Dodaj do ulubionych

Turcja - Marmaris - hotel Image

19.06.05, 19:43
Wybieram się w lipcu do Marmaris. Proszę o informacje na temat tej
miejscowości i hotelu. Czy są tam polskojęzyczne lokalne biura podróży
proponujące wycieczki po przyzwoitych cenach?
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Turcja - Marmaris - hotel Image IP: 195.116.31.* 20.06.05, 11:46
      Marmaris to naprawdę piekna miejscowość, dla mnie jedna z ładniejszych jakie w
      Turcji widziałam.
      Nastawiona jest jednak na Anglików i często ceny są w funtach.
      Targuj się o wszystko (możesz zbić do 30% ceny)
      Godny polecenia do zwiedzanai jest miasto IZMIR, ponoc najbardziej liberalne
      miasto w Turcji.
      Jak znudzi wam się leżenie, to napewno warto zobaczyc i przy okazji zrobić
      tańsze zakupy..
      Ogólnie droga z lotniska do Marmaris to same serpentyny, piękne widoki, ale dla
      ludzi o mocnych nerwach.
      Myślę, że Marmaris i Bodrum to dwie najpiękniejsze miejscowości turystyczne w
      Turcji, napewno będziesz zadowlona.
      Ja zjeździłam całą Turcję i te zakątki zapadły mi w pamięć.
      • Gość: Hania Re: Turcja - Marmaris - hotel Image IP: *.such.nat.hnet.pl 28.06.05, 09:02
        Czy był już ktoś w tym hotelu? Prosze o opinie. Czy daleko do centrum? Proszę o
        informacje na temat standardu, obsługi, wyzywienia. Jade z dwójką dzieci (7 lat
        i 11 lat). Jakie, są w miare tanie i atrakcyjne wycieczki - i z jakich
        lokalnych biur turystycznych korzystać? Jakie mogą mnie spotkać przykre
        niespodzianki? Będę wdzięczna, za poważne wypowiedzi.
        • Gość: Zośka Re: Turcja - Marmaris - hotel Image IP: *.such.nat.hnet.pl 04.07.05, 15:37
          Wylatujemy do Marmaris 11 lipca, do hotelu Image. Mamy podobne pytanka jak
          poprzednie. Jedziemy z 3 letnim synkiem. Interesują nas zwłaszcza zagrożenia
          typu: owady, zatrucia, jakość wody. Czy w hotelu jest winda, sprawna
          klimatyzacja, tv w pokojach? Prosimy również o podanie atrakcji turystycznych w
          najbliższej okolicy i miejscowych biur turystycznych, które są godne polecenia,
          a nie "łupią" turystów. Dziękujemy.
          • Gość: Zośka Re: Turcja - Marmaris - hotel Image IP: *.such.nat.hnet.pl 04.07.05, 15:40
            Haniu - jedziemy z dziećmi z tego samego miasta i tej samej dzielnicy -
            zorientowałam się po adresie. Zadzwoń do mnie 301-03-23.
            • Gość: lamia68 Re: Turcja - Marmaris - hotel Image IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 18:55
              Pytanie do Agi :
              Zastanawiamy się nad Bodrum lub Kemer. Podobno w Bodrum o okolicach ( Yalikavak
              Turguteis ) sa kiepskie plaże patrząc pod kątem dzieci. Pomóż wybrać, jeśli jak
              piszesz znasz Turcję.
        • Gość: Hania Re: Turcja - Marmaris - hotel Image IP: *.such.nat.hnet.pl 06.07.05, 15:03
          Ponawiamy pytanie - czy ktoś był w hotelu Image w Marmaris? Pozdrawiam. H.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka