tessg 01.07.06, 21:56 w poniedziałek 03.07 jadę na Sycylię.Proszę o bliższe informację jeśli ktoś spędził urlop Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: urlop na Sycyli IP: *.chello.pl 01.07.06, 21:58 No to super, Sycylia jest piękna. Kupiłaś sobie jakiś przewodnik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka Re: urlop na Sycyli IP: *.szczecin.mm.pl 02.07.06, 20:47 Na Sycylii byłam w maju br. w małej miejscowości Terrasini ok.30 km od Palermo.Bardzo polecam, piękne widoki, ciepłe morze i niezapomniane wrażenia.Palermo, to już inna bajka, niesamowity klimat i urok tego miasta warty zobaczenia- od pięknych zabytków , po prawie slamsy -małe odrapane uliczki żyjące w ciszy przy ruchliwych, zapchanych ulicach przy centrum.Bardzo polecam wyjazd, sama myślę wrócić tam we wrześniu.Miłego pobytu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dejmot Re: urlop na Sycyli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.06, 20:15 Polecam Cefalu, właśnie stamtąd wróciłem. Byłem w hotelu Santa Lucia z biura Itaka. Lokalizacja super, około 20 minut pieszo do starego centrum miasteczka. Cefalu to niezwykle urokliwe miejsce, na pewno ciekawsze nisz przereklamowana i skomercjalizowana Taormina. Przy okazji jednak wielki minus dla Itaki - beznadziejne rezydentki - Bianka Jelonek i Kasia Kupinska - oraz koszmarne posiłki w hotelu. Najlepiej jednak wybrać formułę bed&breakfast, a na pewno nie kolacje serwowane do stolika. Odpowiedz Link Zgłoś
voyager747 Re: urlop na Sycyli 12.09.06, 22:06 A ja byłem z Neckermannem niedaleko Taorminy( Crystal Sea) i jedzenie było pyszne. "Skomercjalizowana" Taormina jest bardzo piękna, w sumie byliśmy tam z 5 razy. Odpowiedz Link Zgłoś