Dodaj do ulubionych

ferie zimowe!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.11.06, 16:55
pozdrowionka ogólnie z tego co czytam na forum jest dużo osób które nie
wiedzą gdzie pojechać i z jakim biurem osobiście polecam biuro turystyki
aktywnej KOMPAS jeżdzę z nimi od 4 lat i jeszcze nigdy ani chwili się nie
nudziłem. Nie jest to zwykłe biuro gdzie po nartach czy bsnowboardzie cały
wieczór się nudzicie i robicie co chcecie kadra która z wami jedzie
zorganizuje wam tak czas że nie będziecie mieć chwili wolnego czasami sami
dziecie o to prośić ogólnie po stoku albo są jazdy nocne dla total maniaków
oczywiście tez z instruktorami albo wyjście w górki czasami troszkę
extremalne (czasami po pas w śniegu) i to czasami nie było wiadome kiedy
wrócimy zdażało się że było to dość w nocy -ale był warto na maxaa.
ale najważniesze jest to że na imprezach kompasu są instruktorzy z papierami
i to najwyższej klasy zarówno instruktorzy nart jak i snowboardu wcześniej
zdażało się że pojechałem na jakiś wyjazd z instruktorem który jeździł gorzej
ode mnie i ogólonie cały wyjazd był już do DDD...
Obserwuj wątek
    • Gość: Roberto Re: ferie zimowe!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.06, 18:40
      Ja też mam takie zaprzyjaźnione Biuro, mamy trenera, dobre towarzystwo i cały
      plik zajęć.
      A instruktor to najważniejsza osoba na nartach, jak nie umie jeździć to
      fatalnie.
      Pozdro
      • Gość: kuna Re: ferie zimowe!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 11:31
        pozdro jak masz jakieś fajne biuro to daj znać jakie moze kiedyś skorzystam
        dzieks i dużo sniegu
        • Gość: hekate Re: ferie zimowe!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 11:37
          Nie macie dość po pewnym czasie śniegu? Ja po styczniowych mrozach wolę sobie
          pojechać do Egiptu i rozgrzać mięśnie na słonku :) Ale podziwiam narciarzy :D
          • Gość: muminek Re: ferie zimowe!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 16:22
            Ja nie wolę, ja tam jadę :D Choć nie wiem ,czy to jeszcze można nazwać zimowymi
            feriami, bo mi zimno nie będzie ;)
            • Gość: lol(ek) Re: ferie zimowe!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.06, 14:51
              Też nie znoszę śniegu i chętnie bym pojechał gdzie ińdziej... Do Hurghady na ten
              przkad...
              • Gość: groo Re: ferie zimowe!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.06, 13:49
                W ferie ja tak tradycyjnie, w sudety na narty. Tropiki jak najbardziej, ale w
                wakacje - czasu więcej ;) I Turcja. Ale to jeszcze trochę...
                • Gość: two beer Re: ferie zimowe!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 12:32
                  Ciężko jest być odmieńcem - jak wszyscy jadą na narty, to kombinuję, gdzie by
                  się tu wyrwać chociaż na tydzień i ponurkować. Moze w ferie na Cyprze się da?
                  Bałtyk nie zachęca, wogóle nie ta szerokość feograficzna. Zastrzelić bociana..
                  • Gość: tamka Re: ferie zimowe!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.06, 11:01
                    Pewnie, że CYpr się nadaje do nurkowania i to bez względu na porę roku. Co
                    prawda ja nie nurkuję, ale jak byliśmy tam w lutym zeszłego roku to widziało się
                    ludzi w płetwach i maskach nurkowych :) A woda cieplutka, miła.
                    • Gość: mikka Re: ferie zimowe!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.06, 11:44
                      Pod choinkę zamówiłam tydzień w Hurghadzie i teraz nie mogę się doczekać ferii.
                      Zresztą odkładam na to pół roku :) Kocham pływać
                      • Gość: endometria Re: ferie zimowe!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 11:23
                        Też bym sobie pojechała... W Hurghadzie byłam ze dwa lata temu, super miejsce.
                        • Gość: pol Re: ferie zimowe!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.12.06, 16:10
                          polecam Jaworzyne z krakowa - mja i Slowacje i Austrie i sporo Polski, kadra
                          sprawdzona, dzieciaki jeżdżą i jest wszsystko ok. Sami zobaczcie
                          www.jaworzyna.com.pl. Ja moje wysyłam z nimi do Austrii - mają obiekt na 1950
                          m.n.p.m - powinien tam być śnieg :) pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka