aga857 28.05.08, 08:50 Jakieś polecone noclegi w tej miejscowości w pensjonacie lub willi ze śniadaniem? Macie jakieś pozytywne/negatywne wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosia82300 Re: Szklarska Poręba 28.05.08, 13:06 Pensjonat Hektor, dobre jedzenie i czyste pokoje. www.hektor.wczasy.net.pl/ Bylam, sprawdziłam Odpowiedz Link Zgłoś
fafli-fafli Re: Szklarska Poręba 22.07.08, 21:49 Pokoje gościnne Domino, ul. 11 Listopada 11. Od samego przyjazdu niemiła atmosfera. Nie udało nam sie wnieść rzeczy do pokoju, a gospodarz chciał żebyśmy zapłacili resztę pieniędzy (wcześniej zapłaciliśmy zaliczkę przelewem) i zarejestrowali się.Cały czas czuliśmy się obserwowani i inwigilowani przez właścicieli. Musieliśmy dopłacić za 9 miesięczne dziecko dodatkowo 10zł za dobę - jeździmy w różne miejsca po Polsce i z czymś takim spotkaliśmy sie po raz pierwszy. Pokój który dostaliśmy znajdował sie na poddaszu, jego powierzchnia była skandalicznie mała jak na 2 osobowy pokój, a schody które prowadziły na górę były bardzo strome i niezwykle wąskie po których chodzenie,szczególnie schodzenie było bardzo niewygodnie i niebezpieczne. dla zaintersowanych adres: www.domino.wszklarskiej.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opty Re: Szklarska Poręba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.08, 09:10 właśnie, niektórzy kwaterodawcy uważają, że wystarczy tylko kasować pieniądze a atmosfera, ich zaangażowanie w miły pobyt to już nikogo nie obchodzi, człowiek czasami woli dopłacić, niż czuć się intruzem, widocznie nie doceniają internetu i reklamy zadowolonych gości, na tych zdjęciach pokoi trochę widać,że są małe Odpowiedz Link Zgłoś
zaplanujurlop Re: Szklarska Poręba 25.07.08, 01:05 Bardzo przyzwoite warunki, polecam zaplanujurlop.pl/index.php?page=osrodek&id=854&text=szkalrska,poreba,nocleg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Opinia o DOMINO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.15, 22:29 Witam - wróciłam z DOMINO i jestem BARDZO zadowolona. Lokalizacja super, pokój i łazienka czyste i wygodne. Gospodarze Bardzo mili i sympatyczni, troskliwi o gości, nie narzucający się a jednocześnie reagujący na każdą prośbę.Na deser opinii pozostawiłam posiłki:PYSZNE!!! podane estetycznie i zawsze z uśmiechem. Serdecznie dziękuję Państwu za uroczy tydzień pobytu i z całą odpowiedzialnością polecam DOMINO na wypoczynek. Nie bardzo rozumiem co mogło się zadziać żeby można było wystawić negatywną opinię bo nie wyobrażam sobie Gospodarzy DOMINO nieprzyjemnych czy niemiłych to po prostu do Nich nie pasuje. Pozdrawiam Zosia Wardzyńska z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
kjjr Re: Szklarska Poręba 04.06.15, 15:29 Witam. Jestem studentką Turystyki i Rekreacji. Obecnie piszę pracę magisterską dotyczącą atrakcyjności hoteli mieszczących się w obiektach zabytkowych. Bardzo proszę o wypełnienie mojej ankiety co pomoże mi w napisaniu mojej pracy. Ankieta znajduje się pod następującym linkiem: moje-ankiety.pl/respond-77823.html. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZOSIA Re: Szklarska Poręba IP: *.96.196.127.ipv4.supernova.orange.pl 05.06.16, 12:37 Witam - jestem w DOMINO po raz drugi i myślę że nie ostatni.Położenie rewelacja, do niebieskiego szlaku który jest łącznikiem do wieku innych jest 2 minuty drogi, obiekt bardzo zadbany, czyściutki, wygodny, ogród z pięknym widokiem na góry, altana gdy pada, leżaki jak my padamy po wędrówkach, cena bardzo przystępna, a na koniec "wisienka na torcie" to posiłki: bardzo smaczne, różnorodne, estetycznie podane, starannie komponowane zestawy i jeszcze na dodatek podane ZAWSZE z uśmiechem:)) tak takim dużym. Gospodarze są bardzo mili, dyskretni, sympatyczni i troskliwi o gości. No cóż teraz są tylko wspomnienia np. pysznych bananowych placuszków czy gofrów z mąki z cieciorki z ziołami i suszonymi pomidorkami:)mogła bym jeszcze długo pisać o zaletach ale resztę proponuję sprawdzić na miejscu. Pozdrawiam serdecznie, dziękuję za miły pobyt i mam nadzieję że jeszcze wrócę.Zosia, Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zosia Re: Szklarska Poręba IP: *.96.196.127.ipv4.supernova.orange.pl 05.06.16, 13:24 Witam - jestem tu po raz drugi i myślę że nie ostatni.Położenie rewelacja, do niebieskiego szlaku który jest łącznikiem do wieku innych jest 2 minuty drogi, obiekt bardzo zadbany, czyściutki, wygodny, ogród z pięknym widokiem na góry, altana gdy pada, leżaki jak my padamy po wędrówkach, cena bardzo przystępna, a na koniec "wisienka na torcie" to posiłki: bardzo smaczne, różnorodne, estetycznie podane, starannie komponowane zestawy i jeszcze na dodatek podane ZAWSZE z uśmiechem:)) tak takim dużym. Gospodarze są bardzo mili, dyskretni, sympatyczni i troskliwi o gości. No cóż teraz są tylko wspomnienia np. pysznych bananowych placuszków czy gofrów z mąki z cieciorki z ziołami i suszonymi pomidorkami:)mogła bym jeszcze długo pisać o zaletach ale resztę proponuję sprawdzić na miejscu. Pozdrawiam serdecznie, dziękuję za miły pobyt i mam nadzieję że jeszcze wrócę.Zosia, Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś