Dodaj do ulubionych

Triada wprowadza nową markę SKY CLUB

IP: 62.121.132.* 02.01.07, 13:49
W dniu dzisiejszym otrzymaliśmy maila: (...) TRIADA – największy polski touroperator do którego należy Centrum Kształcenia TRIADA w celu dywersyfikacji swojego produktu postanowiła na bazie tej firmy stworzyć nową markę.
SKY CLUB to nowa idea na polskim rynku turystycznym stworzona na wzór klubów włoskich - proponuje wypoczynek w hotelach klubowych SKY CLUB - ALL INCLUSIVE w Bułgarii, Egipcie, Tunezji, Maroku, Turcji, Rodos i Zakhyntos.
SKY CLUB to alternatywa dla drogich hoteli klubowych oferowanych na polskim rynku turystycznym.
SKY CLUB to marka stworzona z pasją na bazie doświadczenia TRIADY - największego polskiego touroperatora , to marka stworzona przez zespół ludzi, którzy swoje kilkunastoletnie doświadczenie nabywali zarówno w polskich jak i zagranicznych biurach podróży.

Nareszcie coś nowego, bo brakuje tego typu ofert dla naszych Klientów !!! Życzymy powodzenia i czekamy na katalogi.
Obserwuj wątek
    • vixenvox Re: Triada wprowadza nową markę SKY CLUB 02.01.07, 14:24
      Za "marką" oraz za "ideą" SKY CLUB stoi biuro SKY Holiday, czyli Pan Jacek
      Panek (d. Open Travel)

VV
      • Gość: Gorg Re: Triada wprowadza nową markę SKY CLUB IP: *.chello.pl 03.01.07, 23:18
        Chocby nawet to co??? Każdemu trzeba dać szansę.
    • Gość: Damian Re: Triada wprowadza nową markę SKY CLUB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 14:25
      Nareszcie ktoś bierze przykład z sprawdzonego pomysłu na dobrą turystyke!! Mam
      nadzieje, ze oferta bedzie atrakcyjna. Kiedy mozna spodziewac się katalogu??
      Pozdrawiam!!
    • Gość: globtroter Re: Triada wprowadza nową markę SKY CLUB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 14:53
      Nareszcie Triada postawiła na jakoś a nie na ilość :)Powodzenia
      • Gość: Pasjonat Re: Triada wprowadza nową markę SKY CLUB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 14:57
        Super,dziś widziałem ich katalog .Maja naprawdę atrakcyjne ceny.Taka oferta
        jest na prawie każda kieszeń i po normalnych cenach.Nareszcie ktoś nie chce
        naciagać,stąd wniosek ,że my klienci w końcu jesteśmy
        najważniejsi.Pozdrawiam.Pasjonat
        • Gość: web Re: Triada wprowadza nową markę SKY CLUB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 15:29
          bo orgazmu dostaniesz z tego zachwytu.
          Pozyjemy - zobaczymy.
        • Gość: goaja Re: Triada wprowadza nową markę SKY CLUB IP: *.azoty.tarnow.pl 14.02.07, 09:13
          Uważaj!!!
          .To nie żadna Triada w biurze Triady nic nie wiedzą to upadłe Open Trawel sie
          reaktywuje też dostałam ich katalog wyglada zachecajaco ale nalezy dobrze sie
          zastanowieć,bo taka atrakcja moze być znowu ich chwytem aby naciagac nadal
          Daj sobie z nimi spokoj nie ryzykuj.
    • Gość: jaaaaa Re: Triada wprowadza nową markę SKY CLUB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 15:33
      Katalog przejrzysty , bogaty w niezbede informacje, ładne fotki...mnie się
      podoba!! Ceny powiedziałbym szokujące w pozytywnym sensie :) Powodzenia SKY
      • Gość: Monika Re: Triada wprowadza nową markę SKY CLUB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.07, 16:38
        Te wszystkie posty tutaj to przesyla Triada?
        • Gość: Arnie Re: Triada wprowadza nową markę SKY CLUB IP: *.icpnet.pl 02.01.07, 17:05
          Jestem tego pewien:)
        • Gość: też Agentka dawne OPEN TRAVEL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.07, 17:38
          My też dostaliśmy tego maila, podpisał sie pod nim były prezes OPEN TRAVEL wiec
          sie tak nie podniecajcie!!!!!
          • bebicka ale o co chodzi??? 02.01.07, 21:30
            No dobrze a czy ktos moglby mnie uswiadomic co to jest ten SKY Club???? Co to za
            marka...nie rozumiem...czy to znaczy ze teraz Triadzie juz nie beda sie zdarzaly
            wpadki szeroko opisywane na forum i zreszta doswiadczane przez moich znjoamych
            (np 4* hotel z rosypujaca sie lazienka i robakami???)
            bede wdzieczna za wytlumaczenie
            pozdrawiam
            Maraska
            • Gość: Fraglesik Re: ale o co chodzi??? IP: *.bmj.net.pl 02.01.07, 21:31
              A ja byłabym bardzo wdzięczna za jakiś namiar-link, bo na stronie Triady nic
              nie znalazłam na ten temat...Z góry wielkie dzięki;-)))
              • Gość: mycha Re: ale o co chodzi??? IP: *.chello.pl 02.01.07, 23:32
                Ja szukałam ich stronki ale nic nie ma. Pisze tylko że 8.01.bedzie strona to
                zobaczymy.pozdrawiam
                • Gość: turysta Re: ale o co chodzi??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 19:12
                  właśnie otrzymałam ich katalog, więcej można się dowiedzieć na stronie
                  www.sky-club.ue
          • vixenvox Re: dawne OPEN TRAVEL 03.01.07, 09:14
            Open Travel + PES Travel = Open Travel Group & Podróże TV =
            Sky Holidays + Triada = SKY CLUB.
            Ładne równanko? Brakuje tylko znamienitych nazwisk z OTG vel. PTV vel PES vel
            itd.... bo w Triadzie (lub dla Triady) pracują już ci, którzy położyli Big
            Blue, Alladin, El Greco, ....itd.

VV
            • Gość: Rezydent z Korfu Re: dawne OPEN TRAVEL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 10:07
              To budujace,ze Triada ma ambicje ale czy w hurtowni warzywnej mozna sprzedawac
              Mercedesy???Moze tak.Powodzenia!!Co do znanego Prezesa Jacka to buduje teraz
              swoja "potege" na bazie Delty(wrocil do zrodla).Ja mu zycze sukcesow bo
              chłopina twardy i nie do zdarcia."Delta prestige" dobra nazwa nie sadzicie???
              • Gość: client Re: dawne OPEN TRAVEL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 11:30
                Ostrożnie !!! Triada to znani oszuści- dałem się raz nabrać i więcej nie
                zamierzam.Na żadne nowe pomysły mnie już nie nabiorą.
              • Gość: K.K Re: dawne OPEN TRAVEL IP: *.chello.pl 03.01.07, 23:09
                Ale z tego co mi się obiło o uszy to J.P. nie ma nic wspólnego z Deltą Prestige
                to znów jakies bujdy????? Ludzie proszę piszcie prawdę bo się gubię,albo lepiej
                nic nie piszcie do zwariowania.Pozdrowionka
            • Gość: K.K Re: dawne OPEN TRAVEL IP: *.chello.pl 03.01.07, 23:16
              ulżyło Ci kolego, to jest obłudne kogoś tak oczerniać. A ja z ciekawosci
              zobaczę ich katalog i .....zastanowię się nad sprzedażą
    • Gość: optymista Re: Triada wprowadza nową markę SKY CLUB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.07, 13:05
      Jeśli nie ufać największemu touroperatorowi w Poslce....to komu?? Zycze
      powodzenia..
    • Gość: Agent Re: Triada wprowadza nową markę SKY CLUB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.07, 19:55
      Weźcie przestańcie już z tym Pankiem.... co to ma wspólnego z SKY CLUB - piszew ywraźnie w mailu należy w 100% do TRIADY ! Prezes prezesem.....ale własność się liczy. Poczekajmy na rowój systuacji.
      • Gość: Rysiek. Re: Triada wprowadza nową markę SKY CLUB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 10:42
        Kopytko.
    • Gość: Agent PILNE !!! IP: *.gdynia.mm.pl 04.01.07, 11:05
      Wszystkich agentów, chcących podjąc współpracę zapraszam do zapoznania się z
      następującymi odpisami pełnymi KRS: Podróże TV, OTG (dawne Pes), Travel Hit
      (dawna Delta),Triada i ten nowy podmiot.

Ponadto, jeśli którykolwiek z agentów otrzymał w ostatnim czasie pismo od OTG,
      podpisane przez Przewoźnika proszę o kontakt na maila: angkun@wp.pl
    • Gość: Fraglesik Re: Triada wprowadza nową markę SKY CLUB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.07, 12:01
      Nie mogę znaleźć ich strony a ponoć dziś miała być...Wiecie coś na ten temat??
      • Gość: agent z Katowic Re: Triada wprowadza nową markę SKY CLUB IP: *.chello.pl 08.01.07, 23:16
        Dostaliśmy katalog dzisiaj.Adres strony www.sky-club.eu
      • Gość: fat boy Re: Triada wprowadza nową markę SKY CLUB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.07, 01:10
        Tak się składa że pojawiła się w momencie pisania twojego postu :P
    • Gość: jula Re: Triada wprowadza nową markę SKY CLUB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 13:56
      Ludzie, ten Panek to gosc z Opena. Znowu chcecie koczowac na lotnisku.
      Poczytajcie forum sprzed kilku miesiecy. Znowu naciagna ludzi na kase.
      Ale jak ktos naiwny to potem milo poczytac...
      • mieszczaneczka Re: Triada wprowadza nową markę SKY CLUB 10.01.07, 22:15
        Moi drodzy! w Krakowie (jak w każdym innym mieście!) prezes czy właściciel
        biura podróży jest po znajomości z prezesem czy włascicielem innego biura -
        czyli co nie zdążył lub nie chciał zrobić Open - dokończy Triada, Itaka czy
        inne. Sky Club i inne pomysły - na pewno wiele osób do tego projektu się
        przyłożyło.
    • Gość: Obserwator Re: Triada wprowadza nową markę SKY CLUB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 20:20
      Swoją drogą oferty są najlepsze na rynku i ceny rozsądne nie za niskie nie za wysokie. Znam hotele w większości, więc spokojnie polecam Klientom. A poza tym nie sądzę żeby Triada tak bardzo ryzykowała..... Pierwsze sprzedaże już w przygotowaniu. Nieźle się zapowiada bo i słuszna prowizja. Moim zdaniem to uzupełnienie oferty - czyli coś czego nie było jeszcze a to dobrze rokuje.
      • degobo Re: Triada wprowadza nową markę SKY CLUB 16.01.07, 12:38

mi się też wydaje, że teraz powinno być ok, bo w końcu Triada jest wielkim
        biurem i nie spod krzaka. A prezesi pomniejszych biur i tak nie będą przeca
        udzielnymi władcami tylko muszą się liczyć z generalicją Triady.
        ja włąsnie jestem w fazie przeglądania ofert na lato i Triadowa całkiem ciekawie
        się prezentuje - ceny mają przyjemne zwłaczcza ;)

BTW - byłam raz z Open Travel w Grecji (Rodos) - faktycznie nie było to
        najlepsze z biur podróży :DDD Ale za to te wakacje wspominam jako najlepsze w
        moim życiu - hotelik był prowadzony przez śmieszną grecką rodzinę, Pani była
        przemiła, siedziała z nami wieczorami przy basenie i moczyła z nami nogi,
        opowiadała nam o historii, o rodzinie, dzieciach (a wszystko przepiękną
        brytyjską angielszczyzną!). Wiem , że niby Open nie miał na to wpływu pewnie
        większego ale ten hotelik udał się cudnie ! :)))
    • Gość: Magda Re: Triada wprowadza nową markę SKY CLUB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 09:42
      Nowy katalog mam przed sobą, stronkę ich tez już odwiedziłam, fajna i czytelna.
      Jednak opis 4* hotelu w Tunezji dalece odbiega od opinii na forum. Nie wiem co
      o tym myśleć ... komu wierzyć??
      • Gość: Rezydent z Korfu Re: Triada wprowadza nową markę SKY CLUB IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.07, 13:18
        Polityka słuszna.Triada chce zmienić swoje oblicze i wejść w
        droższą,Ekskluzywną ofertę.Chcą wyjść z szufladki biura z oferta za 500pln z
        rozbudowanym działem reklamacji.Sky club to dobry pomysł bo jak coś nie wyjdzie
        to Triada umyje ręce i będzie robić swoje a cały problem spadnie na presesa
        Jacka który i tak ma już marna opinię.Jak zaś wyjdzie to "oklaskami" będziemy
        nagradzać Triadę a nie Sky club.Biuro i tak siedzi w Krakowie więc jest to
        kontynuacja wszyscy wiemy czego??!!Reasumując Triada na tym nie straci a tylko
        może zyskać.Pytanie czy przekona do sprzedaży oferty bankruta pod swoimi
        skrzydłami???Może tak,a może nie.
        Pozdrawiam
      • Gość: chp Re: Triada wprowadza nową markę SKY CLUB IP: *.chello.pl 16.01.07, 15:36
        o ktorym hotelu mowisz jesli wolno spytac? marudni polscy turysci to plaga po
        prostu ;). potrafia zdeptac biuro i hotel za to, ze w hotelu podaje sie herbate
        w szklance ( o zgrozo :P ) a nie w porcelanowych, zdobionych filizankach ;].
        zdecydowanie bym sie nie przejmowal ;).
        • Gość: ida Re: Triada wprowadza nową markę SKY CLUB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 21:02
          dla mnie bomba ,super pomysł ,super katalog -tak trzymać ,życzę triadzie
          powodzenia
    • Gość: lary Re: Triada wprowadza nową markę SKY CLUB IP: *.chello.pl 19.01.07, 18:26
      Nazwa TRIADA nie zachęca do korzystania z tej oferty
    • msz1234 Re: Triada wprowadza nową markę SKY CLUB 07.02.07, 13:06
      Jak wynika z opisu na stronie sky-club.eu jedna ze spółek należących do triady
      Centrum Kształcenia Triada Sp. z o.o. zmieniła w grudniu 06 nazwę na SKY CLUB
      Sp. z o.o. Czy oznacza to, że Triada sprzedała jedną ze swoich spółek
      inwestorowei zewnętrznemu, który teraz podszywa się pod markę Triady, czy
      Triada współpracuje ze SKY-CLUB, która pozostaje własnością Triady.
      • Gość: Ja Re: Triada wprowadza nową markę SKY CLUB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 14:52
        Jak podajesz zmienia NAZWĘ tylko nazwę, nie sprzedała, nie podszywa się, inwestorzy, co to za insynuacje ?? Zmiana nazwy nie pociąga za sobą sprzedaży kupna.... zajrzyj w nowy KRS, pisze jak byk...właścicielie TRIADA i 3 Panowie - właściciele TRIADY
        Znowu siejecie fermet nie mając pojęcia o faktach.
        Wszystko pisze, czarno na białym.
        • msz1234 Re: Triada wprowadza nową markę SKY CLUB 07.02.07, 16:09
          Ale Prezesem jest Jacek Panek z Open?
          Poza tym moglo nastapic nieujawnienie ewentualnej zminy wlasciciela udzialow.
          mialbym pewnosci, gdyby Poprzedni wlasciele oswiadczyli, iz dalej nimi
          pozostaja.
          • mieszczaneczka Re: Triada wprowadza nową markę SKY CLUB 07.02.07, 20:16
            ależ się nasz Ja piekli...przecież wiadomo że to kolejny przekręt pana Panka i
            spólki, tylko że teraz pod szyldem Triady. do końca nie wiadomo kto tam jest
            właścicielem, kto prezesem, a kto naprawdę rządzi. Moi drodzy - tak więc
            zamiast korzystać z niepewnych biur - polecam wyprawy na własną rękę z
            przewodnikiem w ręcę. zaoszczędzimy sobie nerwów!
            • Gość: gras Re: mieszczaneczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 00:26
              gratuluję rozsądnego myślenia
              • Gość: glos Re: mieszczaneczka IP: 213.158.197.* 12.02.07, 04:42
                Cała prawda o Open Travel Grup Sky Holidays Czy Skay Club
                Tak to nie to samo ;).
                Posłuchajcie tej bajeczki
                Jacuś P.
                Biedny chłopaczek z wielkimi pomysłami;).
                Wpadł na pomysł założył ze wspólnikami „Open Travel” –Pięknie.
                Ale zostawił sobie koło ratunkowe w środku firmy na ul. Dukatów w Krakowie
                założył sobie (od samego początku istnienia Open Travel Skay Holidays) Pięknie co?
                Gdy w openie w roku 2004 zaczęły się kłopoty postanowił sprzedać (powiedzmy
                firmę) i tu zaczyna się bajka o Podóżach TV i PES Travel. Trafił jeden cwaniak
                na drugiego cwaniaka .
                Jeden drugiego chciał załatwić.
                Biedny Jacuś mówi teraz że już nie działał dla Opena od marca 2006.
                Pewnie tak, gdyby nie fakt, że cały czas szalał w swoim Sky (który był firmą w
                firmie) więc jak to tak Jacusiu?
                Jacuś mówi : Nie miałem nic wspólnego z Openem z Torunia. (A Open z Krakowa To
                nie to samo) Przecież Księgowość była w Krakowie wszystkie kierunki
                śródziemnomorskie w Krakowie i nieformalnie zarządzający wszystkim Jacuś
                P(oczywiście za zgodą i przyzwoleniem zarządu spółki Open Travel).
                Pięknie co?
                Czy to nie biedny Jacuś P. gdy zaczęły być kłopoty wysłał informacje do
                wszystkich agentów (sierpień 2006) , niema nic wspólnego z Opene travel
                skończyłem z tą firmą już dawno.
                A dalej pracował na ulicy Dukatów w Krakowie pod tym samym adresem z tymi samymi
                ludźmi którzy dalej pracowali w Open i Sky czy to może nie dziwne?
                Czy może my wszyscy żyjemy w dwu równoległych światach gdzie w jednym jest w
                Krakowie na ulicy Dukatów Open (ten zły!) a w drugim świecie w Krakowie na ulicy
                Dukatów jest (ten) dobry Sky .
                Tak sprzedawać można wszystko tylko czy na tym nie ucierpimy nasi turyści
                niestety będą
                Niepocieszeni gdy okaże się że ten Jacuś Placuś tak znowu wszystkich przekręcił
                i stał się biedny miły ,że ręce opadają znowu go a nie on oszukali. I czy to
                będzie Open Travel czy Sky Travel czy inny sky zawsze jest tam ten sam Jacuś P.
                który tak załatwi sprawę ,że nikt na tym nie wyjdzie najlepiej tylko on sam.
                Pozdrawiam
                To ładna bajka tylko co dalej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka