Dodaj do ulubionych

Egipt-Sharm-El-Sheikh-co polecacie?

23.08.07, 09:20
Chcielibyśmy pojechać do Egiptu w drugiej połowie września. To nasze pierwsze
wakacje od 4 lat, z braku czasu. Potrzebujemy hotelu o wysokim standardzie,
nastawionego na młodych i rozrywkowych. Z opcją all inclusive. Nie będe
ukrywała, że chodzi nam tylko o wygodę i komfort, nie jesteśmy typami
odpoczywającymi aktywnie. Stąd pytanie, który hotel w regione Sharm polecacie?
Obserwuj wątek
    • wiktorka99 Re: Egipt-Sharm-El-Sheikh-co polecacie? 23.08.07, 10:03
      Polecam Iberotel Palace Sharm el Sheikh & Pharao Club.Bylismy z
      mezem (tzn jeszcze nie bylismy malzenstwem) pod koniec sierpnia 3
      lata temu. Maja bogata ofete sportowa a w opcji all prawie wszystko
      w cenie.
    • Gość: Robert Re: Egipt-Sharm-El-Sheikh-co polecacie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.07, 11:46
      Polecam Nubian Island ze Sky Clubu,wypasiony all,aqua park(trzy duże zjeżdżalnie)i rafa.
    • kris7109 Re: Egipt-Sharm-El-Sheikh-co polecacie? 05.09.07, 22:18
      Byłem i polecam Laguna Vista 5* all in
      • Gość: Kinga Re: Egipt-Sharm-El-Sheikh-co polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 10:05
        Ja też byłam (nawet dwa razy) i polecam Laguna Vista. Super hotel.
    • Gość: mareksapieha Re: Egipt-Sharm-El-Sheikh-co polecacie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.07, 08:11
      polecam naprawde fajny miły i sympatyczny hotel BADAVIA sa to 3 gwiazdeczki ale to naprawde fajny hotel nie zawiedli w niczym pełen profesjonalizm w obsłudze dobre jedzenie troszke pod polakow pokoje moze nie piekne ale klima ok a w pokoju nie siedzisz tylko spisz wszyscy cie poznaja sa mili przychodza naganiacze na wycieczki naprawde nie zawiodlem sia na ani jednej wszystko profesjonalne polecam nurkowanie z NAUTICOM rewelacja profesjonalna obsługa miła brak barier jezykowych polacy mili o dziwo safari na kladach tez fajne jedyna wada tego hotelu to 10 minut do plazy do OLD MARKET 15 minut ale taxi za 3 dolary a jak nie byłej w egipskim LAS WEGAS to polecam naprawde małe hotele bo jest wiele innych na 400-1200 miejsc ale to nie miejsce na wypoczyek takie kombinaty do spanie i basenów fajne jeszcze to MEXIKANA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka