Gość: marcinek56 IP: *.wroclaw.hypnet.pl 31.12.10, 11:55 Witam, poszukuje hoteli w Toruniu 2-3 gwiazdki dla większej grupy 15 osobowej. Możecie polecić jakieś sprawdzone miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: Toruń hotele IP: *.wroclaw.hypnet.pl 31.12.10, 11:56 wiem , że w Toruniu jest taki hotel: www.hotelbb.pl/ i sprawdzony nie osobiście ale przez znajomych. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elizabet Re: Toruń hotele IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.01.11, 14:19 ja też przyłączam się do propozycji www.hotelbb.pl/-dobry standard w przystępnej cenie Odpowiedz Link Zgłoś
poczatkujaca_travellerka Re: Toruń hotele 14.01.11, 10:51 Mogę polecić tylko narzędzie wyszukiwania noclegów dla grup, fajne, bo wyszukuje je nie system, ale osoba więc można zawrzeć różne 'niestandardowe' uwagi czy wymagania. www.urlopwpolsce.pl/grupowa-rezerwacja-zapytanie Odpowiedz Link Zgłoś
enzetka Re: Toruń hotele 25.08.11, 09:59 jest też hotel Etap, nowy więc standard ok i cena niska Odpowiedz Link Zgłoś