ju.lja 21.02.14, 12:34 Polecam apartament na wynajem - bardzo blisko Targów, świetnie wyposażony. www.elefantimmo.com Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roma1012 Re: Nocleg w Poznaniu 15.03.14, 19:19 Jeśli szukasz noclegu w Poznaniu i nie tylko koniecznie odwiedź stronę www.appartamenti.pl. Są to samodzielne mieszkania z łazienką. Odpowiedz Link
happyhostel Re: Nocleg w Poznaniu 09.05.14, 14:49 zależy czy szuka się tanie noclegi czy apartamenty bo wybór jest ogromny. Wszyscy chwalą sobie Hotel Włoski, ale ponoć jest drogo. Odpowiedz Link
piotrojwos Re: Nocleg w Poznaniu 16.05.14, 12:26 Ja jak przyjeżdżam do Poznania to zwykle zatrzymuję się w PitStop Hostel - dobra lokalizacja i niezłe ceny. Odpowiedz Link
3agata009 Re: Nocleg w Poznaniu 23.04.15, 13:40 Nie poznać ale również województwo wielkopolskie. W połowie drogi między Piłą, a Szczecinkiem znajduje się Sypniewo. Początkiem tego roku wybraliśmy się na ferie zimowe do obiektu o nazwie Centrum Activ. W ośrodku znajduje się m.in. baseny siłownie. Cały obiekt jest utrzymany w bardzo dobrym klimacie, a ceny korzystne. Wybieramy się tam również na weekend majowy, ponieważ w zimie nie mieliśmy okazji skorzystać z oferowanych tam spływów kajakami Odpowiedz Link
marta.jan Re: Nocleg w Poznaniu 15.07.14, 12:25 Ja mogę polecić stronę, na której znajdziecie apartamenty i mieszkania w całej Polsce i nie tylko. Jest to doskonała alternatywa dla drogich hoteli i myślę, że wygodniejsza opcja zakwaterowania - najważniejsza jest przecież swoboda, a w takim mieszkaniu można poczuć się jak w domu. Można także dokonać rezerwacji online oraz wyliczyć cenę pobytu czy obejrzeć zdjęcia obiektów. Zapraszam do zapoznania się z ofertą www.casa24.pl Odpowiedz Link
krjarzyna Re: Nocleg w Poznaniu 01.09.14, 11:44 Hotelu - Kasztel u Gostla to 4 komfortowe pokoje dwuosobowe i apartament rodzinny. Urządzone w klasycznym stylu, funkcjonalne i przytulne. Każdy z nich ma swój charakter, nawiązujący do pobliskich atrakcji turystycznych i krajobrazowych. Apartament o łącznej powierzchni 112 m2 to idealne miejsce dla całej rodziny. Aneks kuchenny, salon, dwie sypialnie i bezpośrednie wyjście na taras herbaciarni pozwolą Wam cieszyć się sobą przez cały pobyt. Wszystkie pokoje wyposażone są w łazienkę (wraz z linią kosmetyków i ręcznikami), telewizor LCD, szybki, bezprzewodowy Internet. A na śniadanie przepyszna, najlepsza w poznaniu gęsina. Odpowiedz Link
room89 Re: Nocleg w Poznaniu 21.04.15, 17:02 Ja polecam hotel Andersie - oczywiście wyższy standard i też płatność www.andersiahotel.pl Odpowiedz Link
yasiu.be Re: Nocleg w Poznaniu 16.06.15, 22:55 Zdecydowanie polecam spanko w fajnym hostelu - Poznań, ścisłe centrum, przy samym Starym Rynku - Hill Hostel Odpowiedz Link
suselka007 Re: Nocleg w Poznaniu 17.07.15, 13:48 A możliwa jest rezerwacja przez Bookapart? Odpowiedz Link
magdziuchaem Re: Nocleg w Poznaniu 22.02.17, 17:14 Blisko Targów jest też Platinum Residence, bardzo fajny hotel w zabytkowej willi. Urocza miejscówka podobał mi się bardzo jego wystrój, no i kuchnia też była super. Odpowiedz Link
katoko Re: Nocleg w Poznaniu 31.03.17, 00:37 poszukaj na Bookaparcie, mają fajną bazę noclegową Odpowiedz Link
magdziuchaem Re: Nocleg w Poznaniu 10.06.17, 17:18 jak nocleg koło Targów to jedźcie do Platinum Residence, fajna miejscówka i kameralna zarazem byłam tam 3 razy i zawsze mi się tam dobrze spało Odpowiedz Link
marekz1 Re: Nocleg w Poznaniu 27.08.20, 19:50 Noclegi w Poznaniu organizuję wyłącznie w Expolis Rsidence. Piękna okolica, blisko Palmiarnia, park, dobra komunikacja z centrum miasta. Odpowiedz Link