janek9930 15.07.07, 12:12 Wisła, Ustroń i BB - jakie najlepsze pizzernie w tych miejscowościach i gdzie się znajdują (chodzi o najbliższy parking dla auta)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: danusia33 Re: Beskid Śląski - Pizzernie? IP: 81.15.192.* 17.07.07, 09:05 Służę pomocą: 1. Bielsko-Biała: "Jedynka" "Colorata" "Roma" - najbliżej mojej firmy i tam się najczęściej stołujemy;o) "Margarita" to te, w których jadłam pizzę i mi smakowała, ale jest jeszcze masa innych pizzerii 2. Ustroń "Verona" ale bardziej polecam "Naleśnikarnię" gdzie serwują naleśniki na ostro i na słodko 3. Wisła knajpa "Olimpijczyk" czy jakoś tak. Jadłam tam pizzę i polecam. Ale w Wiśle najbardziej polecam jedzonko z grilla z budki " Żarcie u Genusia", która mieści się przy deptaku nad Wisłą zaraz przy muszli koncertowej I teraz dodam coś od siebie. Najczęściej jem pizzę w Skoczowie (bo tam mieszkam) i mogę polecić kilka naprawdę dobrych pizzerii. Miejscowość Skoczów jest na trasie Bielsko-Ustroń. "La Nostra" - pizza jest wypiekana w piecu opalanym drewnem - pychotka Restauracja "Sadyba" "Staropolanka" - serwują pizzę z mączki kukurydzianej - ciekawy smak "Verona" - ta sama co w Ustroniu A tak z całkiem innej beczki to polecam placek po węgiersku w pubie "English Pub" - pycha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mach_2 Re: Beskid Śląski - Pizzernie? IP: 77.223.201.* 19.07.07, 21:57 Bielsko-Biala: Retro (w budynku urodzil się Emil Zegadlowicz, róg Wyzwolenia i Pilsudskiego), CHR Sfera (II p.), Stodola (na Hulance)... Odpowiedz Link Zgłoś
mjuhbun Re: Beskid Śląski - Pizzernie? 23.06.20, 19:22 Szkoda że niema już pizzerii Verony w centrum Ustronia bo pizze były tam naprawdę pyszne a teraz niema gdzie wyskoczyć z rodzinką na taką naprawdę dobrą świeżą pizzę. Odpowiedz Link Zgłoś