Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

POLSCY ŻUŻLOWCY NAJLEPSI NA ŚWIECIE a TVP?

07.08.05, 00:38
    Precz z bandą darmozjadów w redakcji sportowej TVP. I bez tych zasrańców
    SPEEDWAY się sam potrafi obronić!!!Stacje komercyjne już to odkryły tylko
    SZpakowski i spółka przeżerają pieniądze z abonamentu i ciągle im mało...
    Brawo TOMEK, brawo PEPE, brawo JAREK,GRZESIEK i RYSIEK !!! Brawo POLSKA
    DRUŻYNA!!!

P.S.
    Od dziś nie płacę abonamentu, zachęcam innych by poszli w moje ślady!
    Obserwuj wątek
      • elias26 Re: POLSCY ŻUŻLOWCY NAJLEPSI NA ŚWIECIE a TVP? 07.08.05, 02:16
        jannie płace juz od 5 lat, teraz płace za polsat i jego kochane mecze nhl(1 rok
        przerwy) i polskiej ligi żużlowej pozdrawiam-Swiecie- Polonia jestesmy z wami
        • Gość: Szrek Re: POLSCY ŻUŻLOWCY NAJLEPSI NA ŚWIECIE a TVP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 10:45
          Wielki sukces i trzeba go chłopakom pogratulować!!! Tytuł to jedno ale styl w
          jakim zostało osiągnięte to był po po prostu obłęd!
          Ciekawy jestem, czy jeszcze kiedyś pan Rusko pozwoli J.Kryszakowi wejść na
          wrocławski stadion. Aktor publicznie /bo przed kamerami C+/ odwarzył się
          skrytykować zbyt wysokie ceny biletów na zawody. Śmiech mnie brał jak widziałem,
          jak te słuszne uwagi przestraszyły komentatora i panią Luis. To był świetny
          występ panie Kryszak!!!
          • tit0 Re: POLSCY ŻUŻLOWCY NAJLEPSI NA ŚWIECIE a TVP? 08.08.05, 07:31
            oj tak ...krzyszak pojechal po bandzie...:)...a ten numer z szampanem...tez
            troszke komentator sie przestraszyl...a zauwazyliscie ze nie wypil lampki?
            • Gość: Szrek Re: POLSCY ŻUŻLOWCY NAJLEPSI NA ŚWIECIE a TVP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 07:42
              Norma, esperal
      • salmiok Re: POLSCY ŻUŻLOWCY NAJLEPSI NA ŚWIECIE a TVP? 08.08.05, 11:25
        Witam, poczynania TVP odnośnie żużla to zawsze żenada, no ale cóż, warszawa
        myśli tylko o własnym podwórku i dupie. Macie racje nie warto opłacać
        abonamentu bo niby za co płacimy? Za 10 minutowe spoty reklamowe, ciągłe
        wakacyjne powtórki, produkcja seriali w stylu m jak miłość który jest g ja g...
        Szkoda kasy a za oszczędzone pienądze lepiej poprostu raz w roku wybrać się na
        DPŚ lu GP w kraju.
        • Gość: byzydura Re: POLSCY ŻUŻLOWCY NAJLEPSI NA ŚWIECIE a TVP? IP: *.tvgawex.pl 10.08.05, 15:10
          A TVP WOLI PUŚCIĆ MECZ PIŁKI ROLNEJ IDIOCI VS KRETYNI! I JAZDA!!
          ileż to zmian wprowadził pan Korzeniowski, nie ma to jak spełnione
          obietnice! :/
      • Gość: ann bojkot tvp!kibice zuzla! nie placmy abonamentu!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 19:09
        calkowicie popieram... ja nie place abonamentu od nie pamietam kiedy... i co mi
        zrobia? nic! a ZuZel jest notorycznie ignorowany przez tvp... w wiadomosciach
        sportowych wiadmosci o zuzlu o ile w ogole sa to sa gdzies na samym koncu
        pomiedzy mistrzostwami stanu w bejsbolu a wynikami babingtona... w tvp liczy
        sie tylko pilka pilka i jeszcze raz pilka... aha i oczywiscie skoki
        narciarskie, chociaz ostatnio forma naszego "leć Adam leć" nie jest najlepsza i
        mozna sie spodziewać że nawet zimą piłka nożna będzie królowac... jezeli jakis
        pożal sie Boże piłkarz grający w 3 lidze gdzieś za granica strzeli bramkę to
        jest to wiadomośc dnia... o wynikach polskich zuzlowcow nikt nie wspomina...
        aha a relacje z GrandPrix to moga sobie w ogole odpuścić bo nie wiem czy duzo
        osob oglada te skroty o godz 24... nie wiem jak jest na stadionach pilkarskich,
        ale zdaje mi sie ze na meczach zuzlowych jest mnostwo ludzi i moze tvp
        zastanowilaby sie czy nie warto by bylo pozyskac tych potencjalnych widzow...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka