Gość: 9dario IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 17:55 CZY KTOŚ MÓGŁBY PODAĆ SZCZEGÓŁOWĄ OFERTE NA JUTRZEJSZĄ WIELKA NIEDZIELE. NIESTETY DO BIURA MAM 100 KM. WIEC NIE MOGE PODJECHAC SPRAWDZIC CO MAJA W OFERCIE. Z GÓRY DZIEKUJE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Piotr Re: Wielka Niedziela Triada IP: *.ip.netia.com.pl 05.04.08, 19:24 Grecja - 579 pln Tunezja 599 pln Cypr - 649 pln Portugalia 999 pln Zjednoczone Em. Arab - 1499 Kuba - 1999 Wszystkie oferty są ośmiodniowe i ceny zawierają już opłaty lotniskowe Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 9dario Re: Wielka Niedziela Triada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 19:53 A czy to jest cena z wyżywieniem i czy wiadomo do jakiego hotelu czy traf? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaszczur Re: Wielka Niedziela Triada IP: *.toya.net.pl 05.04.08, 20:20 Piotr zapomniał dodać : brak miejsca w hotelu , nieznośne żarcie , plaża 3km.od hotelu i ogólny bajzel - BEZCENNE !!!! Przecież to Triada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bertya Re: Wielka Niedziela Triada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.08, 20:33 nie zgadzam sie. ja byłam 2 razy z triada (wielka niedziela) i wrócilismy bardzo zadowoleni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Wielka Niedziela Triada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.08, 15:40 Nie wiem skad ta cena za Grecje.Ja za Chalkidiki,hotel alexandros village 5* HB na tydz zaplacilam za 3 osoby dorosle 5031zl!W gazetce ta sama impreza kosztowala 5500zl.Generalnie za taka cene to sa ale kiepskie hotele w Grecji wiec cena jak najbardziej atrakcyjna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wielka Niedziela Triada IP: 80.51.196.* 07.04.08, 08:27 Ja jade z tiada z ta promocja 2 raz moi znajomi 4 i wszyscy jestesmy zadowoleni. Mam nadzieje ze tym razem tez tak bedzie w tym roku tunezja :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Wielka Niedziela Triada IP: 195.205.24.* 07.04.08, 10:38 Portugalia za 999 zl !!!!!!!!! Byłam tam trzy razy i nie uwierzę że za takie pieniądze wszystko jest o.k. Chyba że Triada zarabia na czym innym i każdemu dopłaca do wczasów.Spotkałam w ubiegłym roku w Albuferii państwo którzy byli tam z Triadą. Bylo tak jak ktoś powyżej napisał. Do morza kilka km i jedzenie słabe.Cudów nie ma. Nie wierzcie że za małe pieniądze będziecie mieli godne warunki. Odpowiedz Link Zgłoś
pietnacha40 Re: Wielka Niedziela Triada 07.04.08, 11:19 Ale można do tego podejść na zasadzie - tanio pojadę,w hotelu tylko śpię,żywić się będę w knajpkach,a co zobaczę ,to moje.Jeśli człowiek się nie nastawi na cuda,to może być zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Wielka Niedziela Triada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.08, 17:55 A wiesz jakie są ceny w Portugalii??? Bo ja wiem. Wyżywienie na własną rękę to może komuś się opłaca jak przywiezie sobie jedzenie z Polski.Tam nie ma "barów mlecznych". Jadłam i mogę Ci powiedzieć że skromny obiadek to wydatek ok. 15 euro. A owocki to są droższe niż w Polsce. Kawka 2.50, soczek od 3 do 5 euro. Zawsze wyżywienie zbiorowe jest tańsze.Wiem że można skromnie, ale i skromnie też kosztuje. Portugalia jest piękna ale też i droga.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś