abby_west 03.05.09, 15:23 Tutaj piszemy jakie biura podróży nie przypadły Wam do gustu??? Piszcie nazwe biura podróży i dlaczego nie podoba się Wam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zeus Re: Biura podróży. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.09, 15:40 Ja proponuje ocene kaszy gryczanej. Komu nie smakuje niech pisze co w niej jest takiego wstretnego. Jesli macie inne propozycje to smialo. Pokrytykujemy sobie wszak to nasza narodowa specjalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drakon Re: Biura podróży. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.09, 10:54 zawsze na nie, a dlaczego nie napisza ludzie co im sie podobalo na wakacjech tylko od razu co im sie nie podobalo? dlaczego nie pytasz co ci poleca dobrego,tylko co na nie? jej ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ft Re: Biura podróży. IP: *.softpro2.pl 04.05.09, 10:57 Popieram przedmówców,znajdź sobie koleżko forum dla pesymistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kopik Re: Biura podróży. IP: *.aster.pl 05.05.09, 15:21 zeby optymistycznie zakonczyc napisze tylko ze mi sie wakacje podobaly i w tym roku w kwietniu i w tamtym w sierpniu, tyle ze w sierpniu wiekszy tlok byl, w tamtym roku z tui w tym roku z alfastarem. i git, wakacje sa od odpoczywania, nie szukania przywar Odpowiedz Link Zgłoś
abby_west Re: Biura podróży. 06.05.09, 17:16 Gość portalu: ft napisał(a): > Popieram przedmówców,znajdź sobie koleżko forum dla pesymistów. Oto chodzi, że (podaję w 100% wymyślone biura podróży)Np.: Było sobie biuro Kot Trawel niskiej jakości i nikt nie pisze o nim. Ktoś na sprubę wykupił wycieczkę za gyranicę i wrócił o 1000 zł lżejszy bo nie pisało, że biuro pobiera niepotrzebnie dodatkowe opłaty. "Lepiej zapobiegać niż leczyć!!!" Więc lepiej pisać o takich biurach które nie myślą o klijencie tylko o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stella Re: Biura podróży. IP: 77.255.22.* 05.05.09, 19:54 może ponarzekamy na polską pogodę i kryzys. Ludzie, przecież to brednie. Zawsze była taka pogoda, zawsze Euro stało jak stoi (to poprzedni rok był chory - chociaż dla wielu na +) i zawsze polskie biura najgorsze, a niemieckie (i tunezyjskie, tureckie, nieważne, byle "zagramaniczne") najlepsze. Ciekawe kiedy się wreszcie oduczymy narzekania , a nauczymy doceniania (i popierania) tego co mamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prok Re: Biura podróży. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.09, 16:44 Ja zycze szczerze zeby dobrze sie polska turystka miala, ale nie zamienie super wyjazdu na Kanary na polski Baltyk tylko z pobudek patriotycznych. Jest wybor - korzystam. Jak sa dobre biura w Polsce z zageanicznymi wycieczkami nie widze przeszkod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus Re: Biura podróży. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.09, 00:08 Mamy nie mamy. Moze i mamy gola d...e ale nikt nie musi o tym wiedziec. Swiat cywilizowany nauczyl sie ukrywac wstydliwe fakty a jest co ukrywac. Wykrzykiwanie ze u nas to jedna wielka granda i bieda odnosi odwrotny skutek. Zamiast sie uzalic obsmiewaja nas stosujac argument " biednys bos glupi, glupis bos biedny". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stella (chyba 1) Re: Biura podróży. IP: 83.136.224.* 09.05.09, 00:56 A dlaczego niby zeszły rok był chory? Nieprawdą jest,ze Euro stało tak jak stoi (dolary daaawno temu kupowałam po 4 złote ale nie uważam,że to jest normalne). Nieprawdą jest,ze niemieckie biuro jest lepsze bo "zagramanicze" ale dlatego,że SOLIDNE. Ni wiedzę powodu do narzekania ale też nie mam obowiązku cieszyć się z tego co ty. mamy zwylke to co sobie SAMI wybierzemy mając zdrową konkurncję. Odpowiedz Link Zgłoś
hinheralda Re: Biura podróży. 20.05.09, 21:47 Ja ze swojej strony polecam zajrzeć na stronkę www.ok-tours.com.pl, bo ich oferta jest naprawdę różnorodna. Są wycieczki lotnicze i autokarowe, a także obozy i kolonie dla dzieci i młodzieży. Firma ma wieloletnie doświadczenie w organizacji wyjazdów dlatego warto jej zaufać. Odpowiedz Link Zgłoś