emluka 25.03.06, 17:49 Z kim podrózujecie, czesto sami,? ja nie mam z kim, wiec w wakacje odbede byc moze pierwsza podróz, choc wolałbym niesam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tniec Re: Z kim w podróz 03.04.06, 10:52 z kim? oczywiście w dobrym towarzystwie. do 4 lub do max 6 osob. przynajmniej dwoch facetow. choc oczywiscie najlepiej z moja kobieta. bylem na dwumiesiecznej wyprawie w 19 osobowej ekipie, po tygodniu nastapil podział na dwie/trzy grupy, ktore nawzajem sobie utrudniaja zycie odmiennymi planami. pod koniec po prostu jezdzilismy podzieleni na pol. w malej grupce jest latwiej i razniej - w pociagu, na peronie, na lotnisku, w terenie, na plazy (ktos pilnuje plecakow, gdy ktos inny kupuje bilety, a kolejna osoba cocacole, a jeszcze kolejna jest w kibelku). no i weselej. Odpowiedz Link
p.dzien Re: Z kim w podróz 06.06.06, 22:32 a gdzie chcesz jechac? bo ja i moja kolezanka do rumunii, bosni i macedonii i tez wolalybysmy niesame, a najlepiej z jakims jeszcze mezczyzna. w celach obronno- towarzyskich, haha Odpowiedz Link
basiaap Re: Z kim w podróz 07.06.06, 21:36 Najlepiej zabrac ze soba dobre towarzystwo! A jesli sie nie znajdzie - jechac samemu, pozniej bedzie juz z gorki. Podczas podrozy, badz na miejscu pozna sie nowych ludzi i bedzie razniej Odpowiedz Link
tomon123 Re: Z kim w podróz 17.06.06, 21:41 Chyba mam ten sam problem. Chciałem jechać do Hiszpanii na własną rękę, ale nie ma z kim. A czas ucieka...... Tomek Odpowiedz Link
nie_pokorny Re: Z kim w podróz 22.06.06, 13:37 Ja tez mam taki sam problem. Chcialbym a nie mam z kim Moze Ci co nie maja z kim to zbiorą sie i raze, gdzies wyjada Odpowiedz Link
rybka118 Re: Z kim w podróz 23.06.06, 16:41 Słuchajcie w zeszłym roku, mieliśmy ten sam problem. Wszyscy bali się odległości (Francja i Hiszpania), ale zacięliśmy się pojechaliśmy sami. Było cudownie i nic się nie wydarzyło, a wszystkim tym co zrezygnowali było głupio i nie mieli w Polsce pogody- klną po dzisiejszy dzień Odpowiedz Link
tierralatina Re: Z kim w podróz 23.06.06, 20:39 W podroz wyruszam zazwyczaj samotnie. Ale bardzo chetnie odbywam jakies jej mniejsze lub wieksze fragmenty z napotkanymi gdzies na drodze innymi podroznikami. Odpowiedz Link
tomon123 Re: Z kim w podróz 23.06.06, 22:56 A jaki był twój pierwszy raz, to znaczy twoja pierwsza samotna podróż? Bałeś się? Najtrudniej chyba pokonać lęk, gdy się czuje, że powinno się wyruszyć..... Tomek Odpowiedz Link
tierralatina Re: Z kim w podróz 23.06.06, 23:21 Pierwsza samotna zagraniczna podroz? Czy sie balem? Nie. Bylem chyba wowczas nieswiadomy niebezpieczenstw... I pojechalem w rejony ogarniete wojna domowa. Nie zaluje... Odpowiedz Link
river.of.deceit Re: Z kim w podróz 24.06.06, 11:23 Witam! mam podobny problem.Mysle o podrozy do Czech,moze gdzies dalej na poludnie.Na razie nie widac chetnych sposrod znajomych,byc moze ja rowniez udam sie w wedrowke sam..pozdrawiam Odpowiedz Link
kill_yourself Re: Z kim w podróz 24.06.06, 14:00 Jak widać spore jedst grono tych, co chcą się dopiero przełamać na smaotną podróż - ja też Zobaczę we wrześniu czy mi starczy odwagi... river.of.deceit--> piękny nick, wymyślony samodzielnie czy słuczasz Mad Season? Odpowiedz Link
gardenisto1 Re: Z kim w podróz 27.06.06, 15:03 Witam wszystkich uczestników. Zamierzam wybrać się w lipcu na wędrówkę w jakieś ciekawe miejsce w Europie może być bliżej lub dalej. Cel: poznanie ciekawych miejsc. Jeżeli ktoś ma propozycje odnośnie miejsca wyprawy i ewentualnie chęć dołączenia się zapraszam do dyskusji. Odpowiedz Link
kerisa Re: Z kim w podróz 29.06.06, 16:40 Ja podobnie jak wy nie mam towarzystwa na wakacje. Zastanawiam się już nad jakimś wyjazdem na południe Europy na przełomie sierpnia/września - ok 2 tygodni.Może zmobilizujemy siły i wspólnie wyruszymy. Jeżeli ktoś z Was jest zainteresowany tym terminem to proszę o kontakt na maila. Odpowiedz Link
gardenisto1 Re: Z kim w podróz 05.07.06, 08:07 cześć kerisa, jeżeli Twoja inforamcja jest aktualna to odezwij się proszę na maila: gardenisto@poczta.onet.pl. Może zaplanujemy wspólnie jakiś wypad. Odpowiedz Link