Dodaj do ulubionych

ferie w górach

IP: *.elblag.vectranet.pl 11.10.10, 10:32
witam, poszukuję miejsca w górach gdzie mogę pojechac z rodzinką i sporym psem. Ważne żeby w pobliżu były wyciągi narciarskie i cena do przełknięcia. Jeśli macie jakieś sprawdzone kwatery, domki, pensjonaty to proszę o namiar.
Obserwuj wątek
    • 111estera Re: ferie w górach 14.10.10, 09:51
      Zapraszamy do nas
      • Gość: michał72 Re: ferie w górach IP: 188.33.123.* 18.10.10, 19:26
        Sprawdź www.rozwinskrzydla.com
    • adresnieprawidlowy Re: ferie w górach 14.10.10, 10:20
      Może Białka Tatrzańska? albo Bukowina Tatrzańska? A jeśli chodzi o nocleg, to możesz zerknąć na stronki z bazami noclegowymi, jak na przykład nocuj.com.pl - przejrzysz sobie oferty kilku hoteli, domków i sam zdecydujesz co Ci najbardziej pasuje. Są tam od razu opinie o tych miejscach, więc będziesz wiedział gdzie warto a gdzie nie.
    • nchyb Re: ferie w górach 14.10.10, 18:08
      kilka ładnych lat temu byłam z rodzinką w pensjonacie Margarita w Dusznikach Zdroju, konkretnie na samym końcu Dusznik, w dzielnicy Podgórze.
      Pensjonat był przyzwoity, ceny znośne. Noclegi w jednym budynku, w drugim obok stołówka. Mieliśmy wyżywienie, czyli śniadania i obiadokolacje. Pensjonat był tuż przy prywatnym wyciągu, tyle że stok jako narciarski - raczej nie dla początkujących, za to można z boku z dizećmi na sankach pojeździć.

My braliśmy sanki i z dziećmi na pieszo chodziliśmy do centrum Dusznik, tyle, ze to dość daleko, ale my lubimy chodzić.
      Przed laty na pewno był tam ktoś z psem, ale czy to było duże zwierzę, to już nie pamiętam...

Margarita nam się podobała. Byliśmy też i w innych miejscach, ale tu już były wyższe ceny i raczej bezpsowo...

Wiele zależy jednak od tego, w które góry, w którą część Polski chcesz pojechać? I ile wydać...
      • horpyna4 Re: ferie w górach 14.10.10, 18:18
        Tanio to będzie w schronisku na Magurze Małastowskiej, ale na luksusy ja bym tam nie liczyła. Za to okolice wspaniałe.
        • nchyb Re: ferie w górach 15.10.10, 06:36
          tylko, czy przyjmą tam wczasowiczów z psem? Ze sporym psem?
    • Gość: sumire Re: ferie w górach IP: 57.66.197.* 15.10.10, 10:06
      w Bukowinie Tatrzańskiej jest taki pensjonat Litka - byłam tam z bardzo dużym psem :) i nikt nie protestował. całkiem przyzwoicie, a wyciągów w pobliżu dużo (choć te najbliższe są raczej dla początkujących).
      • Gość: yulka Re: ferie w górach IP: *.elblag.vectranet.pl 15.10.10, 10:27
        dzięki wszystkim, mam wrażenie, że niektórzy pomyśleli, że ja za darmo chcę jechac w góry. a ja nie chce tylko przy okacji ogłaszac bankructwa. szukam czegos co zamknęloby się w cenie 50-70 zł za os z 2 posiłkami
        • nchyb Re: ferie w górach 19.10.10, 13:37
          50-70 zł z posiłkami za 2 osoby, czy za osobę? Bo 25-35 z posiłkami za osobę to raczej nie znam...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka