bazia19 27.03.06, 13:40 Ludzie! Za miesiąć zdaje egzamin i klapa, nie mem testów ani nic tylko kompedium. Prosze o przesłanie mie na skrzynkę pytań testowych jakie się pojawiają. Bardzo bardzo dziękuję wszystkim dobrodusznym. bazia19@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kkkasia_85 Re: egzamin 27.03.06, 19:09 ;) rozumiem cie, je tyż niedlugo zdaje i tyż mam tyklo kompendium, tak więc dołączam sie do próśb:) Odpowiedz Link Zgłoś
yooreck Re: egzamin 27.03.06, 21:28 chetnie bym pomogl ale ja mam wszystko w zeszytach, a poza tym polecam Vademecum i geografie polski i swiata Odpowiedz Link Zgłoś
stretnutie Re: egzamin 28.03.06, 07:23 Spokojnie, spokojnie !! Testy (przynajmniej w Wlkp) są takie, że przechodzi przez nie 90-95% zdających - w każdym pytaniu jest 1 odp zawsze dobra, a 2 zawsze złe. Schody zaczynają się potem - zestawy ustne i pytania praktyczne. POza tym (jak zapewne wiesz) kompetencje przeszły niedawno do Urz Marsz, powstają nowe komisje, a więc możliwe, że i nowe zestawy pytań. Zatem wszystko możliwe.... Odpowiedz Link Zgłoś