Dodaj do ulubionych

Mazurski Raj

09.07.13, 11:32
Witam,

Czy ktoś był w hotelu Mazurski Raj w Ruciane Nida ? Szukam opinii.

Dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: gos Re: Mazurski Raj IP: *.jmdi.pl 11.07.13, 21:38
      ja tez szukalam ale nie ma, to jest hotel ktory zmienil nazwe wczesniej nazywal sie exploris a jeszcze wczesniej chyba malinka. W sumie nawet nie wiem czy to jets hotel bo gwiazdek brak nie wiem czy cos co nie ma gwiazdek mozna nazwac hotelem. Na stronie jest tez bardzo malo zdjęc,ale zaryzykowalismy i jedziemy tam w weekend
      • Gość: nina Re: Mazurski Raj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.13, 08:11
        I jakie wrażenia z pobytu w tym Ośrodku Mazurski Raj ? Też szukamy czegoś na sierpień. Jakie warunki, jedzenie, jezioro i plaża?
        • Gość: am Re: Mazurski Raj IP: *.warszawa.vectranet.pl 22.07.13, 13:49
          Spędziałam tam 4 letnie dni w lipcu 2013, było fantastycznie. Nie jest to hotel tylko ośrodek wypoczynkowy, bez gwiazdek. Pokoje są skromne, ale czyste, jedzenie, plaża, teren zadbane i dobre. dzieci bawią się wyśmienicie - dużo miejsca do zabawy i dużo towarzystwa. Rowery, rowery wodne, kajaki, leżaki itp. Polecam.
          • Gość: ja Re: Mazurski Raj IP: *.dynamic.mm.pl 21.11.13, 23:50
            lipa i bieda z nędzą :((((
    • Gość: Natalia Re: Mazurski Raj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.13, 15:41
      Ja byłam z rodziną. Bardzo fajnie, nad samym jeziorem, piękny teren.
    • Gość: Asia Re: Mazurski Raj IP: *.maxnet.biz 02.12.13, 13:37
      Pewnie latem jest tam fajnie, ale byliśmy na weekendzie Andrzejkowym i powiem tak: zimno, zimno i jeszcze raz zimno! Wróciliśmy przeziębieni. W hotelu nie było ogrzewania, tylko włączone piecyki elektryczne, które nic nie dawały, bo przestrzeń spora. W restauracji zimno jak w psiarni, w wieczór Andrzejkowy siedzieliśmy w kurtkach:( Dali nam domki, z racji nieogrzewanego hotelu, w których piecyki włączono w piątek, czyli ciepło zrobiło się w sobotę wieczorem... Dodatkowy grzejnik też niewiele pomógł. Organizacja na poziomie takim sobie, trzeba się dopytać o cokolwiek, no i spa to raczej mają w nazwie na wyrost, bo jest tylko masażystka (bardzo profesjonalna). Teraz plusy: smaczne jedzenie, duży wybór, ładnie podane. Miła obsługa, domki fajne, czyste, teren też ładnie zagospodarowany, także ogólnie polecam jechać latem:)
      • Gość: Zachwycona Re: Mazurski Raj IP: *.bartnet.pl 16.02.14, 20:33
        Witam . Potwierdzam wpis wcześniejszy . Zimno jak w psiarni. Wróciłam przeziębiona . Obsługa nie robi nic. No może poza przyjęciem zgłoszenia i wystawieniem elektrycznych grzejników na korytarz. One mają niby ogrzać taki wyziębiony pokój. Winda się zepsuła, miał być masaż w pakiecie - nie było . Proszę się zastanowić gdyby przypadkiem ktoś chciał skorzystać.
        • Gość: gość hotelu Re: Mazurski Raj IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.14, 09:35
          Gdyby ktoś chciał skorzystać - to zupełnie odradzam.
          Wykupiliśmy z mężem pakiet walentynkowy i to był nasz błąd. W pokoju niesamowicie zimno, prosiliśmy Pana na recepcji żeby zorganizował nam jakikolwiek grzejnik i tylko na naszych prośbach się skończyło.
