Dodaj do ulubionych

ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów

25.02.12, 14:52
Chciałbym zorganizować silną ekipę wyjazdową (możliwość rotacji osób w grupie) do Egiptu, Tunezji, Maroka, a także do Kenii i na Kanary. Wyjazdy niskobudżetowe. dobre lasty. Niezbędne jest NAJMNIEJ 20 imprezowych osób (ZNIŻKI,RABATY,UPUSTY CENOWE w biurach podróży dla grup ),które mają możliwości czasowe i finansowe na przynajmniej dwukrotny wyjazd w roku. Zapraszam młodych i starych, singli, pary, pary jednopłciowe, małżeństwa, babcie i dziadków,wszystkich,którzy kochają słońce,nie chcą siedzieć li tylko przed komputerem,telewizorem i czekać aż coś się wydarzy. Proszę o podanie namiarów kontaktowych.
Obserwuj wątek
    • urszula52-52 Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 25.02.12, 15:55
      Pisze się na takie wyjazdy super pomysł czekam na propozycje .
      • frustracyja Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 27.02.12, 09:58
        sprawę traktuję poważnie i do każdej osoby odezwę się na podany kontakt,osobiście i (hihihi) personalnie,póki co, wirtualnie
        • urszula52-52 Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 28.02.12, 14:55
          W dalszym ciągu mnie i interesuje najbardziej Egipt koniec kwietnia najlepiej z Gdańska ale nie koniecznie adres: urszula52-52@o2.pl . Dobry watek.
    • 0oewciao0 Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 25.02.12, 18:30
      Ja jestem chętna na wyjazd pod koniec kwietnia lub w maju.Tunezja z miłą chęcią. Mam 23 l.
      Jeśli będą już jakieś konkretne informacje w sprawie wyjazdu to proszę o kontakt =)
      • aqua_frigida Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 25.02.12, 20:13
        mail gazetowy:
        aqua_frigida@gazeta.pl
        • frustracyja Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 27.02.12, 10:02
          aqua,już piszę co Ciebie
      • frustracyja Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 27.02.12, 09:59
        ok,jesteś pierwsza w kolejce
      • frustracyja Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 27.02.12, 10:18
        oewciao,a Tergi Club w Tunezji w maju odpowiada Ci?
    • braganca Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 25.02.12, 20:53
      Ja też się piszę na takie imprezy - kontakt do mnie: braganca@gazeta.pl

• frustracyja Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 27.02.12, 10:07
        braganka ,list na adres gazetowy poszedł
        • braganca @frustracyja - nie otrzymałem e-mail 27.02.12, 21:27
          Hej :) pomimo informacji, że wysłałeś do mnie e-mail nie otrzymałem go ???? podaję jeszcze raz adres: braganca@gazeta.pl Czekam na wiadomość.
    • menys Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 26.02.12, 10:25
      może kwiecień KRETA z wrocławia rynairem optymalna ekipa 6-8 osób w dwa samochody
      M
      • frustracyja Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 27.02.12, 10:15
        propozycja nie jest zła - do przemyślenia - nie ukrywam, że myślałem o większej ilości osób, podkreślam; nie koniecznie trzeba zamęczać się swoim towarzystwem przez cały pobyt,ale fantastyczne są zabawy w większym gronie
    • maango84 Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 26.02.12, 13:00
      jakby cos sie klarowalo to moje namiary maango84@gmail.com
      • frustracyja Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 27.02.12, 10:22
        jak coś się wyklaruje,odezwę się
    • afrodytka10 Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 26.02.12, 13:25
      Jestem kobietą z Warszawy.Mogę koniec marca tam gdzie ciepło np.Egipt. Ewa Pisz: impreza11@op.pl
      • frustracyja Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 27.02.12, 10:23
        Ewa,zapraszam
    • arielka40 Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 26.02.12, 13:26
      Witam , z Wroclawia chętnie , ale może być inna miejscowość , arielka40@gazeta.pl
      • frustracyja Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 27.02.12, 10:26
        Arielka, zapomniałem podać do wiadomości, że wyloty z Warszawy, Poznania i Gdańska, jeśli taka opcja jest dla Ciebie do przyjęcia - zapraszam
        • arielka40 Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 27.02.12, 19:51
          Witaj Frustracyja ... jak się ekipa zbierze, to z Poznania dla mnie bliżej , będe tu zagladać :), Pozdrawiam :)
    • leoncjo670 Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 26.02.12, 14:34
      Chętnie dołączę się z żoną do wyjazdów. W razie kompletowania grupy proszę o info na leoncjo670@gazeta.pl
      • frustracyja Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 27.02.12, 10:28
        Leoncjo,zapraszam Cię z Twoją Izaurą
    • iberia51 Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 26.02.12, 14:55
      Jestem za i to bardzo. Fajnie byłoby wykorzystać czas w weekend majowy.Ale w inne terminy też się mogę dopasować.
      • frustracyja Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 27.02.12, 10:33
        iberia51, nie może Ciebie zabraknąć
        • urszula52-52 Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 28.02.12, 14:59
          Najbardziej odpowiada Gdańsk koniec kwietnia 2 osoby.
    • ama-rin Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 26.02.12, 18:15
      frustracyja napisał:

> Chciałbym zorganizować silną ekipę wyjazdową (możliwość rotacji osób w grupie)
      > do Egiptu, Tunezji, Maroka, a także do Kenii i na Kanary. Wyjazdy niskobud
      > żetowe. dobre lasty. Niezbędne jest NAJMNIEJ 20 imprezowych osób (ZNIŻKI,RABA
      > TY,UPUSTY CENOWE w biurach podróży dla grup ),które mają możliwości czasowe i
      > finansowe na przynajmniej dwukrotny wyjazd w roku. Zapraszam młodych i starych,
      > singli, pary, pary jednopłciowe, małżeństwa, babcie i dziadków,wszystkich,któr
      > zy kochają słońce,nie chcą siedzieć li tylko przed komputerem,telewizorem i cze
      > kać aż coś się wydarzy. Proszę o podanie namiarów kontaktowych.
      No,to odzywam sie.Mam czas w wakacje i wszelkie wolne dni od zajec szkolnych.Lubie Afryke Pln. ale chetnie wyskocze na Kanary.Jestem raczej z pogranicza tych "starych",ok.5o.Jezeli ok,to czekam na ewentualny odzew.Pozdrawiam
      • olen-ka39 Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 26.02.12, 18:19
        To i ja się z chęcią dołączę:-)))
        • rege2 Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 26.02.12, 23:04
          kolekcjonujesz maile?
          • frustracyja Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 27.02.12, 09:53
            sorry, rege2, nie denerwuj się, zaraz odpowiem
          • frustracyja Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 27.02.12, 10:56
            W słoneczny poranek witam Rege2. Nie, nie kolekcjonuję listów elektronicznych. Zwłoka w odpowiedzi wynika z prozaicznych przyczyn: 1/nie sypiam z laptopem, 2/mam dom i rodzinę, a to zabiera mi (oby jak najdłużej)duuuuużo czasu. Obiecuję,że nikogo nie zostawię bez odpowiedzi. Za zwłokę przepraszam Cię. Pozdrawiam. Awit
        • frustracyja Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 27.02.12, 10:45
          olen-ka,biorę Cię pod uwagę - zapraszam
      • frustracyja Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 27.02.12, 10:35
        tylko nie starych,tylko nie starych, jesteś zaproszona
        • frustracyja Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 27.02.12, 10:37
          to zaproszenie do ama-rin
          • leonarda15 Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 04.03.12, 23:29
            Hej. Jak tam z organizacją ekipy? Ja poważnie zastanawiam się nad wyjazdem z dziewczyną z tego forum do Egiptu 30marca, Safaga. czy ktoś z nami leci? Piszcie na leonarda15@gazeta.pl. Im więcej nas, tym raźniej :-)
    • gp1959 Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 27.02.12, 08:58
      meksyk początek marca. Kto się dołączy?
      • frustracyja Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 27.02.12, 10:43
        Meksyk.Piękna podróż,ale dla mnie odrobinę za droga
    • szalona885 Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 27.02.12, 10:44
      Też jestem zainteresowana. szalona885@wp.pl
      • frustracyja Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 27.02.12, 10:48
        nick obiecujący,takie osoby są absolutnie niezbędne
    • jp.sc Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 27.02.12, 20:13
      Chętnych coniemiara :)
      Optymistka z Ciebie (Frustracja...dobry nick ;)
      Jeśli wyjazd niekonkretny,a miłe perspektywy,to wszyscy chcą....jak przyjdzie co do czego to lista będzie zdziesiątkowana,ale życzę mimo wszystko powodzenia
      • iberia51 Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 27.02.12, 20:40
        Nie życz tylko się dołącz. Trochę wiary w ludzki zapał i inicjatywę.
        • jp.sc Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 27.02.12, 21:44
          Wiara z realiami rzadko w parze chodzą :)
        • jp.sc Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 27.02.12, 21:47
          Jeśli Cię to uspokoi,to ok....dopiszcie mnie do wirtualnej listy....najwyżej pojadę tylko z Frustracją :)
      • frustracyja Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 28.02.12, 12:12
        HI. Moja kobitka mówi do mnie pieszczotliwie FRUSTRACY(stąd mój nick :frustracyja). Zdecydowałem zorganizować grupę wyjazdową,bo moja babinka,podobnie jak Ty,twierdzi,że to "NIE WYDA". Wszyscy są chętni jak daleko do wyjazdu,zbliża się termin,a chętnych będzie 2-3 osoby. Jestem innego zdania. Nawet zrobiliśmy poważny zakład. Jak mi pomożecie i wyjedziemy w większej grupie,wygram i nie będę mył garów przez 1/2 roku.
        • urszula52-52 Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 28.02.12, 15:01
          może będzie tyle że przez rok:) pozdrawiam
    • wyjazdowy.nick Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 27.02.12, 20:34
      Jesli pojawi sie jakas propozycja to prosze o informacje:)
    • mfoxmonik Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 27.02.12, 20:44
      Witam ja też się piszę fajna grupa fajny wyjazd :)) , najlepiej Katowice ale z Warszawą też nie będzie problemu pozdrawiam wszystkich Monika
    • ktosikk1 Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 27.02.12, 20:52
      też się dopisuję do listy
      • braganca @frustracyja - nie otrzymałem e-mail 27.02.12, 21:30
        Hej :) pomimo informacji, że wysłałeś do mnie e-mail nie otrzymałem go ???? podaję jeszcze raz adres: braganca@gazeta.pl Czekam na wiadomość.
    • aniacaroo Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 27.02.12, 23:25
      Witam, super inicjatywa :), planuje wypad do Egiptu pod koniec marca ,hotel najlepiej przy plaży.
      aniacaroo@onet.pl
      Pozdrawiam
      • iberia51 Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 28.02.12, 21:21
        Kto wie z doświadczenia o programie 50+w krajach unijnych?
    • gazetowy.mail Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 29.02.12, 08:21
      Nie chce marudzić i podcinać skrzydeł ale przecież całe forum jest o szukających towarzystwa na wyjazdy :-)
      Niestety jak pisano wyżej - gdy dochodzi do konkretów to nikt nie może.

Śledząc od 3 miesięcy wątki znalazłam towarzystwo na dwa wyjazdy - oczywiście zawsze trzeba się jakoś dostosować. W jednym przypadku z racji braku urlopu u drugiej osoby jadę na 7 a nie 14 dni a w drugim przypadku wylot jest później 3 tygodnie.
      Ktoś zakłada wątek typu "byle szybko, byle cieplo byle gdzie" a potem Tunezja nie bo .... i Kreta też nie bo ....
      Ale niebo zostawmy lotnikom .... a Ty Frustracyju "zapodaj termin i miejsce". Z doświadczenia wiem, że przy większej grupie ciężko ustalić i dopasować szczegóły i trzeba dać konkretne miejsce i czas. Z 40 chętnych będzie mogło 6 i to już będzie duży sukces.

Na początek szybko i tanio a jak się sprawdzi to dalej, drożej, lepiej, częściej :-) Jak pisałeś z grupy chętnych zawsze ktoś będzie mógł. A może "poważny" wyjazd, coś ustalić w listopadzie 2012 na któryś miesiąc 2013 roku i nawet zdążymy zaplanować w pracy w planach urlopowych.

Możesz skorzystać z "mojego" wątku - 20-28 marca do Sharm, wyloty są z kilku miast, opcja all 7 lub 14 dni, hotel Mexicana.
      Można kupić termin 13-28 marca , 20-28 marca lub 20 marca -04 kwietnia i w terminie 20-28 marca będziemy tam wszyscy a ja się będę wkurzać, że 28-ego wylatujemy a Wy jeszcze macie tydzień :-)
      Wszystko można dopasować. Cel: grupa fajnych ludzi i słońce, w dzień co kto lubi (leżenie, rafa, zwiedzanie) wieczorami "zajęcia w grupie lub podgrupach" :-)
      Ceny na ten wyjazd teraz oscylują w okolicach 1400-1500 zł

Obecnie na forum kilka osób szuka towarzystwa do Egiptu lub "gdzieś gdzie ciepło" i jakoś nie mogą znaleść. Może jednak ... ?

I jeszcze ostatni kamyczek do ogródka a waściwie obserwacja powyjazdowa :-) - na forum wszyscy chcą jechać razem a na miejscu Polacy patrzą spode łba (tzn kapelusza) leżac przy basenie i zorientowawszy się, że ci obok nich to też Polacy. Jak już się oswoją i odezwą to jest to 13-ty dzień 14-to dniowego pobytu :-)
      • iberia51 Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 01.03.12, 18:44
        W ostatnim wpisie nie wyraziłam się dosyć precyzyjnie. Ponoć do niektórych krajów unijnych (m.in.Hiszpania )ludzie , którzy ukończyli 50? lat (tzw. program dla seniorów?) mogą mieć ceny preferencyjne z racji wieku pod warunkiem, że nie jest to sezon turystyczny.I zabrać z sobą osobę towarzyszącą. Ktoś coś wie na ten temat?
        • gazetowy.mail do ibrii51 01.03.12, 20:04
          "Hiszpanie NA WIOSNĘ chcą przyciągnąć do siebie turystów-seniorów. W październiku rozpoczął się bowiem europejski program skierowany do ludzi starszych, żyjących w krajach Unii Europejskiej, w tym w Polsce.
          Adresatem programu "Europe Senior Tourism" są ludzie od 55 roku życia, głównie z Polski, Czech, Węgier i Słowacji. Turyści Ci będą mieli okazję przez 7 miesięcy taniej zwiedzić południowe wybrzeża Hiszpanii Costa del Sol, Costa de la Luz, Ibiza, Majorka.
          Celem unijnego projektu jest wspieranie idei "aktywnego starzenia się". Na tej inicjatywie skorzysta cała Hiszpania - utrzymanie dochodów po sezonie. Jest to również lekarstwo na przestój zimowy dla tamtejszych restauratorów i hotelarzy. Szacuje się w czasie trwania programu hotele sprzedadzą 500 tys. noclegów, o 5,5% więcej niż zwykle o tej porze roku."

Taki sam program ma rząd Tunezji i dopłaca chcąc "sciągnąć" do siebie starszych.

Senior może jechac z osobą towarzyszącą i obydwoje mają zniżkę.
          Hotele są w cichych miejscach a nie przy głośnych deptakach i dyskotekach. Pokoje dają na parterze lub w hotelach z windą.
          Jest wolniejsze tempo zwiedzania oraz opieka polskiego rezydenta cały czas a nie tylko 1-2 razy w tygodniu na dyżurach jak to zwykle bywa.
          • gazetowy.mail Re: do iberii51 01.03.12, 20:05
            przepraszam za literówkę w nicku ;-)
            • iberia51 Re: do iberii51 03.03.12, 06:43
              Dziękuję za rzetelne informacje. Pozdrawiam.
    • wied.zma Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 29.02.12, 09:19
      Super pomysł ! Przyjmiecie nas ? Jeżdżę z córką która ma 12 lat. Piszemy się na takie wyjazdy, czym dalej i cieplej tym lepiej. Pozdrawiamy wszystkich :-)
    • rewasz2 Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 01.03.12, 17:29
      Jestem chętny na wyjazdy przynajmniej 2 razy w roku.Początek kwietnia na 14 dni planuję urlopik najchętniej z wylotem z Wrocka.Pozdrowionka
    • jotu1 Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 01.03.12, 21:40
      Chętnie przyłączę się do grupy wyjazdowej do cieplych krajów proszę o kontakt na jotu@interia.eu jestem singlem 60+
    • arielka40 Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 02.03.12, 09:54
      Witam serdecznie , czy macie może już coś ustalone ..... ? Pozdrawiam i czekam na wieści :)
      • afrodytka10 Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 02.03.12, 22:01
        chcę jechać koniec marca do Egiptu, szukam kolezanki. Jestem chętna również na wyjazdy w większej grupie jestem z Warszawy. Ewa tel: 601216520
    • nucia9 ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 02.03.12, 12:59
      jestem chętna na takie wyjazdy ( 2 razy w roku) w większej grupie.
      k.55. mieszkam w Łodzi.
      w przyszłym tygodniu jadę do Egiptu.
      proszę pisać "alma-54@o2.pl".
    • rewasz2 Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 04.03.12, 10:59
      Witaj.Jestem zdecydowany na wyjazdy do ciepełka,najlepiej z wylotami z Wrocławia.Pisz na adres borfek@simplusnet.pl .Pozdrowionka z Dolnego Śląska
      • rege2 Re: ekipa wyjazdowa do ciepłych krajów 04.03.12, 20:51
        aaależżżż wpisów, pogubić się można!
        a coś konkretnego się już urodziło?
        zastanawiam się w IV nad Jordanią wczasy/ i wypad do Petry..etc/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka