Dodaj do ulubionych

Kraków potrzebny tani nocleg !!!

IP: 82.160.104.* 10.08.05, 00:04
Gdzie w krakowie znajde tani i dobry nocleg pokoj dwu lub trzy osobowy
możliwe że moze to być schronisko młodzierzowe nie zalezy mi na wiekszych
wygodach : ) dziekuje z góry za pomoc :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Opty Re: Kraków potrzebny tani nocleg !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 11:47
      Ja zawsze zatrzymuję się w akademikach AGH. Na wlocie do Krakowa. Jest czysto i
      spokojnie. Pokoje są 2 lub 3 osobowe z węzłem sanitarnym i ciepłą wodą. Jeżeli
      chcesz nocleg na 1 dobę , to jest trochę drożej ale w ramch przyzwoitości.
      Tegorocznych cen nie znam ale warto zadzwonić i zapytać.
      pozdr.
      • Gość: bp Re: Kraków potrzebny tani nocleg !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.05, 11:28
        kolezanki nocowaly w akademiku ( 1 noc) w marcu- ok 25 zl
        • pia.ed Re: Kraków potrzebny tani nocleg !!! 28.08.05, 20:04
          To w ciagu roku szkolnego mozna tez nocowac w akademiku?
          Byc moze odwiedze Krakow na jesieni.
          • pia.ed Re: Kraków potrzebny tani nocleg !!! 04.09.05, 12:39
            Jak zalatwic nocleg w akademiku?
            Czy mozna tam nocowac nawet w ciagu roku szkolnego???
            Czekam na odpowiedz.
    • Gość: Opty Re: Kraków potrzebny tani nocleg !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 11:27
      W akademikach nocowałam latem, nie wiem czy we wrześniu też można. W ciągu roku
      akademickiego wątpię,bo przecież mieszkają tam studenci, wiadomo.
      Telefon na pewno mozna znaleźć na stronach AGH.
      pozdr.
    • Gość: frida7 Re: Kraków potrzebny tani nocleg !!! IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.05, 17:35
      pomozcie prosze,
      tez szukam tanszego noclegu w Krakowie na jedna noc, ale bede potrzebowala
      rachunku/faktury
      akademiki ahg faktycznie byly tanie w wakacje czyli do 15 wrzesnia, ja niestety
      jade w przyszlym tyg, a wtedy ceny juz nie sa takie dobre
      podaje link do tych noclegow w akademikach agh, moze jednak ktos skorzysta:
      home.agh.edu.pl/~amst/02_wakac.htmpozdrawiam
      • Gość: asik Re: Kraków potrzebny tani nocleg !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.05, 12:29
        ja nocowalam w Bursie Jagiellonskiej, blisko centrum. pokoj dwuosobowe ok 70 zł,
        znizki studencie, sniadania na miejscu, nic wiecej nie trzeba
    • www.podroze.kondi.pl Re: Kraków potrzebny tani nocleg !!! 23.09.05, 21:47
      Witam,

Może :

www.tanie-noclegi.info.pl/malopolskie-apartament-1.php
      www.tanie-noclegi.info.pl/malopolskie-hotel-motel-10.php
      www.tanie-noclegi.info.pl/malopolskie-hotel-motel-9.php ?

www.tanie-noclegi.info.pl/malopolskie-hotel-motel-4.php
      www.tanie-noclegi.info.pl/malopolskie-kwatery-prywatne-1.php ??

www.tanie-noclegi.info.pl/malopolskie-pensjonat-15.php ?

www.tanie-noclegi.info.pl/malopolskie-pokoje-goscinne-5.php
      www.tanie-noclegi.info.pl/malopolskie-hotel-motel-1.php ???

Pozdrowienia,
    • Gość: m Re: Kraków potrzebny tani nocleg !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.06, 00:08
      polecam stronke
      apartamentywkrakowie.com
      jest duzy komfort za na prawde przyzwoitą cene, rewela

• Gość: xyz Re: Kraków potrzebny tani nocleg !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 09:45
      www.miasteczko.agh.edu.pl/02_wakac.htm
    • Gość: backpacker Re: Kraków potrzebny tani nocleg !!! IP: *.sebastiana.ceti.pl 02.02.06, 12:07
      za cene akademiku, ktory jest poza centrum, mozesz miec miejsce w hostelu.
      co kilka tygodni nocuje w dodo hostel i jest w porzadku, darmowe sniadanie,
      internet, itp.
      sprawdz sobie ich strone, dodohostel.pl albo dodohostel.com, nie pamietam.
      • Gość: backpacker Re: Kraków potrzebny tani nocleg !!! IP: *.sebastiana.ceti.pl 02.02.06, 12:10
        nie napisalem, ze hostele sa najczesciej w centrum. jak Ci sie nie spodoba Dodo
        to jeszcze sprawdz
        www.cracow-life.com/krakow/where_to_sleep/hotels_search.php
      • Gość: marcin Re: Kraków potrzebny tani nocleg !!! IP: *.crowley.pl 05.02.06, 13:35
        hej,
        ja spalem w dodo, ale mi sie tam zdecydowanie nie podobalo. Jakas panna sie
        chelpila ze jest wlascicielka tego hostelu i byla gwiazda wieczoru... Od
        niedawna korzystam z Hostelu atlantis (rezerwuje przez www.atlantishostel.pl) na
        Dietla. Co dla mnei wazne to mam blisko zarowno na Rynek jak i na Kazimierz, a
        smiem twierdzic ze ta dzielnica jest duzo fajniejsza niz okolice RYnku...
        Pozdrawiam
    • podrozedookola Re: Kraków potrzebny tani nocleg !!! 29.05.19, 13:25
      Ja bym Ci polecał skorzystanie np. ze stron intranetowych, które oferują noclegi dostosowane do potrzeb poszukujących. Teraz taka forma jest bardzo popularna. Ja korzystałem ze strony internetowej noclegi.pl/krakow. Dzięki tej stronie znalazłem fajny hostel w dobrej cenie, a zarazem blisko przystanku autobusowego. Co myślę jest dosyć ważne jeżeli chcesz zwiedzać ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka