Dodaj do ulubionych

posejnele ?? opinie !!

06.07.08, 08:50
witam mam zamiar zarezerwować miejsce w ow posejnele może ktoś był i moze
podzielić się wrażeniami
dziękuje i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: myszka Re: posejnele ?? opinie !! IP: *.generacja.pl 10.07.08, 15:05
      ??
      • Gość: Misia Re: posejnele ?? opinie !! IP: *.aster.pl 12.07.08, 21:47
        Nie ma co się dziwić, ludzie jeżdżą gdzie indziej ;) np. nad morze:D.

Nad jezioro będzie kawałek,najlepiej weź rower.Okolice pełne lasów.
        Kiedyś mieszkałam w Gibach, to niedaleko.
        Mi sie podobała okolica,spokojniej niż na Mazurach.Zwiedzać też jest co, teraz
        wszystkie informacje znajdziesz w necie, nawet przewodnika nie trzeba kupować.
        Udanych wakacji!!!
    • Gość: Misia Re: posejnele ?? opinie !! IP: *.aster.pl 12.07.08, 21:51
      Dopiero teraz zerknęłam ,że chodzi Ci o ośrodek ,a nie o samą miejscowość.
      Z domków są dwa kroki na pomost, nie raz tam wieczorem się wpadało z Gib
      posiedzieć na pomoście,spokojne miejsce,podobało mi się to jezioro, jest spore.
      Pokoi nie oglądałam,ale z zewnątrz ośrodek wyglądał na zadbany.
      • Gość: mmyszka78 Re: posejnele ?? opinie !! IP: *.generacja.pl 13.07.08, 18:37
        dzięki za odpowiedz :)
      • Gość: mmyszka78 Re: posejnele ?? opinie !! IP: *.generacja.pl 13.07.08, 18:52
        a powiedz mi bo mój mąż uwelbia łowić rybki czy z pomostu można łowić
        • Gość: Misia Re: posejnele ?? opinie !! IP: *.acn.waw.pl 13.07.08, 20:07
          A tego akurat nie wiem, najlepiej zadzwońcie do ośrodka.
    • Gość: Jolcia Re: posejnele ?? opinie !! IP: *.core.ynet.pl 17.08.16, 16:00
      Jezioro piękne i czyste. Wędkować można z dwóch pomostów pod warunkiem, że inni wypoczywający będą mieli na tyle rozumu i dobrego wychowania i nie zechcą szaleć na pomostach wędkarskich. Poza tymi 2 pomostami jest jeszcze bardzo ładna plaża oraz 3 inne pomosty na, których można plażować i oddawać się innym czynnościom nie związanym z łowieniem ryb. Wyżywienie w ośrodku to porażka. Można np. dostać na deser jeden jogurt na dwie osoby, ponieważ zabrakło ( tłumaczenie kierownictwa), chociaż przy stole obok każdy dostał po szt. na osobę. Po ośrodku biegają ogromne psy, bez kagańców. W ośrodku panują wieczorem straszne ciemności i trudno bezpiecznie trafić do własnego domku.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka