IP: *.crowley.pl 05.12.06, 09:13
Od dwóch lat przeglądamy katalog eurocampu i za każdym razem chcielibyśmy
pojechać, ale jak tam dotrzeć. Samochodem odpada, bo dzieci nie dadzą radę, a
jeśli nie samochodem to czy ktoś ma może przetestowany inny środek lokomocji
na taki kemping? Interesują nas Włochy, Hiszpania.
Obserwuj wątek
    • Gość: neil Re: Eurocamp IP: *.asta-net.com.pl 23.12.06, 13:58
      Możecie rozważyć w drodze tani nocleg np. przy granicy czesko austriackiej, ok.
      polowa drogi na wloskie campingi w ok. Wenecji. Nie zastanawiajcie się, tylko
      jedżcie , dzieci będą zachwycone ładne plaże, piękne baseny. Dla dzieci na
      campingach organizowane sa dodatkowe gry, zabawy, tańce itp. Nie będą chciały
      wracać do domu (tyle tylko że w języku niemieckim i włoskim - ale dzieci i tak
      rozumieją. My też dwa lata ogladaliśmy katalogi ...hehe. W końcu pojechaliśmy
      zupełnie w ciemno - było rewelacyjnie. Juz mamy rezerwację na czerwiec 2007.
      Jazda rzeczywiście męcząca , ale warto ! Powodzenia.
      • Gość: Iza Re: Eurocamp IP: *.dynip.asn.pl 27.12.06, 19:03
        My też byliśmy z mężem i małym dzieckiem we Włoszech. Wbrew pozorom droga nie
        była takim koszmarem. Jechaliśmy nocą, głównie autostradami, a nasz syn prawie
        całą noc przespał. Jeśli chodzi o Eurocamp to spisali się rewelacyjnie, ale w
        tym roku zamierzamy jechać z vacansoleil - jest taniej. Pozdrawiam
        • Gość: neil Re: Eurocamp IP: *.asta-net.com.pl 28.12.06, 21:45
          Dokładnie zgadzam się z Izą . My też w tym roku byliśmy z Eurocampem i nie mamy
          żadnych uwag - można spokojnie polecać. Ale ze względu na lepsze ceny w czerwcu
          (druga polowa - promocje 14=10) jedziemy z vacansoleil i mamy nadzieję że
          będzie równie fajnie. My bylismy na campingu we Wloszech w Treporti
          (meditteraneo), a wy Iza gdzie byliscie ?
          • Gość: Iza Re: Eurocamp IP: *.dynip.asn.pl 29.12.06, 11:21
            Byliśmy w Caorle. Teraz mamy zamiar jechać na przełomie czerwca i lipca również
            do Włoch (tanio i blisko ) do Barricata.A Wy gdzie się wybieracie?
            • Gość: neil Re: Eurocamp IP: *.asta-net.com.pl 29.12.06, 21:21
              Teraz planujemy camping k/Triestu z myślą o jednodniowych wycieczkach do
              Słowenii i Chorwacji. Jeśli nam sie spodoba Chorwacja to kolejne wakacje
              zaplanujemy w tym kraju. Więc przyjemne z pożytecznym ...a ceny rzeczywiscie w
              czerwcu bardzo przystepne.
    • Gość: gośc Re: Eurocamp IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.06, 21:34
      Byłam z Eurocampem 2 razy, pierwszy samochodem - dluga objazdówka przez Francje
      do Hiszapnii. Po drodze mozna nocowac na kempingach Eurocampu równiez. Na
      kolejny raz - prostszy sposób - samolot, żeby juz tylko był wypoczynek, a nie
      jazda i zwiedzanie. Warto sprawdzić w jaki sposób dostać sie z lotniska na
      camping, np. w Rzymie można bylo zamówic vana za 60 euro - na 2 rodziny jakos
      dało sie znieśc koszty i pierwszy transport był z głowy. W 2007 planujemy
      Hiszpanię po raz drugi - na kempingi w ok. Barcelony warto lecieć tanimi
      liniami, a z lotniska - w Gironie - w najgorszym razie taxi - już sprawdzałam -
      też 60 euro na kemping Internacional Calonga. Eurocamp ma równiez promocje
      14=10, 10=7 itp., bezpłatne noce na dojazd. Poza tym czesto na kempingach sa
      busiki, które podwożą na plaże lub do większych miejscowosci. Nie przegladac
      katalogów, tylko jechać - warto. A vacansoleil - pewnie podobna oferta, tylko
      ich stronka jakas taka mało czytelna, albi ja mało bystra, bo np. cennika nie
      znalazłam... A i tak przywiazałam się do eurocampu, więc nawet nie szukam
      innych, chociaż kuszą inne częsci świata z takim tanim spaniem jak eurocamp,
      zwłaszcza we wrześniu lub maju :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka