weekenda 01.02.08, 15:02 od dzisiaj już oficjalnie jako gospodyni tego forum. Pozdrawiam Wszystkich i życzę nam wszystkim miłej współpracy oraz do zobaczenia na szlaku! :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katja_24 Re: Witam Wszystkich 01.02.08, 16:18 Wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu :) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Witam Wszystkich 01.02.08, 16:24 Witam :)) Na powitanie stawiam grzańca z korzeniami. Za zdrowie wędrowca na szlaku! Odpowiedz Link Zgłoś
bergsteiger Re: Witam Wszystkich 01.02.08, 17:54 Czasem czytam Twoje wypowiedzi i ten optymistyczny zwrot "W górach jest wszystko co kocham" oddaje to co się czuje będąc tam. Ostatnio widziałem ten napis w księgarni Poraj na Krupówkach we wrześniu ubr. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
kodam3 Re: Witam Wszystkich 02.02.08, 12:42 weekendo-gratulacje wielkie-proszę,proszę to ci niespodzianka:-) do zobaczenia na szlaku właśnie dziś przegladałam przewodniki i mapy i już planuję wakacyjny wyjazd w Tatry-kilka wyjść w dolinki z dzieckiem/w nosidełku/ i moze uda się zostawić małą pod opieką tatusia i polecieć wyżej oj już tęsknię Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: Witam Wszystkich 02.02.08, 13:00 :) dzięki Wam za ciepłe słowa! i grzańca przyjmuję! :) już za miesiąc znów przywitam się z ukochanymi Kamieniami! :) jadę! koniecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
siwy_dym_komando a kto cię wybrał? 03.02.08, 09:08 czy to jest twoje prywatne forum? a może to jest prywatne forum kasi-s, byłej administratorki, która po uważaniu przekazała prawa swojej psiapsiółce? myślałem, że adminem zostaje się z woli forumowiczów. Nie przypominam sobie, żeby ktoś pytał mnie o zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
kodam3 Re: a kto cię wybrał? 03.02.08, 10:21 siwy dym-nie rób dymu a w czym ci przeszkadza adminowanie weekendy dajmy jej szansę,a nie na samym wstępie "urzędowania" takie teksty i nie wydaje mi się,zeby forumowicze mieli tu jakiś wpływ na to,kto jest adminem jeśli forum należało do kasi-s /nie wiem,czy nasze forum to forum prywatne/to ma prawo przekazać obowiązki komu innemu no i najważniejsze-to forum o naszych ukochanych górach,piszmy o tym i nie zawracajmy sobie głowy sprawami mniej istotnymi oj to nasze polskie czepianie się wszystkiego-niedługo to bedzie nasza główna cecha narodowa Odpowiedz Link Zgłoś
petrucio Brawo za stawianie spraw wprost i za odwage! 05.02.08, 12:28 Bo to nieczesta dzis postawa! Ale moze weekenda bedzie adminem na poziomie. Miejmy taka nadzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-s siwy dym komando! 07.02.08, 22:47 forum nie jest forum prywatnym, a weekenda nie jest moją "psiapsiolka" jak byles laskaw napisac, bo sie w ogole nieznamy. Aby zostac administratorem spolecznym forum Gazety Wyborczej nalezy sie zglosic do ktoregos z pracownikow Gazety zajmujących sie tym dzialem, albo na forum o forum albo mailem, wyrazic zyczenie administrowania forum, ktore nie ma zadnego admnistratora. Zostaniesz sprawdzony na okolicznosc wszesniejszej dzialalnosci na lamach portalu Gazety, jesli nie trolowales i nie bylo skarg na Ciebie, to dostaniesz forum na kilka miesiecy na probe. Jesli sie sprawdzisz, to zostaniesz adminem i Twoj nick zostanie umieszczony w naglowku forum. Odpowiedz Link Zgłoś
moopsenia Re: Witam Wszystkich 03.02.08, 13:41 mało piszę, dużo czytam, ale uważam Weekendo, że jesteś odpowiednią osobą do administrowania tego forum - to tak gdyby ktoś chciał zapytać mnie o zdanie ;-) powodzenia i do zobaczenia! Odpowiedz Link Zgłoś
zielony_motylek Re: Witam Wszystkich 03.02.08, 14:27 witam i Ja gratuluję, chodż mało udzielam sie w pisaniu na forum to jednak codziennie czytam co sie tu dzieje ..uważam że to odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu ,w końcu najważniejsze ,aby to był ktoś kto kocha góry i może coś o nich przekazać a co do niektórych to zawsze znajdzie sie ktoś komu coś nieodpowiada..więc jeszcze raz moje gratujace weekendo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: Witam Wszystkich 03.02.08, 15:28 jeszcze raz dziękuję! :) konstruktywna i uzasadniona krytyka jest zawsze przeze mnie mile widziana i liczę na nią! nołbady iz perfekt! :) a po drugie: wolę, żeby mnie ludzie nie akceptowali za to kim jestem niż lubili za to kim nie jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie1 Re: Witam Wszystkich 03.02.08, 17:40 Witam Weekendo:) Bardzo sie cieszę, ze tu jesteś tez podzielam zdanie : odpowiednia na odpowiednim...:) Ja jade 16.02, ale niestety w pierdołowate górki; beskid sądecki też coś;zawsze jakieś górki....a taterki uuuu jak tęsknię wyjazd dopiero 17.06,ale wtedy dam z siebie wszystko i wezmę co tylko dusza pochłonie:)Pozdrawiam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: Witam Wszystkich 03.02.08, 20:07 Hej Taka_Sobie1! :) wcale nie pierdołowate!!! wiele lat z rzędu jeździłam tam i schodziłam chyba cały Beskid Sądecki :) prześliczne góry!!! jak każde zresztą hej! :) Ja w czerwcu jadę w Tatry jak co roku! :) nie ma to tamto! :) Odpowiedz Link Zgłoś
dwausmiechy Re: Witam Wszystkich 03.02.08, 21:33 a ja właśnie wrócilam z Taterek, widoki..pogoda.. dzis norrrmalnie jak orgazm :))) Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie1 Re: Witam Wszystkich 03.02.08, 22:13 Weekendo, czerwiec hmmm, kto wie?może jakas traska podobna?pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
opty2 Re: Witam Wszystkich 04.02.08, 09:50 dobrze,ze się zdecydowałas weekendo:) pozdrawiam ciepło i zyczę wiele cierpliwości, może wrócimy do tematu podforum (kwatery+posilki osobno, tematy "czysto" górskie osobno?, bo chyba wątek kwater jest ignorowany) Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: Witam Wszystkich 05.02.08, 09:11 Ja jadę w pierwszej połowie czerwca... wiesz Taka_sobie1! :) co ma wisieć nie utonie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
petrucio Czesc weekenda - 05.02.08, 12:27 nie znam Cie (moze ze dwa razy cos napisalismy wprost do siebie), ale wierze, ze sobie poradzisz z tym forum. W moim rozumieniu oznacza to pewien dystans w stosunku do forumowiczow. Taki admin musi byc troche ponad - nie powinien byc czescia jakiejs koterii, bo wszyscy, razem z nim, na tym straca. No i czasami troche otwartosci na poglady innych sie przyda, bo jak pamietam Twoje wpisy tu na forum to chyba masz z tym troche problemow:) Ale pozdrawiam i zycze by bylo nam razem tu milo! Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: Czesc weekenda - 05.02.08, 12:55 Hej! :) każda konstruktywna krytyka mile widziana! zawsze! :) natomiast czy chcę być otwarta i będę reagować na poglądy wszystkich? ej chyba nie :) chyba, że dotyczą łamania netykiety i/lub zasad forumowania! wtedy zareaguję! możesz być pewna/y :) też liczę i mam nadzieję, żeby miło było... dyć to forum o Górach... a mniemam, że wszyscy tu je kochają... a Ci co Góry ukochali toż to troszkę inny gatunek... ;) hej! Odpowiedz Link Zgłoś
siwy_dym_komando pytam po raz trzeci: jak zostaje się adminem? 06.02.08, 12:46 jw Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: pytam po raz trzeci: jak zostaje się adminem? 06.02.08, 13:01 Witam, proszę zwrócić się z tym pytaniem do odpowiedzialnych za Forum GW. forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617538.html Odpowiedz Link Zgłoś
siwy_dym_komando no i mamy kolejne kwiatki 08.02.08, 10:34 nowa pani administrator nie zamierza nam wyjaśnić, na jakiej zasadzie objęła adminowanie. Kto ją mianował, kto ją wybrał, jak do tego doszło. Czy trzeba lepszego przykładu arogancji? Adminowanie zaczęła od skasowania prośby o pomoc dla dziecka- alergika. I jest coraz lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie1 Re: no i mamy kolejne kwiatki 08.02.08, 11:47 Facet zaczynasz mnie wkurzać na dobre, czy ty nie zauważyłeś że to jest forum górowe? tu sie pisze o GÓRACH! Forum górowe: to tutaj pisze sie o wycieczkach górskich , o niebezpieczeństwie w górach, tu biora udział wyjatkowi ludzie, bo zakochani w górach, mili, życzliwi jeden dla drugiego, pomocni w potrzebie, częstujacy kanapka, kabanosem czy woda gdy nam zabraknie na 2000m.npm, nawet kremem przeciwzamrszczkowym! Miałam takie zdarzenie, że pani starsza przy litworowym plesie powiedziała no kremu p/zmarszczkowego to pani nie potrzebuje, gadałysmy przekąszajac moim kabanosem i jej jajkami na twardo...i gdy wspomniałam ze moja córka kończy studia...szybko wyjeła jeszcze raz krem p/zmarszczkowy i powiedziała przepraszam jak pani ma taka stara córke to krem sie pani tez nalezy:) Tu ludzie sobie nie wrzucaja ....chyba że miłośc do gór jest zbyt słaba i wtedy zacietrzewienie i złość powoli zachodzą na oczy, na uszy, na mózg i na duszę...wylewa sie zółć...itd,ale tacy gór nie kochaja, wiec albo przestań albo wróc do tematu, lub idx sobie w cholerę...bardzo Cie prosze SDK Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie1 SDK! przeczytaj uwaznie i daj juz sobie siana 08.02.08, 11:52 Gazeta.pl Forum Kim są administratorzy społeczni? To użytkownicy Forum, który pomagają administracji Forum usuwać spam oraz wątki niezgodne z Netykietą i Regulaminem Forum. Nie są jedynymi osobami usuwającymi wątki i posty z danego forum ale podobnie jak administracja nie czytają wszystkich wątków i postów. W Internecie udział ochotników w utrzymaniu serwisów społecznościowych nie jest niczym niezwykłym. Administratorzy społeczni opiekują się tylko wybranymi forami, dlatego mogą robić to dużo uważniej niż administracja. Są też dobrym kontaktem z adminami. Czy do administratora można napisać? Login administratora jest adresem jego poczty elektronicznej w Gazeta.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
siwy_dym_komando kto wybrał weekendę na admina? 10.02.08, 10:52 ja wiem czym są administratorzy społeczni. ja nie wiem, na jakiej zasadzie administratorem została weekenda. Pisuję na róznych forach. Na forach prywatnych adminem jest założyciel, Na forach publicznych adminem jest osoba, za którą opowiedzieli się forumowicze. A na jakiej zasadzie adminem została weekenda? Chyba na zasadzie prawa kaduka, skoro tak się wstydzi, że nie chce odpowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
siwy_dym_komando jw 13.02.08, 10:44 jakim prawem jeden z kilkudziesięciu forumowiczów objął ni z tego ni z owego funkcję admina? Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Re: jw 13.02.08, 14:23 Proszę zwrócić się z tym pytaniem do: forum@agora.pl A jeśli dalej będziesz miał pytania i wątpliwości to odsyłam do: forum@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
siwy_dym_komando czy nowa pani administrator może się przedstawić? 13.02.08, 11:17 czy nowa pani administrator może się nam przedstawić? wiadomo, jakieś podstawowe informacje – z czyjego mandatu została adminem, jaką politykę ma zamiar tu realizować, co promować a co rugować, itd itp. Jakieś info o sobie też by nie zaszkodziło: imię, znak zodiaku, hobby, wzrost, waga :-), rozmiary :-)), data urodzenia, stan cywilny, wykształcenie, miejsca zamieszkania, miejsce pracy, zawód. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie1 Re: czy nowa pani administrator może się przedsta 13.02.08, 18:35 A wracając do gór to na forum górowym bywają ludzie którzy góry kochają wyjątkowi! Mili życzliwi nie posiadający jadu nie czepliwi tylko tacy do rany przyłóż.....wszystko sie zmienia nawet...po cholerę mu to wiedzieć, nie ma jakis większych problemów? Może powinien zrobic doby uczynek albo zapisac sie do Pani Ochojskiej, ona znalazłaby mu cos uzytecznego do zrobienia...nie i nie i nie płyta sie zacięła... Mnich nad Morskim Okiem chyba by sie zasmucił... Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: skoro jednak można 28.02.08, 14:38 wow,uau,łał.tak marzysz o tych nozyczkach. staraj się może uda ci sie wygryzć weekendusie.no a wtedy-nie ma przebacz. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie1 Billy, jesli do do mnie? 28.02.08, 20:38 Jeśli to do mnie było adresowane i chciałes zrobic mi przykrość to chce Ci tylko napisac ze : udało sie.... Pozdrawiam serdecznie tych co góry kochaja:) Byłam na nartkach i zdarzyło mi sie cos przepieknego: na jaworzynie krynickiej gdy przejrzystośc powietrza jest bardzo duża wyłaniaja sie ....Tatry Słowackie i ja je widziałam, takie piekne zaśnieżone i juz wróciły wspomnienia ...trud wchodzenia na sławkowski szczyt równie upierdliwy jak krywań ale i tak warto było!Łomnica lsniła i cudowny lodowy szczyt! Gdy juz sie naucze tej trudnej dla mnie sztuki wklejania zdjęc to wkleję i może moje fotki komus przynisą miłe wrażenia i radośc:) Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Taka! to nie do Ciebie Billy napisał! 28.02.08, 22:18 to moja jeszcze nieudolność... uczę się :) Odpowiedz Link Zgłoś
weekenda Do siwy_dym_komando 28.02.08, 15:50 Załączam link do netykiety. forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617503.html Potraktuj tę informację jako drugie ostrzeżenie dla Ciebie o zbanowaniu. Trzeciego nie będzie. Zasady uczestnictwa na forum są jasne, jeśli Tobie nie odpowiadają możesz z tego udziału zrezygnować. Wszelkie pytania kieruj do: forum@agora.pl Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Do siwy_dym_komando 28.02.08, 21:10 takasobie-JAK MOZESZ MNIE TAK POSĄDZAĆ. napiosałem to gwoli przyppomnienia siwulkowi ze coś tam zapomniał, wypytywał oi wszystkie dane weekendusi to ma zapodałem ze o czymś zapomniał. mnie kiedyś tam przesladował ze gdfzies tam z jakiegos foruma chcieli mnie usunąć.. ma zacięcie policjanta i wyszukiwał wszystkie dane.to jego wypytywanie jakos tak smiesznie pokazuje ze chyba marzył o nożyczkach- a tu sprawa się rypła. Odpowiedz Link Zgłoś
taka_sobie1 Billy, wybacz, ale ten facet mnie irytuje... 29.02.08, 17:47 Mam nadzieję, że juz mi zapomniałes:)Lubię rozmawiac o górach, lubie weekende, lubie ludzi którzy góry kochaja tak jak ja i wybacz ale jak pojawia sie ktos kto ma zapisane w pniu mózgu zeby macic to mnie irytuje....POzdrawiam serdecznie Weekendo trzymaj sie dzielnie...czwerwiec coraz blizej:):) Odpowiedz Link Zgłoś