Dodaj do ulubionych

Do MISI- weź na wstrzymanie...

08.03.03, 00:18
Misiu...
Czy ty aby nie przesadzasz?
Czy to Twoje prywatne forum?
Sprawia Ci to satysfakcję,że w 72% postów widnieje Twój nick?(strzeliłam)
Trochę to męczące.
Bez urazy.
P.S. Jeśli lubisz tak pisać- to chociaż postaraj się o "wciągające" i
bardziej wyczerpujące posty.
Sorry za tą "smołę".
Pozdrawiam
sasky7
Obserwuj wątek
    • Gość: MISIA Re: Do MISI- weź na wstrzymanie... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.03.03, 11:15
      To może sam coś zaproponuj,bo coś ostatnio mało tematów
      • Gość: Asia Re: Do MISI- weź na wstrzymanie... IP: *.magma-net.pl 08.03.03, 16:48
        Niech sobie pisze - co mi tam.
        Może kiedyś trafi jakiś ciekawy wątek.
      • Gość: Cygnus X-1 Re: Do MISI- weź na wstrzymanie... IP: *.localdomain / 192.168.21.* 14.03.03, 14:02
        Czy Ty jesteś tą samą puszystą Misią, która tak często umieszczała swoje
        komentarze w Onecie?
    • Gość: MISIA DO Cygnus X IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.03.03, 22:38
      Pewnie czytałeś moją recenzję o Tyliczu i Kruklankach? Lubię chwalić miłych
      gospodarzy ,szczególnie jak mi przygotowali wspaniały pobyt, cudowną
      atmosferę i postarali się ,żebym miała bardzo udany urlop,zresztą życzę
      każdemu takich troskliwych gospodarzy jak ja mam szczęście trafiać.
      • Gość: Cygnus X-1 Re: DO Cygnus X IP: *.localdomain / 192.168.21.* 17.03.03, 07:56
        Nie Misiu, nie czytałem tej recenzji, czytałem za to słowa Twojej (a może nie
        Twojej?) skargi na to, że Twój mężczyzna odszedł w siną dal z jakimś wieszakiem.
        • Gość: MISIA do Cygnus X IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.03, 21:22
          Widocznie ktoś się podszył pod moją ksywkę.Poruszam tematy tylko związane z
          turystyką , no i raczej nie jestem Puszystą Misią tylko po prostu
          Misią.Zresztą tu jest forum o turystyce więc nie miejsce na takie pogaduszki.
          • Gość: Cygnus X-1 Re: do Cygnus X IP: *.localdomain / 192.168.21.* 18.03.03, 10:03
            OK, czy masz już plany na długi majowy weekend?
            • Gość: MISIA Re: do Cygnus X IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 22:01
              Nie tylko plany ,ale i zarezerwowane i ustalone co trzeba.Pisałam na forum, są
              to okolice Sandomierza i Kielc.
              • Gość: Cygnus X-1 Re: do Cygnus X-1 IP: *.localdomain / 192.168.21.* 19.03.03, 07:25
                Więc życzę miłego wypoczynku
                i pozdrawiam.
                • Gość: ASIA Re: do Cygnus X-1 IP: *.magma-net.pl 21.03.03, 21:39
                  Proszę - nie wracaj zbyt szybko.
    • Gość: acton Re: Do MISI- weź na wstrzymanie... IP: *.net.pl 22.03.03, 01:38
      Choć często raczej się bardziej pośmieję z jej wypowiedzi, niż dowiem czegoś
      sensownego, to zawsze przecież weselej. Na wątku polskim zresztą taka posucha,
      że lepiej jak się pisze cokolwiek niż nic. Misiu, proszę wymyśl wątek o
      salamandrach!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka