Gość: Hiszp_Inkwizycja IP: *.hector.com.pl 28.10.05, 10:06 Taki interesujacy region a takie slabe zdjecia... :-( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sg_mt Re: Delta Dunaju IP: *.acn.waw.pl 30.10.05, 16:19 dokladnie nie dosc, ze male, to jeszcze kiepskie. Nie wiem jak to w ogole puscili. Z Suliny wybrali najmniej interesujace kawalki, chyba tylko po to, aby podkreslic wlasna "europejskosc".. Odpowiedz Link Zgłoś
nocnylot Re: Delta Dunaju 30.10.05, 16:28 Fakt, poziom zdjec niestety zenujacy... :( nl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cynamon_yeah Re: Delta Dunaju IP: *.range86-138.btcentralplus.com 30.10.05, 16:59 ostatni raz wchodze w ..... lepiej odwiedzic www.lonelyplanet.com Odpowiedz Link Zgłoś
szokiren Re: Delta Dunaju 30.10.05, 19:06 Potwierdzam, zdjęcia takie sobie, zwróćcie się do mnie a mogę zapewnić zdjęcia z Delty i w ogóle z Rumunii :) A może na Albanię szanowna Turystyka reflektuje? A? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redakcja Re: Delta Dunaju IP: *.stacje.agora.pl 31.10.05, 10:02 reflektuje jesli przyslesz zdjecia i zgodzisz sie na ich nieodplatna publikacje w portalu bardzo chetnie je zamiescimy mozesz slac na adres konkurs@gazeta.pl pozdrawiam, redakcja Odpowiedz Link Zgłoś
szokiren Re: Delta Dunaju 01.11.05, 13:08 Miło mi, czy są jakieś wymogi formalne (rozdzielczość, skala, ilość)? Odpowiedz Link Zgłoś