Dodaj do ulubionych

Galeria | Nowy Ford Focus

• Gość: ccccccc Re: Galeria | Nowy Ford Focus IP: *.multimo.pl 03.10.10, 20:31
      mnie do dziś zachwyca tylko peugeot 206 i alfa 147 stare subaru impreza w niebieskim kolorze na złotych felgach

dalej chyba nic nie wygląda tak fajnie nie ma takiej klasy
    • gligi Re: Galeria | Nowy Ford Focus 03.10.10, 20:43
      Aston Martiny mają podobną dziurę z przodu i tam się pewne wam podoba, a tu nie. Za dwa lata to auto, bedzię się bardziej podobało.
    • Gość: Sympatyk forda Re: Galeria | Nowy Ford Focus IP: *.connected.pl 03.10.10, 21:30
      Kurcze, a mi się ta wersja ford focusa najbardziej podoba. To jest moje auto marzeń. I nie potrzeba mi wcale dużo droższych samochodów. To auto jak dla mnie jest ideałem. Gratulacje dla projektantów i całej załogi Forda.
    • Gość: AuThor Re: Galeria | Nowy Ford Focus IP: *.bethere.co.uk 03.10.10, 21:35
      Sedan,to jakis zart ? Taki zgrabny jak Megane sedan.Brrr
    • Gość: m Re: Galeria | Nowy Ford Focus IP: *.centertel.pl 03.10.10, 21:38
      za moje Polo dałem 10 tys.zł a za nowe musiałbym dać 50 tys.zł....

czyli 40 tys.zł mam w kieszeni ... i kto jest FRAJER ? Haha
    • Gość: Filim Re: Galeria | Nowy Ford Focus IP: 62.121.129.* 03.10.10, 21:52
      Nie każda morda pasuje do forda :)
    • Gość: Ten od polo to man Re: Galeria | Nowy Ford Focus IP: *.ghnet.pl 03.10.10, 21:58
      Oj, nie wyszedł im focusik
    • Gość: RPWL Re: Galeria | Nowy Ford Focus IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 03.10.10, 22:02
      Brzydki jak... szkoda gadac! Przod to spieprzony Hyundai, tyl sedana to spieprzona Linea, hatchback to nadmuchana Fiesta z beznadziejnymi swiatlami a la Peugeot, a kombi probuje udawac Mondeo. Do tego wnetrzne, w ktorym wszystko jest tam gdzie powinno, a jakies to dziwaczne takie...

Porazka!
    • Gość: jk Re: Galeria | Nowy Ford Focus IP: *.debica197.tnp.pl 03.10.10, 23:15
      Jest genialny!!!
    • Gość: Gość Re: Galeria | Nowy Ford Focus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.10, 23:27
      Ale marudzicie. Dobrze, że nie każdemu się nowy focus podoba bo jakby to wyglądało gdyby wszyscy focusami jeździli. A tak taki m może sobie pomykać VWzłomem za 10k. Teraz mam fiestę ale za kilka lat zrobią lifting tego focusa to pomyślę o zmianie autka...
    • Gość: tom Re: Galeria | Nowy Ford Focus IP: *.146.4.59.nat.umts.dynamic.eranet.pl 03.10.10, 23:29
      przód Hundai, środek Opel ,tył Renault
    • myszka00 Re: Galeria | Nowy Ford Focus 03.10.10, 23:45
      pracuje w terenie i w zyciu bym nie kupila amerykanskiego samochodu,po prostu nie stac mnie tracic dni pracy bo auto w reparacji,ostatnia toyota mialam 11 lat i jeszcze by jezdzila ze 4 lata ale niestety wypadek i juz ubezpieczenie nie chce pokryc reperacji bo sie nie oplaca,wola wyplacic czek,nigdy nie mialam problemu,po pracy zmienialam co nalezalo i tyle,teraz mam wybierac toyote,bo niezawodna czy mazda2 bo ladna i malo pali
    • Gość: fytax Re: Galeria | Nowy Ford Focus IP: *.chello.pl 04.10.10, 00:46
      Tył z Dodge'a Calibra, przód miks Golfa i nowej C4
    • remo29 Re: Galeria | Nowy Ford Focus 04.10.10, 08:42
      Ford ma z Focusem taki problem, że w latach 90-tych zaczął - jak Hitchcock - od trzęsienia ziemi, ale później zabrakło wzrostu emocji, a było wręcz przeciwnie.
      --
      parada karzełków
    • Gość: Smash Re: Galeria | Nowy Ford Focus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.10, 08:56
      słabo - duża fiesta. Obecna wersja jak dla mnie ma ciekawszy wygląd. Pozostaje liczyć na poprawę już rewelacyjnych właściwości jezdnych.
    • Gość: Ambitny Re: Galeria | Nowy Ford Focus IP: *.static.ptr.magnet.ie 04.10.10, 09:59
      Jakos nie przekonuje. Brakuje mu tego rewolucyjnego pazura, ktory mial pierwszy focus. Ale moze na zywo bedzie wygladal lepiej?
      --------------------
      Zobacz profil F1 2010 - Gra na Facebooku. Najświeższe informacje o F1 2010 - symulacji Formuły 1 firmy Codemasters.
      www.facebook.com/pages/F1-2010-Gra/149181418444071?ref=sgm
    • Gość: zzz Re: Galeria | Nowy Ford Focus IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.10, 10:18
      Dla mnie wygląda jak jakaś KIA...Słabo.
    • pryszcze.duszy Re: Galeria | Nowy Ford Focus 04.10.10, 13:18
      spodziewałem się petardy i się rozczarowałem, poprzednia generacja mi się bardziej podoba :)
    • Gość: lolek Re: Galeria | Nowy Ford Focus IP: *.raciborz.vectranet.pl 04.10.10, 20:13
      Tył faktycznie wygląda jakby zdjęty z renault, nie za bardzo podchodzi, osobiście wolę już Passata CC lub przynajmniej z wyglądu B7 bo na żywca jeszcze niestety jej nie widziałem. Zobaczymy jak oba samochody pojawią się już na rynku zdjęcia to są zdjęcia na żywo jednak inaczej to wszystko wygląda
    • Gość: niewydzarzonagęba Re: Galeria | Nowy Ford Focus IP: 188.33.183.* 04.10.10, 20:40
      starsznie spaskudzili przód. poprzednia wersja wyglądała duzo lepiej :/
    • Gość: Arek Re: Galeria | Nowy Ford Focus IP: *.static.korbank.pl 05.10.10, 08:56
      Przód trosze dziwny ale reszta spoko - upodopnienie do Fiesty nie dziwi skoro się świetnie sprzedaje, wersja sedan wyglada naprawde dobrze, zaporzyczenia z mondeo jak najbardziej na +.
      Myślę że zmiany w dobrym kierunku, a porównaniu do kaszany VW (nowy passat i Jetta) to Ford ma szanse się odbić.
    • Gość: inż Re: Galeria | Nowy Ford Focus IP: *.chello.pl 06.10.10, 07:08
      Ford już kilkukrotnie eksperymentował z tzw. samochodami światowymi które miały bez większych zmian być sprzedawane na całym świecie. Nigdy się to jednak nie sprawdziło bo auta okazywały się jedynie przeciętne. Nie oceniam Forda przed wprowadzeniem na rynek ale muszę przyznać że wizualnie jest nieciekawy i nie wzbudza zaufania. porównując sedana z nową VW Jettą widać że VW zrobił to znacznie lepiej
    • Gość: DLS Re: Galeria | Nowy Ford Focus IP: *.chello.pl 08.10.10, 07:27
      Focusa sedana wcale nie da się porównać do nowej Jetty. Jetta to chyba najładniejsze auto w tej klasie jakie kiedykolwiek ujrzało światł dzienne
    • Gość: ll Re: Galeria | Nowy Ford Focus IP: *.adsl.inetia.pl 08.10.10, 10:04
      wyglada jak jakas Kia sprzed 7 lat...
    • Gość: NMS Re: Galeria | Nowy Ford Focus IP: *.chello.pl 13.10.10, 06:49
      A ja jestem bardzo ciekaw jak wypadnie w konfrontacji z nową Jettą. Oba auta pojawią się na europejskim rynku niemal równocześnie więc tym lepiej ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka