Dodaj do ulubionych

Wyjazd do Londynu

IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 06.10.03, 21:05
Wybieram sie do Londynu do szkoly pouczyc sie ang i legalnie do pracy. Szukam
towarzystwa do wspolnego wyjazdu. jesli masz ochote jechac to napisz

jestem z poznania.

pozdrawiam

piotrpoz@tlen.pl

Obserwuj wątek
    • Gość: Mi Re: Wyjazd do Londynu IP: *.elblag.dialog.net.pl 07.10.03, 18:55
      Problem z Londynem jest taki, ze musisz wykupic kurs na co najmniej 6 m-cy, a i
      tak nie wiesz czy cie wpuszcza.. Dlatego ja sie wybieram do Dublina, gdzie jako
      student mozesz pracowac wykupujac kurs na ile chcesz. Do jakie szkoly ty chcesz
      jechac i przez posrednika czy nie?
      • Gość: piotr Re: Wyjazd do Londynu IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 20:43
        wiem o tym. dlatego taki kurs wykupie a moze nawet i na rok. kurs wykupie sam i
        najlepiej taka szkola w ktorej nie ma polakow.
        ale to wszystko jeszcze plynne jest. nie wykluczone ze pojade do dublina.
        podaj maila albo gg to pogadamy
        pozdr
    • Gość: mi Re: Wyjazd do Londynu IP: *.elblag.dialog.net.pl 09.10.03, 15:10
      Moj mail mi7300@yahoo.com
    • Gość: mi Zły mail IP: *.elblag.dialog.net.pl 09.10.03, 15:44
      Przepraszam podałam ci zlego maila, pisz na ten: maja7300@yahoo.com
    • Gość: larysa2002@wp.pl Re: Wyjazd do Londynu IP: *.elb.vectranet.pl / *.elb.vectranet.pl 12.10.03, 18:15
      no witam ja tez sie z kolezanka wybieram tyle ze w lutym i tez nie mamy z kim
      jechac bo raz jechalysmy i nie wjechalysmy mimo ze na szkole :( moze poczekasz
      na nas do lutego?
      • Gość: mi Re: Wyjazd do Londynu IP: *.elblag.dialog.net.pl 14.10.03, 12:33
        Ale jechalyscie do Londynu czy do Dublina i z jakiego powodu Was nie wpuscili?
    • Gość: polskikiosk PRACA I ZYCIE W LONDYNIE IP: *.arcanine.dialup.pol.co.uk 17.10.03, 14:24
      po informacje prosze wyslac mejla do

info@polskikiosk.com
    • Gość: Ania Re: Wyjazd do Londynu IP: *.w80-11.abo.wanadoo.fr 25.10.03, 20:17
      A czy moglbys podac jakies namiary na wybrane przez Ciebie szkoly? Chcialabym
      sie wybrac na miesiac by podszkolic angielski,ale nie wiem ktora szkole wybrac!
      Dzieki za pomoc!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka