Dodaj do ulubionych

camping/ biwak nad morzem

IP: *.lodz.mm.pl 28.07.12, 11:49
Pewnie się powtórzę, temat pewnie oklepany, ale mam pytanie: gdzie tanio i spokojnie jest nad morzem? Wybieramy się pod namioty i dlatego pytam o pola namiotowe, prywatne pola, których nie ma w necie, bądź też pola biwakowe. Może ktoś zna miejsca , niekoniecznie reklamowane przez oficjalne strony, jednak godne polecenia, niekoniecznie odwiedzane przez tłumy...
Z góry dziękuję za każdą odpowiedź.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: jagna Re: camping/ biwak nad morzem IP: *.play-internet.pl 07.08.12, 23:52
      jak wybierasz się nad morze to z czystym sumieniem mogę Ci polecić pole namiotowe Lazurowe we Władysławowie (www.lazurowe.com.pl) jestem tam co roku ze znajomymi i naprawdę polecam! plusem jest przede wszystkim lokalizacja - blisko do plaży, ale i też do centrum "Władka", jest Wifi no i monitoring pola! aaa i oczywiście ceny są bardzo przystępne:)
    • Gość: ania Re: camping/ biwak nad morzem IP: 212.244.27.* 16.08.12, 08:08
      My w tym roku mielismy plan objechać z namiotem wybrzerze ale nawet polowy nie zdarzylismy.Wiec ze spokojnych miejsc polecam Piaski,pole kemingowe jest w lesie nad morzem,lecz nie ma sanitariatow i po za morzem i lasem zadnych atrakcjii.Kolejnym jest Wyspa Sabieszewska, nie zatrzymywalismy sie tam ale jest dosc spokojnie.Wspaniałym miejscem jest tez Kuźnica(Hel)....bardzo spokojnie, z jednej strony morze z piekna plażą, z drugiej zalew wiślany, piekny las ktorym mozna dotrzec na sam Hel.Niestety nie zauwazylam tam pol namiotowych wiec zatrzymalismy sie w Chałupach i to aż na dwa dni wiec polecam,spokojnie, nie tłoczno, tuz obok jest smazalnia ryb(smacznie i tanio)...nazywało sie jakoś Chałupy Centrum Camping.Wracajac zatrzymalismy sie nad jeziorami i tu na biwak zdecydowanie łatwiej znalesc miejsce.
    • zan26 Re: camping/ biwak nad morzem 10.02.14, 13:02
      Mogę polecić camping w Ustce, duży fajnie zagospodarowany teren, czyste łazienki, kuchnia do dyspozycji.
    • ellisstar Re: camping/ biwak nad morzem 19.11.16, 19:41

Polecam wybierać z campingów zrzeszonych w Polskiej Federacji Campingu i Caravaningu.
    • Gość: Janek2992 Re: camping/ biwak nad morzem IP: *.play-internet.pl 16.01.17, 09:40
      Najszybciej camping jest znaleźć na stronce selectcamp.pl, jest to baza kampingów praktycznie z całego świata. Tutaj zyziu.pl/forum/selectcamp więcej sobie możecie poczytać jak ten portal działa i poczytać komentarze.
    • travelbus Re: camping/ biwak nad morzem 02.03.17, 14:02
      A ja mogę polecić campera. Bardzo fajna opcja na wakacje dla całej rodziny :)
      campersun.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka