nicola-18 28.02.09, 19:47 Korzystał ktos?Proszę o opinię. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asia Re: BP.Filoktitis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 12:42 jeśli interesuje Cię Grecja to ja namawiam na Grecosa, jak chcesz to mogę Ci odesłać kilka ofert tylko przeslij mi szczegóły mailem (asiusiab@o2.pl). Mnie sie ta oferta nie podoba, weszłam sobie na rodos i hotel w mieście rodos a w informacjach poniżej, ze w afandou czyli jakieś 20 km dalej. Dla mnie zero profesjonalizmu. Pozdrawiam.Asia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: BP.Filoktitis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.09, 12:49 i jeszcze jedno - mistrzostwo świata! w programie wycieczek fakultatywnych CAŁODOBOWA wycieczka po wyspie. Sorry ale ja nie powierzyłabym im ani pieniędzy ani urlopu, swojego czy moich stałych klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: BP.Filoktitis IP: *.streamcn.pl 05.03.09, 12:57 Byłam z Grecosem i byłam zadowolona z wyboru. Myślę ze do Grecji to z nimi najlepiej.W tym roku się pospieszyłam zarezerwowałam mojorkę z Orbisu a u nich byłoby ciekawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
nicola-18 Re: BP.Filoktitis 06.03.09, 10:14 Jakoś Grecos na forum nie ma zbyt dobrej opini.Gościu JJ na forum Grecja i Cypr już wszyscy wiedzą że jesteś naganiaczem z Grecosa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: BP.Filoktitis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 16:37 a ja sprzedaje grecosa od początku i żaden z moich klientów się nie skarżył. mało tego chcą z nimi znów jechać, z innych biur zawsze są skargi. sama byłam z nimi na urlopie i wszystko było super, lącznie z obsługą na miejscu a nie oceniałam ich jak zwykły turysta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: BP.Filoktitis IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 16:50 i jeszcze jedno, nicola piszesz że grecos nie ma na forum dobrej opinii. Dziwne bo weszłam na forum grecja i cypr i to co znalazlam: Grecos sarana 09.01.09, 18:35 Odpowiedz Czy korzystaliście może z usług biura Grecos? Jaka jest Wasza opinia? Re: GrecosIP: *.streamcn.pl Gość: JJ 09.01.09, 18:40 Odpowiedz Tak, wszystko OK Re: Grecos akodz 10.01.09, 17:14 Odpowiedz Byłem z nimi w 2007 roku w hotelu "Sunrise" na Rodos; bez zarzutu. AK Re: GrecosIP: *.as.kn.pl Gość: Kasia2 11.01.09, 19:55 Odpowiedz Byłam w zeszłym roku na Korfu. Super! Polecam. Re: GrecosIP: *.internetdsl.tpnet.pl Gość: ewka0207 13.01.09, 05:47 Odpowiedz Byłam w tamtym roku,w tym roku również z nimi,polecam-)) Re: GrecosIP: *.gl.digi.pl Gość: grep 13.01.09, 13:31 Odpowiedz Kreta 2008- zadnych problemow Re: GrecosIP: *.ghnet.pl Gość: kana 14.01.09, 13:04 Odpowiedz w 2007 Rodos, w 2008 Kreta. Było super, polecam biuro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: BP.Filoktitis IP: *.streamcn.pl 06.03.09, 18:09 Już komuś odpowiedziałam ze nie jestem naganiaczem tylko włascicielem tego biura i jest oczywiste ze go chwale. Na tym forum Gracja to ciągle tylko dyskusja o naganiaczch , agentach układach ,sami sympatycy PiS-u. Ktos na forum Turcja już pisał o tym problemie. Na forum Chorwacja atmosfera zupełnie inna . Nawiazują sie miłe kontakty nawet stali bywalcy informują się o rodzinnych wydarzeniach np narodzinach dziecka ., a Wy tutaj tylko wszycie . Po co pytasz jak nie masz pojecia kto do ciebie pisze . Gdy idziesz do biura to też liczysz ze agent wskaze coś sensownego , a ma interes ze coś u niego kupisz. Nikolo jedz z kim chcesz bo to twoje pieniadz i Twoj wybor. Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Do JJ 08.03.09, 17:24 Ok nie jesteś naganiaczem ale właścicielem i masz prawo chwalic swoje biuro.Wszystko pięknie.Ale jak biuro moze byc wiarygodne jak TY jako właściciel w wielu wątkach na różnych forach opisujesz że byłaś z grecosem i było fajnie ,albo zastanawiasz sie co wybrac i poprostu udajesz zadowolonego klienta.Po co te kłamstwa przecież tak biuro wiarygodności nie zyska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JJ Re: BP.Filoktitis IP: *.streamcn.pl 08.03.09, 19:32 Miłe dziewczyny jeśli zainteresuje Was inny ale bardzo ciekawy kuerunek i wejdziecie na forum Chorwacja zrozumiecie ,ze jestem włascicielką nie tylko Grecosa.Jak się ma kilka biur trzeba w kryzysie bardzo się starać . Odpowiedz Link Zgłoś
julka-4 Re: BP.Filoktitis 08.03.09, 19:43 Tak tylko w taki sposób jakoś grecos traci wiarygodnośc. Odpowiedz Link Zgłoś
bebicka Re: BP.Filoktitis 08.03.09, 20:56 Loo Matko przeciez Was wkreca...a Wy sie dajecie...litosci ludziska, miesjcie troche luzu i poczucia humoru, nie lykajcie wszystkiego co napisane na forum... pozdrawiam:-) Maraska Odpowiedz Link Zgłoś