tersyn46 19.06.05, 19:43 Wybieram się w lipcu do Marmaris. Proszę o informacje na temat tej miejscowości i hotelu. Czy są tam polskojęzyczne lokalne biura podróży proponujące wycieczki po przyzwoitych cenach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Turcja - Marmaris - hotel Image IP: 195.116.31.* 20.06.05, 11:46 Marmaris to naprawdę piekna miejscowość, dla mnie jedna z ładniejszych jakie w Turcji widziałam. Nastawiona jest jednak na Anglików i często ceny są w funtach. Targuj się o wszystko (możesz zbić do 30% ceny) Godny polecenia do zwiedzanai jest miasto IZMIR, ponoc najbardziej liberalne miasto w Turcji. Jak znudzi wam się leżenie, to napewno warto zobaczyc i przy okazji zrobić tańsze zakupy.. Ogólnie droga z lotniska do Marmaris to same serpentyny, piękne widoki, ale dla ludzi o mocnych nerwach. Myślę, że Marmaris i Bodrum to dwie najpiękniejsze miejscowości turystyczne w Turcji, napewno będziesz zadowlona. Ja zjeździłam całą Turcję i te zakątki zapadły mi w pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Turcja - Marmaris - hotel Image IP: *.such.nat.hnet.pl 28.06.05, 09:02 Czy był już ktoś w tym hotelu? Prosze o opinie. Czy daleko do centrum? Proszę o informacje na temat standardu, obsługi, wyzywienia. Jade z dwójką dzieci (7 lat i 11 lat). Jakie, są w miare tanie i atrakcyjne wycieczki - i z jakich lokalnych biur turystycznych korzystać? Jakie mogą mnie spotkać przykre niespodzianki? Będę wdzięczna, za poważne wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zośka Re: Turcja - Marmaris - hotel Image IP: *.such.nat.hnet.pl 04.07.05, 15:37 Wylatujemy do Marmaris 11 lipca, do hotelu Image. Mamy podobne pytanka jak poprzednie. Jedziemy z 3 letnim synkiem. Interesują nas zwłaszcza zagrożenia typu: owady, zatrucia, jakość wody. Czy w hotelu jest winda, sprawna klimatyzacja, tv w pokojach? Prosimy również o podanie atrakcji turystycznych w najbliższej okolicy i miejscowych biur turystycznych, które są godne polecenia, a nie "łupią" turystów. Dziękujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zośka Re: Turcja - Marmaris - hotel Image IP: *.such.nat.hnet.pl 04.07.05, 15:40 Haniu - jedziemy z dziećmi z tego samego miasta i tej samej dzielnicy - zorientowałam się po adresie. Zadzwoń do mnie 301-03-23. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lamia68 Re: Turcja - Marmaris - hotel Image IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 18:55 Pytanie do Agi : Zastanawiamy się nad Bodrum lub Kemer. Podobno w Bodrum o okolicach ( Yalikavak Turguteis ) sa kiepskie plaże patrząc pod kątem dzieci. Pomóż wybrać, jeśli jak piszesz znasz Turcję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hania Re: Turcja - Marmaris - hotel Image IP: *.such.nat.hnet.pl 06.07.05, 15:03 Ponawiamy pytanie - czy ktoś był w hotelu Image w Marmaris? Pozdrawiam. H. Odpowiedz Link Zgłoś