie i tacy,
                                                    > ktorzy cos zgarneli w porzedniej edycji, wiec jest ok.

-Właśnie oto chodzi,że nasze społeczeństwo za czesto mamione i za uszy wodzone
                                                    jest wszelkimi konkursami, których wiarygodność jednakże pozostawia wiele do
                                                    życzenia;) Z dialogiem jest jednak inaczej:P
                                                  • Gość: kebab Re: Wspólny wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 19:46
                                                    no to moze byc prawda.. konkurencja jest czyms wspanialym i ma to do siebie ze
                                                    predzej czy pozniej zyskuje konsument.. nic tylko spac spokojnie i dac
                                                    korporacjom nas uszczesliwiac ;) z dialogiem jak najbardziej :D
                                                  • dobruszek1983 Re: Wspólny wyjazd 31.07.07, 12:41
                                                    Jak widać na przykładzie Dialogu (będącego konkurencją dla innych firm) ma o
                                                    wiele bogatszą ofertę niż pozostałe co cieszy i przyciąga klienta. Przeszukuje
                                                    stronki www i stwierdzam, że wiele opinii jest pozytywnych odnośnie Dialogu ( i
                                                    to nie tylko za sprawą konkursu:D ):P

Pozdrawiam
                                                  • Gość: skip Re: Wspólny wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 16:30
                                                    To fakt, dialog dba o klienta. Dba do tego stopnia, ze przerzucilem sie dosc
                                                    niedawno na tego operatora (przyznaje, ze po czesci wlasnie ze zwgledu na
                                                    konkurs :P )
    • Gość: tunia Re: Wspólny wyjazd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.07.07, 13:42
      To wciaz jest aktualne? Nie sadzilam ze konkurs tak dlugo trwa, no i czy ktos
      juz wygral ?
      • ataszka24 Re: Wspólny wyjazd 31.07.07, 19:05
        Tak;) Nom wygranych jest sporo patrząc po tym jaką renomę wrobił sobie Dialog,
        tym konkursem;)
        • haggen Re: Wspólny wyjazd 31.07.07, 22:21
          Wyglada na to ,ze kolejna edycja to juz formalnosc ;)
          • ataszka24 Re: Wspólny wyjazd 01.08.07, 11:55
            No jeśli osoby biorące udział w poprzedniej edycji skuszone zostały wizją
            wygranych bądź same wygrały coś to pewnie tak się stanie;)
            • Gość: interloko Re: Wspólny wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 17:34
              do konkursu sam sie zapisalem ale ni do konca podoba mi sie ze za 1 kontakt ma
              sie 1 punkt a za przejscie 200... ja mam cyrograf na tepse wiec moge zapomniec o
              200 punktach za przeniesienie sie :( ale grac i tak bede ! :)
              • ataszka24 Re: Wspólny wyjazd 01.08.07, 18:26
                Gość portalu: interloko napisał(a):

> do konkursu sam sie zapisalem ale ni do konca podoba mi sie ze za 1 kontakt ma
                > sie 1 punkt a za przejscie 200... ja mam cyrograf na tepse wiec moge zapomniec
                > o
                > 200 punktach za przeniesienie sie :( ale grac i tak bede ! :)

A na ile lat?:D (hehe chociaż jak słyszę o tp.sa to zapytałabym 'ile wieków':D)
    • Gość: GUEST Re: Wspólny wyjazd IP: *.rainbownet.pl 16.09.07, 21:39
      ŁADNE MIEJSCA
      www.domagent.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka