Gość: Sokol IP: *.centertel.pl 02.06.08, 12:31 Gospodarstwo agroturystyczne generalnie warunki ok. Natomiast nie polecam ze wzgledu na nazwijmy to "mocno nieuprzejme" zachowanie wlasciciela obiektu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Pensjonat Malwa Narty Sierpc nie polecam 02.06.08, 13:34 rozwiń temat, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Pensjonat Malwa Narty Sierpc nie polecam IP: *.telsten.com 05.07.08, 12:12 A ja polecam. Wg mnie własciciel obiektu bardzo sympatyczny podobnie jak reszta personelu. Mam zamiar jeszcze kiedys tam wrocic. Samo gospodarstwo jest piekne zadbane panuje tam bardzo mila rodzinna atmosfera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Pensjonat Malwa Narty Sierpc nie polecam IP: *.koba.pl 27.07.08, 10:09 Jestem podobnego zdania. Personel nie miły. Pensjonat ok, ale dało się zauwarzyć różne podejście do gości. Goście pierwszej i drugiej kategorii. Mam wrażenie, że należałem do tej drugiej grupy. Personel łącznie z właścicielką ogranicza pełny wypoczynek. Wieczorem zabardzo przy piwku nie posiedzisz, bo "jest głośno". Najlepiej nie wychodź z pokoju, tylko zapłać pieniążki i zejdź na śniadanie. Odpowiedz Link Zgłoś