Gość: K. IP: *.biaman.pl / *.biaman.pl 21.03.04, 23:13 Czesc, czy moglibyscie podac mi namiary na wyprobowane, godne polecenia kwatery w Zakopcu. A i jeszcze przystepna cena tez sie liczy :o). Z gory dziekuje! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
axwl Re: kwatery Zakopane 21.03.04, 23:42 Cześć! W zeszłym roku pod koniec wakacji byłam z rodzinką w Pensjonacie U Daniela, niestety nie pamiętam adresu dokładnie ale to są okolice Pardałówki. Cena przystępna, pokoje ładne, okolica przyjemna. Jeśli chodzi o dojście do centrum to mnie z dziećmi zajmowało ok. 20-30 minut, ale co chwila jadą busiki. Nie jestam pewna adresu ale sprawdź: www.udaniela.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Re: kwatery Zakopane IP: *.biaman.pl / *.biaman.pl 22.03.04, 22:28 Dzieki wielkie za namairy! Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Re: kwatery Zakopane 22.03.04, 23:29 My bylismy w Bialym Dworku i bylo super,tylko nie wiem czy ci ceny odpowiadaja. A oto kilka adresow :www.bialydworek.pl ,www.zakopane.pl , www.turystyka.z-ne www.trip.pl . Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores Teraz juz poprawnie. 22.03.04, 23:39 www.zakopane.pl/ , www.turystyka.z-ne.pl/ , www.trip.pl/PL/index.htm , www.bialydworek.pl/ , www.zakopane.naszemiasto.pl/ Mam nadzieje ,ze cos znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś