Gość: m ama Re: Mazda 6 F/L | Pierwsza jazda IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.10, 14:14 mały, sp ieprzaj do domu ziemniaki obierać Link Zgłoś
Gość: Kaka Re: Mazda 6 F/L | Pierwsza jazda IP: *.static.tkt-net.pl 02.10.10, 14:46 m musi nosić dobre kalesony, bo w Polo jest słaba nagrzewnica i dobre gumiaki, bo czasem z niej kapie na dywanik... Link Zgłoś
Gość: m Re: Mazda 6 F/L | Pierwsza jazda IP: *.centertel.pl 02.10.10, 14:50 a co? masz kompleksy żeś utopił worek kasy w blache która jeździ tak samo jak moje Polo z 1999? żona za kare d...nie daje? Bidoku :) Link Zgłoś
Gość: RMN Re: Mazda 6 F/L | Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.10, 15:01 cholernie fajny wóz ale ludzie z mazdy prosze was - dajcie tam benzyne V6 z min 220KM i automat do tego. Bo kurcze 155KM to troche śmiech w takim aucie. Link Zgłoś
Gość: ulter Mazda 6 F/L | Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.10, 15:16 Samochod mocno przereklamowany a nawet mocno przecietny . Jakis dziweny kult mazdy jest w Polsce moze dlatego ze jest tak rzadko spotykana . Do insygni jest daleko Link Zgłoś
Gość: james Re: Mazda 6 F/L | Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.10, 15:55 @no właśnie...po co wydawać kupe kasy na bryke skoro można mieć zadbane autko za 15 tys.zł? żeby leczyć swoje kompleksy i na pokaz przed sąsiadem? żal mi was z waszymi brykami w które utopiliście po 100 tys.zł i wiecej utopiliśmy? A jeżeli ktoś ma więcej kasy niż ty i cały twój blok razem wzięci to co wtedy pawianie? Widać, że jesteś Polakiem z krwi i kości i że jedynym celem twojego życia jest oszczędzanie. Ciekawi mnie czy prezerwatywy też kupujesz używane? A papier toaletowy? Podpaski dla twojej zochy? Też używane? A gumy do żucia dla bachorów? Pewnie zdrapujesz z posadzki na stacji PKP? Jeżeli masz pieniadze i wydajesz je mądrze to zasługujesz na szacunek. Jeżeli nie masz i dokuczasz tym którzy mają to jesteś śmieciem. Link Zgłoś
Gość: tom Re: Mazda 6 F/L | Pierwsza jazda IP: *.150.139.15.internetia.net.pl 02.10.10, 19:09 james: Brawo ! Rzygać mi sie już chce tymi pie...niem Polaczków, że każdy, kto kupuje nowe auto, to frajer. To niby dla kogo robią te wszystkie nowe auta ?! Jak to frajerzy, to czemu mają więcej kasy, niż ci mądrzy, co kupują używane ?! I ten dyżurny argument, że po 3 latach nowe auto jest warte połowę. A jak ktoś chce jeździć dłużej, niż 3 lata ? A jak ktoś lubi nowe, bez względu na cenę ? A jak ktoś się nie liczy z pieniędzmi ? Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Mazda 6 F/L | Pierwsza jazda IP: *.chello.pl 02.10.10, 20:39 moje polo 4.2 365 KM miażdży tą mazdę ;-) Link Zgłoś
Gość: Forza Italia! Re: Mazda 6 F/L | Pierwsza jazda IP: *.derby24.pl 02.10.10, 20:41 Fiat Bravo Emotion 1.4 Ben 140 KM T-Jet - i po Twoim Polo... ;|...buahahaha... - Matylda z Pomorskiego. Link Zgłoś
asd-ek Re: Mazda 6 F/L | Pierwsza jazda 02.10.10, 20:44 @james i @ tom - albo po prostu komuś podoba się najnowszy model ( np. po liftingu ) i kupuje sobie nowy albo też komuś nie chce się szukać używanego samochodu bez usterek, czy wypadków ( tak jak mi np. ). Ja np. mam zamiar kupić sobie nowy samochód, bo podobają mi się najnowsze modele i też nie chce mi się jeździć po kraju i szukać jakiegoś używanego bez usterek. Zastanawiam się teraz nad Hondą Civic 5d i Renault Megane Coupe. Może ktoś ma któryś z tych aut i może pomoże w wyborze. Link Zgłoś
Gość: Lublinianka Re: Mazda 6 F/L | Pierwsza jazda IP: *.derby24.pl 02.10.10, 20:55 mmm napisał: moje polo 4.2 365 KM miażdży tą mazdę ;-) |człowieku to nie odpowiednie miejsce i czas na chwalenie się tym jaki to Twój VW jest mocny!!! jesteś żałosny w tym co tu wypisujesz; istna głupota przez Ciebie przemawia, skwituję to jednym zdaniem: Są ludzie i parapety, krzesła i taborety. |ps. ja mam Opla Meriva Cosmo 1.4 Ben 140 KM T i jestem z jego użytkowania zadowolona. :) Link Zgłoś
Gość: Francuskie.pl Re: Mazda 6 F/L | Pierwsza jazda IP: *.derby24.pl 02.10.10, 21:22 Peugeot 308 CC Sport Pack 1.6 Ben 156 KM THP - cudny samochodzik!!! ;))) - Geodeta. Link Zgłoś
Gość: prima Re: Mazda 6 F/L | Pierwsza jazda IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.10, 22:56 Jam mam zaje+%& 9 letnią Primerę za którą kupiłem 2 lata temu za 1/5 ceny tej Mazdy. Nie jestem przekonany czy ta Mazda jest 5 razy lepsza, jeśli wogóle jest... Link Zgłoś
Gość: m Re: Mazda 6 F/L | Pierwsza jazda IP: *.adsl.inetia.pl 02.10.10, 23:30 Wiecie co ? Śledzie.. ? Nawijacie tu o mnie, a ja już od lipca jestem posiadaczem nowego VW Polo w turbobenzynie ! Zostałem kurierem DHL i wziąłem nowe Polo dla żony na kredyt z salonu ze stolicy na ulicy Grochownickiej - Rowiński-Waldemar ! Link Zgłoś
Gość: Toyociarz :))) Re: Mazda 6 F/L | Pierwsza jazda IP: *.derby24.pl 02.10.10, 23:56 Żałosny jesteś gościu m i tyle... Ty masz, ale bilet na mzk... buahahaha...|ja mam Toyotę Auris Prestige 1.6 Ben 132 KM Valvematic; i mam Cię gdzieś, dotarło ??? Link Zgłoś
Gość: Andrzej z Zamościa Re: Mazda 6 F/L | Pierwsza jazda IP: *.derby24.pl 03.10.10, 00:07 Renault Megane Privilege 2.0 Ben 140 KM w kolorze nadwozia Czerwień Rubinu (niemetalizowany specjalny). A Ty gościu "m" udaj się do lekarza psychiatry; to najlepsze wyjście... ;D Link Zgłoś
Gość: n Re: Mazda 6 F/L | Pierwsza jazda IP: 178.73.49.* 03.10.10, 00:07 m jest frajerem i przeplacil, ja kupilem swietne polo z 91 za 3.5 tys i jestem bardzo zadowolony, nie oplaca sie jezdzic autami nowszymi niz 15 lat Link Zgłoś
Gość: o Re: Mazda 6 F/L | Pierwsza jazda IP: 178.73.49.* 03.10.10, 00:12 powiem tyle: i m i n to cieniarze ktorzy zainwestowali w blache ja kupilem auto za 1.5 tys swietnej niemieckiej marki, ale nie zdradze jakiej zeby nie robic reklamy, auto jezdzi i niczego wiecej nie potrzebuje Link Zgłoś
Gość: Jagoda & Krzysio Re: Mazda 6 F/L | Pierwsza jazda IP: *.derby24.pl 03.10.10, 00:17 Opel Astra IV Cosmo 1.4 Ben 140 KM T - Jagoda Kia cee'd XL 1.6 Ben 126 KM CVVT - Krzysio Link Zgłoś
Gość: m Re: Mazda 6 F/L | Pierwsza jazda IP: 178.56.59.* 03.10.10, 00:46 Nowego auta sie nie opłaca kupować bo traci po 3 latach 50%...w cene nowego jest wliczony haracz ! Link Zgłoś
swmarco Re: Mazda 6 F/L | Pierwsza jazda 03.10.10, 08:26 właśnie zamówiłem 6 po fl.,obecnie mam też M6/kupiłem w salonie/ z 2008r zamówiłem bo tak mi sie chce,nie jestem idiotą ani frajerem akceptuje również jak ktoś jeżdzi szrotem i się temu nie dziwię Link Zgłoś
Gość: michał Re: Mazda 6 F/L | Pierwsza jazda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 09:46 Bardzo ładna ta Mazda. Miałbym dziś dylemat między nią a mondeo.. Link Zgłoś
Gość: Samar Re: Mazda 6 F/L | Pierwsza jazda IP: *.chello.pl 03.10.10, 09:51 Powiedzmy szczerze sprzedaż Mazdy 6 kuleje od samego początku. Auto się nie przyjęło na rynku i do tego ma opinię rdzewiejącego co też nie pomaga. W europie poziom sprzedaży Mazdy 6 nie osiągnął poziomu 1/10 sprzedaży VW PAssata Link Zgłoś
Gość: m Re: Mazda 6 F/L | Pierwsza jazda IP: *.centertel.pl 03.10.10, 11:18 swmarco JA nie mówie że jesteś frajerem bo masz nowe auto...krytykuje tylko tych których nie stać na nowe (biorą kredyt itp.) i kupują nowe tylko po co żeby szpanować znajomym bo myślą że to dobra inwestycja....a to nie jest inwestycja kapitału bo nowe auto traci w 3 lata aż 50% wartości...Plusem jest tylko pewność że to autko jest bezwypadkowe i nie ma ponad 200 tys.km przebiegu jak Passaty sprowadzane z Niemiec z cofnietym licznikiem do 130 tys.km...w przypadku używanych jest ryzyko, ale jeśli trafisz dobrze tak jak ja trafiłem na swoje zadbane Polo z 1999 r. z prawdziwym przebiegiem 130 tys.km to pojeździsz jeszcze długie lata i oszczedzisz 50 tys.zł :) Link Zgłoś
grzes07 Re: Mazda 6 F/L | Pierwsza jazda 03.10.10, 11:56 passat to przereklamowany szmelc ktoremu w Brazyli odpadaly kola Link Zgłoś