james_007 21.10.06, 10:07 Wiatm ! Pomocy> Szukamy miejsca na narty we Włoszech najchętniej Pejo lub Marilleva. Był ktoś z Was ? Czy jest na stoku jakiś zimowy plac zabaw i/lub szkółka dla maluchów ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Narciarz Re: Neckermann Val di Sole IP: *.aster.pl 26.10.06, 22:58 Pejo to kicha, zdecydowanie polecam Marilleve a jeszcze lepiej Madonne. A najlepsze są ośrodki wokół sellarondy ( AltaBadia, Val di Fassa , Val Gardena i Arabba ) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masti do Narciarza snoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 13:57 kicha to takie polskie narciarskie snoby jak TY.Mieszkalem w pejo i duza zaleta jest spokoj z dala od turystycznego zgielku, dojazd do marilevy trwa raptem 10 minut. Zaleta Pejo jest bez watpienia spokoj, odczuwalny (jeszcze) wloski klimacik z kafejkami itd. w marilewie jedyne co znalazlem to polskie karczmy ze spitymi polakami i setki polskich autobusow.to samo w madonnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samba Re: do Narciarza snoba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.06, 11:04 Masz rację masti, co prawda nie byłam w Pejo, ale mam też takie spokojne miejsce w Dolomitach gdzie nie ma tego rozgardiaszu i tam wybieram się po raz kolejny. Zostawmy w takim razie Marilewe i Madonne tym wszystkim jak to określiłeś snobom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Neckermann Val di Sole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.06, 12:54 byłem i polecam każdemu może pojadę w tym roku . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śniezka Re: Neckermann Val di Sole IP: 212.160.139.* 21.11.06, 15:47 spróbujcie obskoczyc stoki Val d'Aosta.To jest jazda!! Marileva i Madonna to przeżytek czas na cos nowego mozna tam doleciec samolotem polecam byłam www.viaeuropa.com.pl A Francja to dopiero stoki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Neckermann Val di Sole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:35 Chyba zupełnie nie masz zielonego pojęcia co to narty. Odpowiedz Link Zgłoś