Dodaj do ulubionych

Interhome?

IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 04.08.03, 19:44
Zamierzam wynająć jakies mieszkanko za pośrednictwem Interhome(dokładnie:
Toskania). Czy ktoś może korzystał z usług tego pośrednika, może jakieś rady,
wskazówki itp. Dodam, iz jedziemy tylko we dwie osoby, czy to się w ogóle
opłaca? Dziękuję i pozdrawiam:))
Obserwuj wątek
    • Gość: alka22 P.S. IP: *.lama.net.pl / 192.168.11.* 04.08.03, 19:54
      I sprawa najważniejsza: wyczytałam w innym wątku na ten temat, że lepiej
      rezerwować telefonicznie. Czy faktycznie nie można ufac rezerwacji przez
      internet?
      • Gość: zosia Re: P.S. IP: *.acn.waw.pl 05.08.03, 19:09
        Rezerwowalam przez internet wszystkie wyjazdy. Nie ma zadnych problemow ani
        zadnej roznicy. Jak sie rozmawia z konsultankta z biura to i tak nie wycisnie
        sie wiecej informacji niz to co widac na stronie. W tym roku na dwie kwatery ,
        ktore wynajelam wedlug slow konsultankti w jednej mial byc garaz, bo skoro na
        stronie napisane, ze winda zjezdza do garazu to wedlug niej jest garaz - a nie
        bylo, a w drugim przypadku byla informacja o dodatkowej oplacie za postoj
        samochodu ale nie bylo slowa o garazu. Spodziewalam sie raczej, ze mieszkanie
        jest w centrum i beda jakies parkomaty albo platny parking. Takze w tym
        przypadku mile zaskocznie.
        Niestety brak garazu w tej pierwszej kwaterze okupilam wymiana bocznej szyby po
        urlopie.

Zosia
    • Gość: Przemo Re: Interhome? IP: *.mst.gov.pl 05.08.03, 12:09
      Wydaje mi sie, ze dla 2 osob srednio oplaca sie wynajmowac przez Interhome.
      Najlepiej jechac w 4-5 osob - wychodzi najtaniej.
      Ja 2 lata temu wynajmowalem domek w Czechach. Wszystko bylo ok, a jeszcze udalo
      mi sie wytargowac nizsza kaucje z wlascicielem. Domki/mieszkania sa we wszystko
      wyposazone i to jest bardzo wygodne. U nas w domku byl nawet grill i wegiel.

pozdrawiam

przemo
    • Gość: Małgosia Tylko interhome! IP: *.szklarska-poreba.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 22:44
      Jak do tej pory czyli od roku 96r. jeżdzę tylko z interhome i jestem baaaardzo
      zadowolona! Nigdy nie rezerwowałam przez internet tylko przez biuro w
      Warszawie. Lubię po prostu sobie pogadać ;-) !!!! Wszystko na miejscu było tak
      jak trzeba i tak jak było opisane w katalogu. Wybierałam zawsze domy z dala od
      miejsc typowo turystycznych na zabitej dechami wsi i byłam bardzo zadowolona.
      Najbardziej podobał mi się pobyt w domu pod Rzymem na Colli Albani w Genzano di
      Roma. Dom miał cudowny taras ( 25m2) z widokiem na jeziorko Nemi w kraterze po
      wulkanie. W koło żadnych turystów sami tubylcy i tak własnie lubię. Cudowne
      POLECAM!!!!!!
    • Gość: Małgosia Re: Interhome? IP: *.szklarska-poreba.sdi.tpnet.pl 05.08.03, 22:45
      Jak ktos ma jakieś pytania to gosikon@wp.pl
      Pozdrawiam i życzę udanych wakacji!!!!
    • Gość: ovi13 Re: Interhome? IP: *.pg.com 06.08.03, 15:47
      Gość portalu: alka22 napisał(a):

> Zamierzam wynająć jakies mieszkanko za pośrednictwem Interhome(dokładnie:
      > Toskania). Czy ktoś może korzystał z usług tego pośrednika, może jakieś
      rady,
      > wskazówki itp. Dodam, iz jedziemy tylko we dwie osoby, czy to się w ogóle
      > opłaca? Dziękuję i pozdrawiam:))

Interhome jest zdecydowanie godne zaufania. Opisy kwater dosc trafne,
      dokumenty nadeslane w terminie, dojazd dobrze opisany. Dla 2 osob chyba sie to
      niezbyt oplaca, ale dla 3-4 juz bardziej. Trzeba tylko pamietac, ze 3 gwiazdki
      we Wloszech czy Francji nie do konca odpowiadaja luksusom 3-gwiazkowych kwater
      w Szwajcarii czy Niemczech. Rezerwacje robilem najpierw przez telefon, potem
      przez internet.

Milej podrozy,
      Ovi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka