Dodaj do ulubionych

Sudety zimą...

21.06.04, 17:18
ponieważ dziś pierwszy dzień lata ;))), więc zapodaję taki pomysł: całe (+/-)
Sudety zimą. Na rakietach śnieżnych. a może na biegówkach? jak lepiej? (nie
mam ani jednego, ani drugiego, ale do zimy jeszcze najdalej, jak tylko się
da:).
planowana (wstępnie) trasa: Świeradów-Izery-Karkonosze-Lasocki Grzbiet-
Lubawka-Krzeszów-Wałbrzyskie-Walim-Sowie-Bardzkie-Złote-Białe-Śnieżnik-
Bystrzyckie-Stołowe-Kudowa.
uf.
może coś doradzicie, a może ktoś byłby zainteresowany takim czymś (aardzie?)?
noclegi w namiocie, co parę dni w schroniskach celem wysuszenia się i
doprowadzenia do stanu, w którym ciąg dalszy wycieczki będzie mile
oczekiwany.
czy 3 tygodnie na całość wystarczą?
Obserwuj wątek
    • josip_broz_tito Re: Sudety zimą... 21.06.04, 23:44
      Całkiem przyjemny pomysł, ale chyba i biegówki i rakiety. W Izerskich będzie na
      pewno koło metra śniegu bo zawsze jest. Poza tym cholernie upierdliwe mogą być
      Kamienne, Wałbrzyskie i Bardzkie, bo tam się łazi góra-dół. Nie wiadomo czy
      wpuszczą w Karkonosze. 3 tygodnie powinny starczyć, chociaż łazi się w
      niektórych rejonach baaardzo wolno (z Sokołowska do Andrzejówki lazłem przez
      Bukowiec 2,5 h zamiast 1,5)

Ale pomysł godny zastanowienia się nad:)
    • aard aard odpowiada 22.06.04, 09:30
      że (chyba) chętnie by pobiegł, ale nie zrobi tego z czasobraków. W przyszłym
      bowiem urlop rezerwuje na Pique Le Nin'a, co i Chułłanowi proponuje implicite
      we wczorajszych mailach.

Wszelako godnego partnera od razu - w osobie Josipa - znalazłeś Chułłanie, więc
      pchaj wóz ten i ciągnij po śniegu ślad.

PS. Doceniam edukacyjną wartość pomysłu w kontekście choćby Muztagh Aty, ale
      naprawdę czsu nie stanie :-(

PPS. Zamiast biegówek proponuje skitury - podobno łatwiej.
      • neochuan mail nie odpowiada... 22.06.04, 12:55
        ślij raz jeszcze, może gołębie były niskopien(in)ne!
        • aard Niestety :-( 23.06.04, 11:28
          Elemanty wysłane już sprzątnięte. Ale możemy osbiście dziś wieczór przy piwce
          nożnej w starciu dwóch gigantów browaru.

Dzierż piwka nożna!

PS. Przepraszam za prywatę nie na temat, ale tak się złożyło, zem z
          Neochułłanem telefonowałrano dziś i merytoryczną odpowiedź już i tak zna.
    • kaszkader a może i ja spróbuję... 01.07.04, 00:15
      Wszak to pomysł doskonały i warty przemyślunku.
      Rakiety śnieżne to (prawie) cud techniki, którego ja chciałbym doświadczyć.
      A i trasa ciekawa :):)
      • neochuan Re: a może i ja spróbuję... 01.07.04, 13:18
        :-)))
    • neochuan Sudety zimą... 21.12.04, 00:00
      ponieważ dziś pierwszy dzień zimy, więc komunikuję: tej zimy, ze względów
      czasosprzętowopieniężnoosobistych - niestety nie.
      ale co się odwlecze, to... zobaczymy ;-)
      • mig23 Re: Sudety zimą... 21.12.04, 00:13
        A może w takim razie wspólnie "zdobyć" Sudety zimą, w gronie forumowym? Każdy
        po trochu, w miarę możliwości :-) Tak, aby np. do końca marca odwiedzić
        wszystkie pasma Sudetów? Myślę że bylibyśmy w stanie tego dokonać - początek
        został już zrobiony :-)

MiG
        • josip_broz_tito Re: Sudety zimą... 21.12.04, 07:58
          Chodzi Ci o moje Stolowe? :) Mozna doliczyc :P A w Masywie Snieznika w
          listopadzie tez juz zimowo bylo. Mysle ze zime w gorach nalezy zaczac od
          listopada.

A zeszlej zimy pobilem rekord wolnosci chodzenia. Przez snieg po kolana a nawet
          do pol uda szedlem z Sokolowska przez Bukowiec do Andrzejowki (10 GOT) 3,5 h!
          31. grudnia :)
    • josip_broz_tito Re: Sudety zimą... 21.12.04, 16:33
      Mam pomysla - a moze Korona Sudetow zima:) Chociaz polskich:) Ja od siebie
      wrzucam do puli Snieznik, Klodzka Gore i Szczeliniec. Zostaly Wysoka Kopa,
      Sniezka, Skopiec, Skalnik, Borowa, Waligora, Zadzierna, Jagodna, Kowadlo,
      Rudawiec, Wlk. Sowa:) Chyba nic nie pominalem:)
      • mig23 Re: Sudety zimą... 21.12.04, 20:39
        OK, wchodzę w to :-)
        Powinno się chyba dodać Orlicę i Biskupią Kopę. Za to nie wiem czy uwzględniać
        Zadzierną? Bo zaraz trzeba będzie dodać wszystkie "wzgórza" i "przedgórza", jak
        np. tu (kolejna Korona, hehe):
        www.pttk.walbrzych.pl/korona_zal.html
        Dwie następne góry mamy już "z głowy": z tego co się orientuję to ry-bka była
        na Biskupiej Kopie, a razem byliśmy na Borowej, na Śnieżkę niestety nie udało
        się wejść (z powodu wiatru 100 km/h zacinającego śniegiem).

MiG

PS. czekamy na kolejnych uczestników, którzy włączą się w to wiekopomne
        przedsięwzięcie :-)
        • ry-bka Re: Sudety zimą... 22.12.04, 08:34
          MiG - jak dobrze się wszystko ułoży to chyba jeszcze powalczymy z tą Śniezką :)

Ja się jeszcze mogę zdelkarować na Orlicę - bo się od dawna wybieram i jakoś
          się nie składa, to będę miała przynajmniej motywację ;)

ryb-ka
          • josip_broz_tito Re: Sudety zimą... 22.12.04, 16:39
            Bije sie w piersi, o Orlicy vel Vrchmezi zapomnialem a i o BK. Ale byliscie juz
            tej zimy? Bo zeszlej, acz w tym roku, to i ja na Skopcu, Waligorze i BKopie
            znajdowalem sie:)

Co do Zadziernej; akurat Wzgorza Bramy Lubawskiej wypadaloby zaliczyc, choc
            oficjalna "Korona Sudetow" (pol+czes.) jej nie zalicza, za to bierze Nizky
            Jesenik, Zabrehska i Hanusovicka Vrchovine, de facto pogorza Hrubego Jeseniku
            jako osobne pasma. WBL sa dosc wysokie, przynajmniej wzglednie, jest ich duzo i
            wraz z Kotlina Kamiennogorska tworza bardzo ladny teren, ktory wart jest
            przejscia, jestem za wlaczeniem Zadziernej. Oczywiscie w Przedgorza, poza
            Masywem Slezy, nie ma sensu sie bawic.
            • mig23 Re: Sudety zimą... 22.12.04, 19:42
              > Ale byliscie juz tej zimy? Bo zeszlej, acz w tym roku, to i ja na Skopcu,
              Waligorze i BKopie znajdowalem sie:)

Oczywiscie (aż tak bardzo to bym nie ściemniał :-) )
              Borowa - 17.12.2004
              Śnieżka (próba wejścia nieudana) - 18.12.2004

> przejscia, jestem za wlaczeniem Zadziernej. Oczywiscie w Przedgorza, poza
              > Masywem Slezy, nie ma sensu sie bawic.

OK, to włączamy Zadzierną i Śleżę :-)

MiG
              • josip_broz_tito Re: Sudety zimą... 22.12.04, 22:39
                A to ja jeszcze zapytam w takim razie: co Was, tj. MiGa i ryb-ke laczy :)?
                Ja z zimowych wejsc mam jeszcze Wysoka Kope (30.12.2002), Wielka Sowe
                (10.11.2003, snieg 15 cm). Ale sie nie liczy:(
                • ry-bka Re: Sudety zimą... 28.12.04, 13:37
                  > A to ja jeszcze zapytam w takim razie: co Was, tj. MiGa i ryb-ke laczy :)?

Choćby to, że bardzo lubimy góry :))
      • am777 Re: Sudety zimą... 10.01.05, 08:39
        W zwiazku z różnymi wersjami o wyższosci Borowej nad Chełmcem dorzucam do puli
        Chełmiec. A jak wszystko dobrze się poskłada do w sobote powinnam być na
        Waligórze. Ale co to za zima - na Chełmcu w minioną sobotę śnieg tylko w
        okolicy szczytu:(
        • mig23 Re: Sudety zimą... 11.01.05, 22:08
          > W zwiazku z różnymi wersjami o wyższosci Borowej nad Chełmcem dorzucam do
          puli Chełmiec. A jak wszystko dobrze się poskłada do w sobote powinnam być na
          > Waligórze.

Witamy w klubie! :-)

MiG
          • ry-bka Re: Sudety zimą... 12.01.05, 08:26
            >dorzucam do puli
            Chełmiec. A jak wszystko dobrze się poskłada do w sobote powinnam być na
            Waligórze

Super że mamy następnego "koroniarza". Zaczynam wierzyć że nam się uda :)
            Ja też spróbuję coś dorzucić w weekend.

ry-bka
            • josip_broz_tito Re: Sudety zimą... 12.01.05, 09:15
              Jak dobrze pójdzie, to moze tej zimy wlezę na Jagodną, no chyba że już jest w
              puli:)
            • am777 sobota coraz bliżej 12.01.05, 10:36
              I nic nie wskazuje na to, aby moje plany miały ulec zmianie. Jakby moja
              rodzinka była bardziej zmotywowana, to w kolejną sobotę bylibyśmy w Rudawach.
              Chyba im zacznę wiercić dziure w brzuchu (oby skutecznie!).
              • josip_broz_tito Re: sobota coraz bliżej 12.01.05, 13:33
                Mobilizuj, mobilizuj, Skalnika chyba jeszcze nie ma:) Ja już na nim byłem 2
                razy, w dzień i w nocy, ze śniegiem i bez, zatem na pewno nie pojadę :)
                • am777 Re: sobota coraz bliżej 12.01.05, 14:00
                  Czas pokaże, jaką mam siłę perswazji i umiejętność negocjacji. Albo pozycję w
                  rodzinie. Na Skalniku jeszcze nie byłam - to zawsze jest jakiś argument.
                  • ry-bka Re: sobota coraz bliżej 12.01.05, 15:55
                    Powiedz rodzince w jakiej wspaniałej inicjatywie wezmą udział - to na pewno ich
                    zmobilizuje :)

Ja planuję Orlicę.
                    Nie wiecie jaką nam zapowiadaja pogodę na weekend?

• am777 o inicjatywach obywatelskich 12.01.05, 17:21
                      W tej kwestii jestem osamotniona - moi współtowarzysze (życia i wędrówek ), czy to z wygody, czy z braku zrozumienia dla różnych cennych inicjatyw, nie są pełni zapału. A pogoda może być nieciekawa - od dziś miało padać - deszczem oczywiście, na weekend miało się przejaśnić. Póki co, nie pada, czyli zacznie padać w weekend.
                      • ry-bka Re: o inicjatywach obywatelskich 13.01.05, 12:39
                        chyba raczej śniegiem popada - temperatury ujemne na weekend zapowiadają. No
                        ale niezależnie od pogody- jadę :)
                        • ry-bka kolejne zimowe wejscie :) 17.01.05, 08:28
                          No to mamy już zdobytą Orlicę !
                          A pogoda wczoraj była wprost rewelacyjna, kto nie mógł byc w górach niech
                          żałuje ;)

Co do Jagodnej , to też się wybieram :D, ale mogę poczekać do wiosny...

ry-bka
                          • am777 Waligóra nasza! 17.01.05, 10:14
                            Zdobyta w sobotę - okupiona nerwami i złością mojej latorośli, który szedł (to
                            on, nie ona) na szczyt w większości na czworaka, bo inaczej nie dał rady. Ale
                            źle nie było. A w niedzielę pogoda rzeczywiście była wymarzona, dotarliśmy do
                            ruin zamku Rogowiec i widoczność była miodzio - wszystko jak na dłoni.
                            • mig23 Re: Waligóra nasza! 17.01.05, 16:59
                              No dobra, to żeby nie było, że tylko dziewczyny biegają po Sudetach...
                              Ja ze swojej strony po ostatnim weekendzie "wrzucam do puli" co następuje:
                              Jagodna, Kowadło, Rudawiec :-D

Na Kowadle Czesi ustawili taką skrzynke, jest tam zeszyt i dlugopis i można się
                              wpisać "na wieczną rzeczy pamiątkę". Nie omieszkałem w kilku słowach napomknąć
                              o naszej akcji :-)

MiG
                              • ry-bka Re: Waligóra nasza! 18.01.05, 08:01
                                SUPER!
                                Jak tak dalej pójdzie to Koronę zrobimy przed końcem lutego :)
                                Josip, Jagodna już w puli, musisz zplanować coś innego :D

ry-bka
                                • josip_broz_tito Re: Waligóra nasza! 18.01.05, 18:23
                                  A co jeszcze zostało???
                                  Kurde, na Waligórę od Andrzejówki to i dorosły może mieć problemy, co więcej w
                                  śniegu... brawo dla latrorośli:)
                                  • mig23 Do zdobycia: 18.01.05, 21:00
                                    Śnieżka (Karkonosze), Wysoka Kopa (G. Izerskie), Wielka Sowa (G. Sowie),
                                    Skalnik (Rudawy J.), Skopiec (G. Kaczawskie), Zadzierna (Wzg. Bramy
                                    Lubawskiej), Ślęża.

MiG
                                    • josip_broz_tito Re: Do zdobycia: 19.01.05, 08:34
                                      To będzie Wysoka Kopa, najprawdopodobniej 12-13 lutego :) Może być na
                                      biegówkach? :) Wszędzie indziej już byłem, a Śnieżka i Ślęża czekają na
                                      trójkąt :)
                                      • ry-bka Re: Do zdobycia: 27.01.05, 14:39
                                        Biegówki mogą być!
                                        Pytanie czy wjazd rowerem się liczy?

Co do Śnieżki to jest taki pomysł ( nie mój ) żeby na niej wspólnie zakończyć
                                        zdobywanie korony.
                                        • josip_broz_tito Re: Do zdobycia: 28.01.05, 14:55
                                          Ech... z jednej strony bardzo za... z drugiej bardzo chciałem postawić stopę na
                                          Śnieżce przychodząc ze Ślęży, a w zimowych warunkach to raczej awykonalne...
                                          no, jeszcze zobaczymy :)
                                  • am777 Re: Waligóra nasza! 18.01.05, 22:10
                                    Co się nasłuchałam to moje, ale czego nie robi się dla idei. Przekaże gratulacje mojemu dziecku, ale nie wiem czy się ucieszy i coś z tego zrozumie.
                                    • ry-bka Re: Waligóra nasza! 19.01.05, 07:50
                                      Odemnie tez przekaż gratulacje Twojej latorośli. Może po zdobyciu korony
                                      zrobimy sobie jakieś pamiątkowe dyplomy to dziecko też dostanie :)

ry-bka
    • neochuan Śledzę z uwagą... 30.01.05, 00:43
      ...i trzymam kciuki za wszystkich forumowiczów zdobywających wspólnymi siłami
      zimową koronę sudetów!
      cieszę się, że właśnie mój (trochę inny ;) ) pomysł natchnął Was do takiego
      fajnego śniegowego koronowania :)

neochuan w mieście tej pięknej zimy niestety uziemiony... :(
      • ry-bka Re: Śledzę z uwagą... 03.02.05, 07:55
        > neochuan w mieście tej pięknej zimy niestety uziemiony... :(

to współczuję :(
        nawet na jakiś weekend nie możesz sie wyrwać? Mógłbyś nam pomóc w Koronie :)
      • aard Uzimiony, uzimiony 03.02.05, 09:32
        Chułłan się nie ruszy z tego co wiem, niestety, ale ja spróbuję pomóc. W
        planach są jakieś drogi na północno-wschodniej ścianie Świnicy. Może dotrzemy i
        na szczyt. Wiem, że nie ta korona, ale zawsze coś, nie? :p
        • ry-bka Re: Uzimiony, uzimiony 08.02.05, 12:57
          No to jak się uda tąSwinicę zdobyć, to Cie dołączymy do Korony :)
          Będzie "Zimowa Korona Sudetów i inne pagórki " :D
    • am777 coś ostatnio wyhamowaliśmy:( 10.02.05, 22:47
      i nic nie przybywa do naszej Korony. Czyżby zima nas uziemiła?
      • josip_broz_tito Re: coś ostatnio wyhamowaliśmy:( 11.02.05, 16:30
        No ja w przyszly weekend. Z Warszawy jestem, daleko mam... :)
        • am777 Re: coś ostatnio wyhamowaliśmy:( 12.02.05, 21:08
          Z tej perspektywy, to ja mam rzut kamieniem (niecałe 2 godz), ale z kasą różnie bywa(:
          • mig23 Re: coś ostatnio wyhamowaliśmy:( 12.02.05, 23:21
            am777 napisała:
            > Z tej perspektywy, to ja mam rzut kamieniem (niecałe 2 godz),

Czy to oznacza, że jesteś z Wrocka?

MiG

PS. może ja też cos dorzucę w przyszły weekend?
            • am777 Pudło 13.02.05, 18:52
              Jakieś 100 km na pn-zach. Ale w Karkonosze, Góry Izerskie, Kamienne i Wałbrzyskie mam niecałe 2 godzinki (samochodem, z prędkością niekoniecznie przepisową:)
        • aard Ale numer, Wodzu 12.02.05, 23:10
          Byłem przekonany (nie wiem, czemu), że jesteś z Wrocławia lub okolic :)
          • josip_broz_tito Re: Ale numer, Wodzu 13.02.05, 23:05
            ja tez nie wiem, czemu :) Jestem z Pruszkowa. TEGO Pruszkowa, jak powiedzialem
            dociekliwej pani strazniczce granicznej na przejsciu w Mnišku nad Popradom (jak
            widac nie tylko w Sudetach bywam :) )
            • aard Słusznie, wszak wiedziełem :) 14.02.05, 10:12
              Garmisch-Partenkirchen ze mnie :p
              • ry-bka Re: Słusznie, wszak wiedziełem :) 14.02.05, 14:49
                No to się przyznam bez bicia że mam najbliżej w Sudety... No ale jak widać też
                tam dotrzeć ostatnio nie mogę.
                Ale Ślężę obiecuje że do puli dorzucę - wstyd by było - z okna ją prawie
                widać :)
                • sledzik4 Re: Słusznie, wszak wiedziełem :) 14.02.05, 20:11
                  ry-bka napisała:
                  > Ale Ślężę obiecuje że do puli dorzucę - wstyd by było - z okna ją prawie
                  > widać :)<

Może razem - w ten łikend?

pzdr - sledzik4
                  • ry-bka Re: Słusznie, wszak wiedziełem :) 15.02.05, 08:05
                    Też o tym pomyślałam :) Wypadałoby żebys też cos do naszej Korony dorzucił ;)
                    W niedzielę pasuje?

ry-bka
                    • sledzik4 Re: Słusznie, wszak wiedziełem :) 15.02.05, 12:31
                      ry-bka napisała:
                      > W niedzielę pasuje?
                      > ry-bka

Pasuje :-)
                      Może by "dorzucić" jeszcze kogoś.... ?

pzdr- sledzik4
                      • josip_broz_tito Re: Słusznie, wszak wiedziełem :) 15.02.05, 13:26
                        sorki, ja bede dla nas zdobywal Wysokie Kope :)
                        • mig23 Re: Słusznie, wszak wiedziełem :) 15.02.05, 20:04
                          Josip, a może byś przy okazji skoczył na Skopiec? :-)

MiG
                          • josip_broz_tito Re: Słusznie, wszak wiedziełem :) 16.02.05, 10:07
                            Nie, bo byłem, zimą ale zeszłą. Więc się nie liczy :(
                            • mig23 PS. 17.02.05, 14:18
                              Możesz się do mnie odezwać na maila: mgor23@gazeta.pl?

MiG
                      • neochuan Rybka i Śledzik :) 15.02.05, 15:54
                        w górach, eh, też by się pojechało, 'choćby' na ślężę!

pozdrówcie po drodze pannę ze śledzikiem, tfu! z rybką ;P)
                        • sledzik4 Re: Rybka i Śledzik :) 15.02.05, 21:26
                          Jeżeli spotkamy na swoim szlaku "Pannę z Rybą" - nie omieszkamy tego
                          uczynić. :-)

pzdr - sledzik4
                          • ry-bka Re: Rybka i Śledzik :) 16.02.05, 09:00
                            >neochuan napisał:
                            w górach, eh, też by się pojechało, 'choćby' na ślężę!

Długo tak jeszcze będziesz musiał bez gór wytrzymać? Nie zazdroszczę.
                            Pozdrowimy góry od wszystkich uwięzinych w miastach :)

• neochuan Re: Rybka i Śledzik :) 16.02.05, 15:59
                              dziękuję, przynajmniej do maja......
      • mig23 Re: coś ostatnio wyhamowaliśmy... 20.02.05, 13:47
        ... ale już przyspieszamy :-)

Plany były ambitne - realizacja "połowiczna".
        Ale Zadzierna została zdobyta!

ryb-ka & MiG
        • ry-bka Re: coś ostatnio wyhamowaliśmy... 21.02.05, 11:10
          W niedzielę wyprawa w składzie: śledzik4 wraz ze swą lepszą połową - Wiolą oraz
          ryb-ka zdobyli Ślężę!!!
          Pogoda nam dopisała, widoki cudowne - było rewelacyjnie!
          Pozdrowienia dla neochuana i reszty forumowiczów od "Panny z rybą"
          i "Niedżwiedzia" :)

W sobotę staraliśmy się z MiG-iem dorzucić coś jeszcze oprócz Zadziernej, ale
          naprawdę nie dało rady...

Josip, a co z Wysoką Kopą?
          • huann Re: coś ostatnio wyhamowaliśmy... 21.02.05, 17:29
            to ja - LeNeochuan ;)
            dzięki za przekazanie pozdrów dla szacownych zabytków no i gratulacje z Okazji
            Ślęży!!!
            • josip_broz_tito Re: coś ostatnio wyhamowaliśmy... 21.02.05, 18:12
              Dorzucamy Wysoka Kope, zdobyta w niedziele, ok. 13.00 :)
              • huann Re: coś ostatnio wyhamowaliśmy... 21.02.05, 20:35
                WOW! to co jeszcze zostało??
                • ry-bka Co zostało... 22.02.05, 08:18
                  Jeszcze do zdobycia: Skopiec, Skalnik, Wielka Sowa, no i Śnieżka.

Mogę sie zdeklarować na Sowę. Są chętni na inne szczyty?

Josip, a jak warunki śniegowe w Izerach? Napisz coś więcej o swojej wyprawie.

ryb-ka
                  • josip_broz_tito Re: Co zostało... 22.02.05, 12:53
                    Rybenko, nie "w Izerach" tylko w Gorach Izerskich, bo chodzi o gory wlasnie a
                    nie o rzeke, ktora dodatkowo jest jedna.
                    Warunki doskonale sniegowe, 130 cm na oko, trasy porobione chyba 80 km, do
                    samej Szklarskiej jedna pociagnieta, do Chatki Gorzystow tez, dalej nie, ale
                    snieg jest super i ladnie nartki ciagna.

Niestety, juz chyba nic tej zimy nie zdobede :(

Pozdrawiam
                    • ry-bka Re: Co zostało... 22.02.05, 13:57
                      >Rybenko, nie "w Izerach" tylko w Gorach Izerskich, bo chodzi o gory wlasnie a
                      nie o rzeke, ktora dodatkowo jest jedna.

W potocznym języku funkcjonuje nazwa: "Izery" i chyba wszyscy wiedzą, że chodzi
                      o Góry Izerskie :)
                      Ale będę się starać być bardziej poprawna językowo...

>Niestety, juz chyba nic tej zimy nie zdobede :(
                      To niedobrze :(
                      Co będzie z naszą koroną?!
                      • am777 Tak mało zostało.... 08.03.05, 21:15
                        Ale wciąż tak daleko do korony :( A wiosna - przynajmniej ta kalendarzowa - coraz bliżej. Na mnie nie można już raczej liczyć. A co z innymi uczestnikami przedsięwzięcia?
                        • josip_broz_tito Re: Tak mało zostało.... 09.03.05, 08:28
                          Na mnie chyba niestety tez nie :( Snieg mnie drazni ostatnio i niespecjalnie
                          mam czas do tego na lazenie po gorach, w ktore mam dosc daleko. A poza tym na
                          Sniezce jest 2,5 m syfu :(
                          • ry-bka Re: Tak mało zostało.... 09.03.05, 09:24
                            Kiepsko to wygląda :(
                            Weekendy mam trochę pozajmowane, ale jest jeszcze pewna możliwość... Będę
                            wiedzieć w przyszłym tygodniu...
                            Może jednak się uda :)
                            • huann Re: Tak mało zostało.... 09.03.05, 15:01
                              trzymajmy zatem za ry-bkę kciuki!! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka