moby11 29.10.06, 10:37 Wybieramy się 15 listopada na Sri Lankę z eccotravel (Beruwala, hotel Club Palm Garden)z wawy przez amsterdam. Czy ktoś z forumowiczów też tam leci w tym okresie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wendy001 Re: Sri Lanka listopad ktoś leci? 29.10.06, 10:53 Hej, my lecimy (2 kobiety ) 8 listopada -22 listopada z niemieckiego biura FTI do Koggala. Z tego co widzę z mapki będziemy niedaleko:-) siebie. www.srilanka.com/travel/images/minisitethumbnails/TP00323_image.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Sri Lanka listopad ktoś leci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.06, 00:54 tylko Wendy nie mow ile placilas ;)))) bo spadnie z krzesla :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacuś Re: Sri Lanka listopad ktoś leci? IP: 212.244.155.* 03.11.06, 08:34 byłem na srii lance więcej tam nie pojade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Herbaciarz Re: Sri Lanka listopad ktoś leci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.06, 09:59 co herbata nie dobra ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Sri Lanka listopad ktoś leci? IP: 83.136.224.* 04.11.06, 00:13 Arak zaszkodził :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marx Re: Sri Lanka listopad ktoś leci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 16:26 Tam nie jest tak rajsko jak sie mysli.....wszedzie bryd i brzydkie plaży.....nie tak miało byc.......ale miłych wakacji życze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: Sri Lanka listopad ktoś leci? IP: *.jachpol.net 04.11.06, 18:03 To chyba nie byłeś na Sri Lance. Ja byłam wcześniej w Indiach kilka razy i spodziewałam się tego samego a tu ... niesamowite zaskoczenie ... czysto i wszędzie mili, otwarci, uśmiechnięci ludzie, bez "indyjskiej" nachalności. Jeździliśmy po Sri Lance tuk-tukiem (np. do Gale), taksówką (Candy, Polonaruwa, Sigiriya)i nawet pociągiem (Colombo), chodziliśmy po okolicy (Beruwela), kilkometrami biegalismy po plaży i naprawdę było super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karaibek Re: Sri Lanka listopad ktoś leci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 20:23 no ale jednak karaiby to karaiby :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jo@nna Re: Sri Lanka listopad ktoś leci? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.06, 23:40 To piękny kraj, tylko ostatnio trochę niebezpieczny. Można ładnie się ubrać, wszystko szyją na wymiar w małych boksach przy plaży w Beruwela. Życzę miłych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
moby11 Re: Sri Lanka listopad ktoś leci? 05.11.06, 12:22 Zdajemy sobie sprawę że to nie karaiby, jednak pozostaje kwestia ceny, karaiby są znacznie droższe (nawet Dominikana czy Margarita)my płacimy 4.700 pln (1 os.all) za 11 dni, wylot z wawy KLM przez Amsterdam.W takiej cenie w tym terminie nie znajdzie się karaibów z wylotem z warszawy chyba że ktoś chce liczyć na biura typu Triada czy Rainbow, które ciągle sprzedają ofertę z bezpośrednim czarterem fisher air który "zawiesił działalność".Niestety ze względu na ograniczone możliwości urlopowe wylot z niemiec nie wchodzi w rachubę (tam można znaleźć tańszą ofertę).Najbardziej obawiamy się o pogodę na sri lance od połowy listopada, może ktoś był już tam w tym terminie, czy często padało ? Odpowiedz Link Zgłoś