Gość: Gosik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 20:18 Czy ktoś był w Hotelu Anezi Maroko?Proszę o inforacje o nim wybieram się tam pod koniec maja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gagano Re: Maroko hotel Anezi 26.01.07, 11:18 Ja z mężem byłam tam 2lata temu na objazdówce po Maroku i tydzień mieliśmy odpoczynku w Kenzi.Ten hotel był super! W Anezi byli znajomi i trochę się różnił od standardów , które pokazuja biura. Znając i widząc różnice w pomieszczeniach a przede wszystkim w oferowanej kuchni i obsłudze to szczerze polecam Kenzi - różnica ceny niewielka a satysfakcja gwarantowana. Pozdrawiam i życzę miłego urlopu. Pamiętajcie ,że wieczory mogą być chłodne a słońce to tylko za chmurami - ale opala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Maroko hotel Anezi IP: 217.116.110.* 27.01.07, 12:40 Moim zdaniem hotel jak najbardziej w porządku. Fajnie polozony, to najwyższy budynek w Agadirze, wiec widoki na ocean i samo miasto super. Jedynym minusem moze być zejscie do plazy. Jedzenie też ok, nie miałam żadnych zastrzezeń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madga Re: Maroko hotel Anezi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 23:27 Zdjecia i komentarze turystow: www.travelzone.pl/?show=hotele&countryID=16&hotelID=46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Maroko hotel Anezi IP: *.gmrecords.pl 14.02.07, 13:55 a czy ktoś odwiedził maroko w październiku?? ja chciałabym wybrać się tam w podróż poślubną :) jeśli ktoś ma info na temat holetu Iberostar, to też będę bardzo wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rob Re: Maroko hotel Anezi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 23:22 www.travelzone.pl/?show=hotele&hotelID=56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Maroko hotel Anezi IP: 82.160.85.* 09.03.07, 12:08 Pazdziernik w maroku to jak najlepszy wybór, bo nie ma rano mgieł ;) iberostar to w tej chwili najlepszy hotel w Agadirze. Byłam już w wielu miejscach, zwłaszcza w krajach arabskich i musze powiedziec, że jest to najlpszy hotel w jakim przebywałam. Jedzenie było wprost genialne- doskonała obsługa, ogromny wybor- sniadanie z rybami, wedlinami, jajecznicami, ktore robia kucharze, w wy sobie wybieracie, co chcecie; jakies placuszki, nalesniczki, oponki, duzy wybor dzemow, owoce. na obiady prawie nikt nie chodzi, bo sie poprostu nie chce- przy plazy jest bar z pizza, szaszłykami, sałatkami, owocami, frytkami, miesem itp itd. pozniej podaja przy plazy ciacha i robia nalesniki jakie sobie zazyczysz. kolacja to ogromny wybor ryb, sałatek z rybami, owocow morza, pizza, bufet dla dzieciakow, kurczaki, miesiwo, owoce, soki swiezo wyciskane (bezplatne). Do tego genialne polozenie- troche z boku, ale kilka krokow i jest sie w miescie, plaża idealna, nie ma az tylu ludzi, bo jest tuz przy przejsciu do lasów, gdzie jest letnia rezydencja krola. pokoje- naprawde duze, ładnie urzadzone, codziennie czyszczone. do tego cos niesamowitego.. w budynkach, gdzie sa pokoje znajduja sie drzewa.. wyglada to jak szklarnia- sprawia niesamowite wrazenie. plaza jest przecudna- Brazylia w Maroku. pełna życia, świetny wiatr, piekne fale. ja jestem marokiem zachwycona. mysle,ze wy tez bedziecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirkul48 Re: Maroko hotel Anezi IP: *.gdynia.mm.pl 15.03.07, 17:19 Bylam na przelomie lutego i marca.Fantastycznie wypoczelam.Pogoda super.Hotel najpiekniej polozony w miescie.Obsluga mila,a animatorzy wrecz przemili.Do wyzywienia nie mam zadnych zastrzezen.Prosze brac raczej pokoje wyzej polozone,bo cudowny widok na Atlantyk i miasto,a poza tym cicho. Polecam,naprawde warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: Maroko hotel Anezi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.07, 19:14 mirkulu48, co jeszcze jest tam fajnego? Odpowiedz Link Zgłoś