zecozejak 06.12.07, 12:38 czy Stańczyk pisał wierszyki? odnotowują to jakieś kroniki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azaheca Re: Logo 06.12.07, 14:17 Stańczyk został patronem forum bo z ciętego słynął humoru wierszyki pewnie też układał może nawet rymem gadał? Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Logo 06.12.07, 16:09 W logo Stańczyk mała fotka W ręku trzyma totolotka Albo Zygmunt za te trudy Dał mu bilet na Bermudy Może to jest fotki wina Stańczyk kogoś przypomina Ale na to mi wygląda Macierewicz z niej spogląda Co znów nie jest takie ważne On i wiersze nie poważne Odpowiedz Link
azaheca Re: Logo 06.12.07, 16:57 Dariusz Łabędzki Stańczyk, 1983 DARIUSZ ŁABĘDZKI (ur. 1959 r.) Z wykształcenia architekt, z zamiłowania rysownik i karykaturzysta . Obecnie zajmuje się głównie reklamą. Karykatury jego autorstwa wręczano laureatom plebiscytu "Człowiek Roku" tygodnika "Wprost", z którym współpracował w latach 1991-1995. Laureat konkursu "Europa, Europa", zorganizowanego w 1993 r. pod auspicjami Rady Europy. Wystawy w Muzeum Karykatury: 2000 Dariusz Łabędzki - Architektura twarzy Wystawy w Muzeum Karykatury: 1998 Panorama Karykatury Polskiej 1945-1998 (wystawa zbiorowa) www.muzeumkarykatury.pl/artysci/artysci_xx_pics/labedzki_a.jpg Odpowiedz Link
alice0553 Re: Logo 06.12.07, 17:25 Jak to wiersze nie są ważne! ważne! zwłaszcza Nie-Poważne a co by Kaszalot robił gdyby forum tu nie zdobił? Może paliłby marychę lub uwodził jakąś Krychę albo piwo pił pod budką a tu jest trzymany krótko wiersz napisać, odpowiedzieć zatem w domu trzeba siedzieć no i czytać te Wierszyki słuchać słów naszej krytyki żeby milszym być dla ludzi do siebie sympatię wzbudzić teraz przerwa, dość gadania koniec lekcji wychowania. Odpowiedz Link
kaszalot-net Re: Logo 06.12.07, 19:20 Ja mam kompa przy sztalugach A wiec ekran często mruga To co musze to maluję A monitor relaksuje Bywa wwieje jakąś Krychę Piwo wolę niż marychę Kot wysypia na tapczanie Krycha przyjdzie kot też wstanie Odpowiedz Link
azaheca Re: Logo 06.12.07, 19:28 Jeśli kot ten jest facetem do Krychy czuje także podnietę Kaszalot z kotem rywalizuje domowy spokój Kryśka rujnuje.. Odpowiedz Link