mmyszka78 06.07.08, 08:50 witam mam zamiar zarezerwować miejsce w ow posejnele może ktoś był i moze podzielić się wrażeniami dziękuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Misia Re: posejnele ?? opinie !! IP: *.aster.pl 12.07.08, 21:47 Nie ma co się dziwić, ludzie jeżdżą gdzie indziej ;) np. nad morze:D. Nad jezioro będzie kawałek,najlepiej weź rower.Okolice pełne lasów. Kiedyś mieszkałam w Gibach, to niedaleko. Mi sie podobała okolica,spokojniej niż na Mazurach.Zwiedzać też jest co, teraz wszystkie informacje znajdziesz w necie, nawet przewodnika nie trzeba kupować. Udanych wakacji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: posejnele ?? opinie !! IP: *.aster.pl 12.07.08, 21:51 Dopiero teraz zerknęłam ,że chodzi Ci o ośrodek ,a nie o samą miejscowość. Z domków są dwa kroki na pomost, nie raz tam wieczorem się wpadało z Gib posiedzieć na pomoście,spokojne miejsce,podobało mi się to jezioro, jest spore. Pokoi nie oglądałam,ale z zewnątrz ośrodek wyglądał na zadbany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmyszka78 Re: posejnele ?? opinie !! IP: *.generacja.pl 13.07.08, 18:37 dzięki za odpowiedz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmyszka78 Re: posejnele ?? opinie !! IP: *.generacja.pl 13.07.08, 18:52 a powiedz mi bo mój mąż uwelbia łowić rybki czy z pomostu można łowić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: posejnele ?? opinie !! IP: *.acn.waw.pl 13.07.08, 20:07 A tego akurat nie wiem, najlepiej zadzwońcie do ośrodka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolcia Re: posejnele ?? opinie !! IP: *.core.ynet.pl 17.08.16, 16:00 Jezioro piękne i czyste. Wędkować można z dwóch pomostów pod warunkiem, że inni wypoczywający będą mieli na tyle rozumu i dobrego wychowania i nie zechcą szaleć na pomostach wędkarskich. Poza tymi 2 pomostami jest jeszcze bardzo ładna plaża oraz 3 inne pomosty na, których można plażować i oddawać się innym czynnościom nie związanym z łowieniem ryb. Wyżywienie w ośrodku to porażka. Można np. dostać na deser jeden jogurt na dwie osoby, ponieważ zabrakło ( tłumaczenie kierownictwa), chociaż przy stole obok każdy dostał po szt. na osobę. Po ośrodku biegają ogromne psy, bez kagańców. W ośrodku panują wieczorem straszne ciemności i trudno bezpiecznie trafić do własnego domku. Odpowiedz Link Zgłoś