Gość: Mar IP: *.skorosze.2a.pl 09.01.04, 14:24 www.stilo.autokacik.pl/images/Szumi_1.jpg Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: ms Re: stilo - auto dla pedała? IP: *.stacje.agora.pl 09.01.04, 14:29 Dziecko, ile ty masz lat? Zrób coś pożytecznego i wyłącz komputer Link Zgłoś
Gość: siedem Re: stilo - auto dla pedała? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.04, 14:56 > Zrób coś pożytecznego i wyłącz komputer tako rzecze wiceprezes zawiazku gejów szabasety wyborczej 5040 Link Zgłoś
Gość: Mar Re: stilo - auto dla pedała? IP: *.skorosze.2a.pl 09.01.04, 15:00 "Dziecko, ile ty masz lat?" 30 "Zrób coś pożytecznego i wyłącz komputer" Nie mogogę, bo własnie usiłuję nawiązać przygodną znajomość o charakterze erotycznym na czacie, którą chce skonsumowac dziś wieczorem. A tak wogóle, to co z was za ludzie w tej Koszernej, skoro nawet w piątek po południu nie potraficie usmiechnąć się nad dwuznacznym zdjęciem, tylko stroszycie kolce i pazury. Link Zgłoś
qrakki999 Oj chopaki i dziewczyno 09.01.04, 15:09 Chciałbym kolezance 'ms' powiedziec tylko ze 'Mar' ma dosyc specyficzne poczucie humoru. A koledze powiedzieć, ze 'ms' nie moze byc prezesem lecz raczej prezeską:) Prawda 'ms'? Radze logowac się!!! pzdr. Q PS- musze przyznac ze komentarz do zdjecia mnie nezle rozbawił Panie 'Mar';-) Link Zgłoś
Gość: skrzat Re: stilo - auto dla pedała? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 15:07 Mar, nie pytaj na forum. Kupuj w ciemno, będzie Wam pasować. Link Zgłoś
Gość: Mar ależ ja już mam! IP: *.skorosze.2a.pl 09.01.04, 19:47 "Mar, nie pytaj na forum. Kupuj w ciemno, będzie Wam pasować." tylko nie takie żółte!!! Link Zgłoś
competer1 Re: ależ ja już mam! 09.01.04, 21:31 z tego co widac na zdjeciu gość po naszej prawej to Schumacher. Link Zgłoś