bursztyn78 01.06.07, 15:54 witam, zapisalem sie na wycieczke w konkursie dialogu i poszukuje osób z któymi mógłbym zagrać w konkursie (nagorda to wycieczka o wartości 12 000 pln) i potem przyszłych wspoltowarzyszy podrozy :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bursztyn78 Re: Wspólny wyjazd 01.06.07, 15:55 bursztyn78 napisał: > witam, zapisalem sie na wycieczke w konkursie dialogu i poszukuje osób z > któymi mógłbym zagrać w konkursie (nagorda to wycieczka o wartości 12 000 pln) > i potem przyszłych wspoltowarzyszy podrozy :) acha adres konkursu to dialog.pl/wycieczka Odpowiedz Link
macer125 Re: Wspólny wyjazd 01.06.07, 15:57 to moj konkurs ! :) mam nadzieje ze jesli ktos z naszej dwojki wygra to chociaz zaproponuje drugiemu wyjazd ;) pzdr Odpowiedz Link
Gość: sexilady Re: Wspólny wyjazd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.07, 16:06 spoko ja sie pisze, jak ustawka?? Odpowiedz Link
bursztyn78 Re: Wspólny wyjazd 01.06.07, 16:13 wyślij mi swoje dane na bursztyn78@gazeta.pl. dogadamy sie Odpowiedz Link
Gość: sexilady Re: Wspólny wyjazd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.07, 16:16 hmmm a 78 to twoj wiek, nie wiem czy rodzice mnie puszcza z takim starym facetem... moge jakos pomoc zbierac te punkty?? moze na Twoje konto bede pracowac?? tu moj mial sexilady21@vp.pl Odpowiedz Link
Gość: madziunia24 Re: Wspólny wyjazd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.06.07, 16:18 ja nie pytam starych o to czy moge jechac wiec soryy sexilady, bursztyn jest moj! a dlaczego bursztyn?? czyzby Twoje oczka byly piekne jak bursztynek z plazy?? Odpowiedz Link
Gość: carlos Re: Wspólny wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.07, 19:03 nie no widze ze piekna sprawa :) bursztyn a czy ja jako nie-kobieta tez moge liczyc na podroz ? mam samochod ;) pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: kizia Re: Wspólny wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.07, 00:37 carlos ja pojade z toba! sama tez sie zarejestrowalam na wszelki wypadek ;) pozdawiam was miski:) Odpowiedz Link
macer125 Re: Wspólny wyjazd 06.06.07, 13:27 kizia to moze ze mna tez sie wybierzesz jak cos :) wiesz w koncu kazdy moze wygrac a poki co konkurs jest na tyle niepopularny ze chyba kazdy zapisany wygrywa ;) to jak ? Odpowiedz Link
Gość: kropek Re: Wspólny wyjazd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.06.07, 16:10 siemka tez sie zapisalem do tego konkursu :) to moze jak nam sie uda razem wygrac to sie zgadamy i pojedziemy wspolnie ? dajcie znac pozdrawiam ! Odpowiedz Link
montana2 Re: Wspólny wyjazd 20.06.07, 16:12 Kurcze widze, ze bedzie jak na koloni... Moge z Wami ;) sprawdzilem ten dialogowski konkurs, wlasnie sie rozpoczela 2 edycja. Dzialamy grupowo? PZDR Odpowiedz Link
Gość: miszczu Re: Wspólny wyjazd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.06.07, 16:11 no spoko, ja sie moge wlaczyc :) ale jak to bedzie grupowo?? moze lepiej na mniejsza skale ale zgarnac nagrody nizsze?? i potem sprzedac i podzielic sie hajsem?? :) Odpowiedz Link
chuq Re: Wspólny wyjazd 21.06.07, 17:17 druga edycja należy do mnie :P ..hehe!! właśnie się włączyłem do akcji :D mnie interesuje główna nagroda - wycieczka za 12 koła!! reszte nagród zostawiam dla mało wymagających :P dobrej zabawy!! pzdr Odpowiedz Link
Gość: carl Re: Wspólny wyjazd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.07.07, 14:17 witam zalogowalem sie juz jakis czas temu ale po skonczeniu 2go etapu wszystkie punkty mi sie zresetowaly.. w regulaminie jest cos takiego : Poleć swojemu znajomemu tą stronę korzystając z formularza (aby wysłać zaproszenie musisz się zalogować). Za każdego znajomego który wejdzie na serwis www.dialog.pl/wycieczka dostaniesz 1 pkt. a skad mam wiedziec czy ktos sie zarejestrowal dzieki mojemu zaproszeniu czy nie ? tylko po ilosci przybywajacych punktow ? pzdr Odpowiedz Link
mixs71 Re: Wspólny wyjazd 04.07.07, 21:03 Jak to jest Twoj znajomy to mozesz do niego zadzwonic i sie zapytac... ale pamietaj, jak bedziesz dzwonic to tylko z Dialogu ;P Odpowiedz Link
Gość: Mix_max Re: Wspólny wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 03:22 Powiem Wam, ze mnie zaiteresowaliscie tym konkursem. Ale nie wierze, ze Wam sie uda razem wyjechac! PZDR Odpowiedz Link
Gość: carl Re: Wspólny wyjazd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.07, 10:39 well ja jestem dobrej mysli.. powoli zaczyna sie tworzyc sie ciekawy klimat :D ja osobiscie tak desperacko licze na wakacje sponsored by dialog ze nawet jesli wygra ktos inny to bede walczyc o podlaczenie sie ;) pozdr0 Odpowiedz Link
macer125 Re: Wspólny wyjazd 10.07.07, 14:04 ale czy konkurs dopuszcza wogole takie dewagacje jakie my sobie tu prowadzimy ? czy mozna brac kogos albo jechac za kogos na taka wycieczke ? pzdr Odpowiedz Link
Gość: lord Re: Wspólny wyjazd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.07.07, 14:17 wydaje mi sie ze mozna.. co prawda zapisalem sie "dopiero co" ale w regulaminie nie widzialem zeby tego zabraniali.. w sumie to ciekawe ze wam sie chce gadac o konkursach wycieczkowych na forum :) ciekawe zatem ile osob sie zapisalo.. rispekt Odpowiedz Link
Gość: Nitka777 Re: Wspólny wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 14:47 Po ksywka widze, ze wiekszosc walczacych to Panowie;) Jak ktorys z Was wygra to moze mnie zabierze za soba...hihi ;P Buzka! Odpowiedz Link
Gość: carl Re: Wspólny wyjazd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.07, 12:53 nitka.. wiesz mozemy zawrzec uklad ;) ale jesli ty wygrasz to ja tez cie bede prosic o to samo.. pozdrawiam K. Odpowiedz Link
Gość: lord Re: Wspólny wyjazd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 11.07.07, 14:03 niezle niezle widze ze parcie rosnie.. ja sie zapisalem z moja dziewczyna i kazdy lobbuje znajomych wiec niewazne czy wygram ja czy ona i tak pojedziemy :D robcie swoje dalej jak daja to brac ! Odpowiedz Link
Gość: Marysia Re: Wspólny wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 16:13 Ejj Dialog naprawde dal rade, interesuje sie tematem konkursow w internecie i powiem Wam, ze ciezko spotkac sie z tak DUUZYMI nagrodami! Nie dizwie sie, ze walka jest tak zacieta! Ja tez wchodze! POZDRO Odpowiedz Link
Gość: Rumzeiss Chorwacja 27.07-5.08 Pag IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 17:30 Jadę z kolegą samochodem do miejscowosci Mandre. Basen obok domu, do morza jakies 100m. W planach Plitwickie jeziorka skutery wodne i duzo kąpieli. psap66@wp.pl Odpowiedz Link
macer125 Re: Chorwacja 27.07-5.08 Pag 12.07.07, 13:49 ale ze juz wygrales czy tylko robisz nam cisnienie ze jedziesz na urlop a my gnijemy w pracy ? :) pozdro Odpowiedz Link
Gość: lord Re: Wspólny wyjazd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.07.07, 14:14 nitka a jak ty stoisz w rankingach ? moze sam bym z toba zawarl pakt.. wiesz carl moze byc mniej oplacalny ;) K. Odpowiedz Link
Gość: carl oplacalny Re: Wspólny wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 05:53 no nie wiem :] mysle ze jednak warto postawic na mnie :P Odpowiedz Link
Gość: hejhej Re: Wspólny wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.07, 23:10 siema ja tez jestem zapisany i dostalem dzisiaj maila ze skonczyl sie etap.. nie zdazylam nalapac punktow ale sie ciekawie czy wam poszlo dobrze ? pzdr Odpowiedz Link
Gość: lorenzzo Re: Wspólny wyjazd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.07, 13:39 ilekroc biore udzial w jakis konkursach to nie wygrywam. moze mam pecha a moze to jedna wielka sciema, tymniemniej sam mam tel w dialogu a sam konkurs wydaje mi sie oplacalny tylko czy to ma sens ? Odpowiedz Link
Gość: heh Re: Wspólny wyjazd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 19.07.07, 14:36 ma czy nie ma co za roznica ja gram :) nic to nie kosztuje a moze sie udac.. zadko ale przeciez trzeba w cos wierzyc Odpowiedz Link
ataszka24 Re: Wspólny wyjazd 24.07.07, 19:57 Gość portalu: lorenzzo napisał(a): > ilekroc biore udzial w jakis konkursach to nie wygrywam. moze mam pecha a moze > to jedna wielka sciema, tymniemniej sam mam tel w dialogu a sam konkurs wydaje > mi sie oplacalny tylko czy to ma sens ? Spróbuj- nie zaszkodzi;) Mam to samo, że nie wygrałam jeszcze nic ( nie licząc drobnych konkursów:P ) jednak przeglądając od paru dni rożne stronki w internecie zauważyłam, że opinie o tym konkursie są obiektywne bez słów jakiejkolwiek krytyki:P Odpowiedz Link
Gość: Mirx Re: Wspólny wyjazd IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 17:04 Także spróbowałem i nie żałuje bo w I edycji wygrałem telefon;)) Odpowiedz Link
ataszka24 Re: Wspólny wyjazd 26.07.07, 17:25 Zatem kolejna osoba należąca do grupy szczęśliwców z Dialogu;))) Odpowiedz Link
Gość: Raptile Re: Wspólny wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.07, 18:43 Mi wystarcza fakt, ze sa ludzie, ktorzy wygrali w tym konkursie chociazby telefon - to juz w pewnym stopniu swiadczy o wiarygodnosci, bo juz po uszy mam tych konkursow, w ktorych "ktostam wygral, gratulujemy". Odpowiedz Link
haggen Re: Wspólny wyjazd 26.07.07, 22:12 Tu przyznaje racje, bo sam wiele czasu spedzilem na szukaniu godnego uwaki konkursu, ktory nie smierdzi przekretem od samego poczatku. Juz w kilku tematach pojawila sie sprawa tej wycieczki z Dialogiem i znalezli sie i tacy, ktorzy cos zgarneli w porzedniej edycji, wiec jest ok. Odpowiedz Link
ataszka24 Re: Wspólny wyjazd 27.07.07, 19:26 haggen napisał: > Tu przyznaje racje, bo sam wiele czasu spedzilem na szukaniu godnego uwaki > konkursu, ktory nie smierdzi przekretem od samego poczatku. Juz w kilku > tematach pojawila sie sprawa tej wycieczki z Dialogiem i znalezli sie i tacy, > ktorzy cos zgarneli w porzedniej edycji, wiec jest ok. -Właśnie oto chodzi,że nasze społeczeństwo za czesto mamione i za uszy wodzone jest wszelkimi konkursami, których wiarygodność jednakże pozostawia wiele do życzenia;) Z dialogiem jest jednak inaczej:P Odpowiedz Link
Gość: kebab Re: Wspólny wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 19:46 no to moze byc prawda.. konkurencja jest czyms wspanialym i ma to do siebie ze predzej czy pozniej zyskuje konsument.. nic tylko spac spokojnie i dac korporacjom nas uszczesliwiac ;) z dialogiem jak najbardziej :D Odpowiedz Link
dobruszek1983 Re: Wspólny wyjazd 31.07.07, 12:41 Jak widać na przykładzie Dialogu (będącego konkurencją dla innych firm) ma o wiele bogatszą ofertę niż pozostałe co cieszy i przyciąga klienta. Przeszukuje stronki www i stwierdzam, że wiele opinii jest pozytywnych odnośnie Dialogu ( i to nie tylko za sprawą konkursu:D ):P Pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: skip Re: Wspólny wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.07, 16:30 To fakt, dialog dba o klienta. Dba do tego stopnia, ze przerzucilem sie dosc niedawno na tego operatora (przyznaje, ze po czesci wlasnie ze zwgledu na konkurs :P ) Odpowiedz Link
Gość: tunia Re: Wspólny wyjazd IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 24.07.07, 13:42 To wciaz jest aktualne? Nie sadzilam ze konkurs tak dlugo trwa, no i czy ktos juz wygral ? Odpowiedz Link
ataszka24 Re: Wspólny wyjazd 31.07.07, 19:05 Tak;) Nom wygranych jest sporo patrząc po tym jaką renomę wrobił sobie Dialog, tym konkursem;) Odpowiedz Link
haggen Re: Wspólny wyjazd 31.07.07, 22:21 Wyglada na to ,ze kolejna edycja to juz formalnosc ;) Odpowiedz Link
ataszka24 Re: Wspólny wyjazd 01.08.07, 11:55 No jeśli osoby biorące udział w poprzedniej edycji skuszone zostały wizją wygranych bądź same wygrały coś to pewnie tak się stanie;) Odpowiedz Link
Gość: interloko Re: Wspólny wyjazd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.07, 17:34 do konkursu sam sie zapisalem ale ni do konca podoba mi sie ze za 1 kontakt ma sie 1 punkt a za przejscie 200... ja mam cyrograf na tepse wiec moge zapomniec o 200 punktach za przeniesienie sie :( ale grac i tak bede ! :) Odpowiedz Link
ataszka24 Re: Wspólny wyjazd 01.08.07, 18:26 Gość portalu: interloko napisał(a): > do konkursu sam sie zapisalem ale ni do konca podoba mi sie ze za 1 kontakt ma > sie 1 punkt a za przejscie 200... ja mam cyrograf na tepse wiec moge zapomniec > o > 200 punktach za przeniesienie sie :( ale grac i tak bede ! :) A na ile lat?:D (hehe chociaż jak słyszę o tp.sa to zapytałabym 'ile wieków':D) Odpowiedz Link
Gość: GUEST Re: Wspólny wyjazd IP: *.rainbownet.pl 16.09.07, 21:39 ŁADNE MIEJSCA www.domagent.pl Odpowiedz Link