          W pakiecie miały być walentynkowe atrakcje np. jak to nazwali " Tulankowy wieczór z marzeń" a nie było zupełnie nic. Kolejnym rozczarowaniem było to że w pakiecie mieliśmy zaproponowane dwa masaże, a masażysty na oczy nie widziałam bo podobno się rozchorował, ale gdybym chciała skorzystać z płatnych zabiegów to nie było problemu nawet 25% zniżki zaproponowali.
          Moim zdaniem jedynym plusem w tym całym "hotelu" była Pani na sali serwująca posiłki. Tylko ona była miła i sympatyczna, reszta personelu sprawiała wrażenie jakby byli tam za karę.
          Po weekendzie walentynkowym wróciłam do domu rozczarowana i przeziębiona.
          Dziękuję wam bardzo za takie pakiety - więcej mnie na nie nie skusicie i innych też będę przestrzegać o waszych oszustwach ofertowych .
          • Gość: asia Re: Mazurski Raj IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.14, 20:38
            Podzielam opinie moich poprzedników.Hotel zimny, jedzenie beznadziejne nie maja pojecia o bufecie szwedzkim ciągle czegoś brakowało sztućców , herbaty, cukru i tak dalej i tak dalej.Zadnej organizacji wypasiano impreza to po prostu poraszka chociaż muzyka całkiem spoko.Nikomu nie polecam bo za te pieniadze to mozna miec ful wypas.Tragedia właściciele nie mają pojecia o organizacji.
    • Gość: zbyszek Re: Mazurski Raj IP: *.adsl.inetia.pl 20.02.14, 09:31
      Tragedia, totalny brak profesjonalizmu i dbałości o klienta. Dziewczyny zachwycone ofertą walentynkową skusiły na nią cała grupę. Rzeczywistość zdecydowanie odbiegała od oferty.
      Pokoje strasznie wyziębione, z oferty masażu nici-(dla dziewczyn gwóźdź programu potwierdzony przez personel po zapytaniu telefonicznym). Wyjaśnienia obsługi zdawkowe i zgoła kłamliwe, że nic takiego nie zapewniali -a ja mam wydrukowaną ich wcześniejszą ofertę. Po pytaniach o temperaturę w pokojach grzejniki całkiem przestawały grzać "Super Wypasiona Impreza Walentynkowa" -cytat z oferty- to muzyka mechaniczna puszczana przez bardzo miłych młodych ludzi i nic więcej, żadnych atrakcji typowych dla tego imprez. Nigdy tam więcej nie pojadę, jak również innych będę przestrzegał. Sam piękny teren to nie wszystko, a na oszczędzaniu na gościach nie stworzy się dobrego klimatu. Zbyszek.
    • marle-na123 Re: Mazurski Raj 21.02.14, 14:50
      Bardzo fajne miejsce za przystępną cenę. Super jedzenie i obsługa w restauracji (rewelacyjna kelnerka). Zdecydowanie polecam, zwłaszcza wille, przestronne i wygodne. Co do windy nie wiem, bo mieszkaliśmy w willach, które były cieplutkie i klimatyczne.
      • Gość: anty mazurski raj Re: Mazurski Raj IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.14, 11:44
        chyba sam właściciel pisał tą opinię :)
    • Gość: Darek Re: Mazurski Raj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.14, 12:41
      Byliśmy w kilka osób i bardzo nam się podobało. Bardzo dobra kuchnia. Ale na pewno wiosną i latem hotel prezentuje się dużo lepiej.
    • Gość: Renata Re: Mazurski Raj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.14, 11:52
      Byliśmy na wakacjach a potem na świętach. A więc:

1. W lecie obiekt jest dużo bardziej atrakcyjny, bo są atrakcje typu plaza, port,boiska itd.
      2. Kuchnia natomiast była lepsza podczas świąt
    • Gość: Marek Re: Mazurski Raj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.14, 12:18
      bylismy na majowke i bylo fenomenalnie. hotel jest nad samym jeziorem i duzo sie dzieje, zwlaszcza dla dzieci. smacznie
    • Gość: gość Re: Mazurski Raj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.14, 17:15
      Piszący pochlebne informacje pod tym wątkiem dostali chyba polecenie od właściciela. Niestety za te pieniądze można spędzić urlop w lepszych warunkach. Nie polecam.
    • Gość: Milka Re: Mazurski Raj IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.14, 16:14
      NIE Polecam, niemiła obsługa, niemiła atmosfera, traktują klienta jak jakiegoś wroga.
    • Gość: gr. Re: Mazurski Raj IP: 5.172.252.* 18.08.14, 23:24
      Przewija się tam tysiące osób, a komentarzy kilka.. to chyba o czymś świadczy? Dla nas super ośrodek typowo na wyjazd z dziećmi. Ale oczywiście musi się znaleźć kilku dupków co im nic nie pasuje.
    • Gość: am Re: Mazurski Raj IP: *.pl.netia.com.pl 19.08.14, 15:02
      Spędziłam tam około tygodnia w ostatnim czasie, był to mój kolejny pobyt w tym obiekcie i chce zmienić swoją poprzednią opinię. Było fatalnie. Z uroku obiektu pozostał już tylko teren, położenie. Jedzenie fatalne, jeżeli macie możliwość kupcie pobyt bez wyżywienia.
      Obiekt się nie rozwija, nie ma nowych inwestycji, o których było tak szumnie jeszcze w zeszłym roku.
      Kolejny raz już nie skorzystam z ich oferty.
      • Gość: Barbarella Re: Mazurski Raj IP: *.dynamic.chello.pl 10.05.15, 00:05
        Mazurski Raj w Ruciane Nida? Pomyłka i to dwa razy. Przepiękne miejsce ale hotel taki sobie. Obsługa miła, ale coś brakuje...
        Jeżeli Mazurski Raj to tylko Mazurski Raj - Luksusowa Turystyka w Kutach koło Giżycka. Byliśmy tam już dwa razy i jest to to o co nam chodzi: nad samym jeziorem, cisza, spokój, własna plaża, cały potężny apartament tylko dla naszej rodziny. Czysto i schludnie. Co prawda nie ma gdzie zjeść, ale duża kuchnia i wszystko to co potrzeba do gotowania. Niesamowicie zaangazowani gospodarze i właściciele. W jeziorze mnóstwo ryb, mąż cały czas łowił. Zdecydowanie polecam.
    • mirek-1963 Re: Mazurski Raj 08.08.16, 20:37
      Byłe z żoną nie polecam.Jedzenie beznadziejne nie doprawione zimne obsługa nie kompetentna same minusy jak na tę obsługę to piekielnie drogo.
    • Gość: Elwira Re: Mazurski Raj IP: *.hr61.tcb.bb.gxn.net 26.08.16, 14:28
      ews
      5 ★
      4 ★
      3 ★
      2 ★
      1 ★

3.0
      41 reviews
      Elwira Sitek
      Elwira Sitek
      in the last week
      Ogólnie miejsce z potencjałem gdyby nie obsługa a zwłaszcza zmieniający się managerowie. Mocno się zawiodłam na tym hotelu. Planowałam tam zrobić wesele. Napisałam do nich pierwszego maila w styczniu 2016 roku i dostałam bardzo ciekawą ofertę. Jednakże gdy pojechałam na spotkanie z managerem... ceny i cala oferta uległa całkowitej zmianie gdyż poprzedniego managera zwolniono i był następny bo podobno poprzedni za niskie podawał ceny. Zgodziłam się na postawione warunki i wstępnie zarezerwowalismy termin na 7.7.2017. W lipcu 2016 chcieliśmy zapłacić zaliczkę wiec wybraliśmy się do naszego "wymarzonego hotelu". W recepcji poinformowano nas ze pan manager juz nie pracuje i ceny i oferta uległy znowu zmianie i podwyższeniu! A o mojej wstepnej rezerwacji i ustalonych warunkacg nikt nic nie wie! Porażka! Gorąco NIE POLECAM tego miejsca. W ogóle nie dbają o klienta! Zepsuli nam cały plan na wesele. Brak profesjonalizmu :( 😡

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka