Dodaj do ulubionych

camping Valencia Puzol

IP: *.252.39.17.internetia.net.pl 19.02.13, 20:43
czy ktoś zna ten camping? wybieramy się z dziećmi 11 i 6 lat, zamierzamy wynająć domek.
Obserwuj wątek
    • Gość: Zenek Re: camping Valencia Puzol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.13, 18:31
      Tak , znam , byliśmy tam już trzy razy, ale z własnym namiotem. Bo tylko tak podróżujemy po świecie. A o tym kempingu wspominałem już niedawno w w jednym z postów. Trzeba więc trochę poczytać.
      • Gość: Zenek Re: camping Valencia Puzol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.13, 18:33
        Przepraszam , ale pomyliłem kemping. Mój po prostu nazywa się Puzol
        • Gość: Alicja Re: camping Valencia Puzol IP: *.252.39.17.internetia.net.pl 20.02.13, 20:10
          widziałam Twój post, ale interesuje mnie waśnie ten drugi kamping. Korzystając jednak z okazji, znasz okolicę spytam co tam moźna pozwiedzać w promieniu powiedzmy 50 km. Oczywiście Walencję, ale chodzi mi o jakieś fajne mniejsze miejscowości. I jak podobał się Wam sam Puzol i Segunto? Czy są tam jakieś atrakcje dla dzieci, np lunapark? Co tam można robić jeżeli nie leży się na plaży?
    • Gość: Alicja Re: camping Valencia Puzol IP: *.252.39.17.internetia.net.pl 23.02.13, 22:38
      czy ktos byl w okolicach Puzol?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka