Dodaj do ulubionych

VW Sharan | Test wideo

IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.11.10, 12:33
To żaden test, tylko jakiś marketingowy bełkot...
Obserwuj wątek
    • Gość: znudzony Re: VW Sharan | Test wideo IP: *.stacje.agora.pl 17.11.10, 12:52
      lektor był pijany czytając tekst, czy miał katar? w takich chwilach człowiek bardziej niż zwykle ma ochotę na płodozmian. chyba że LS to jedyna osoba mogąca podkładać głos w testach moto.pl :)

@gucio - racja, nic o zaletach, nic o wadach. trochę papki z presskitu z norweskimi widokami w tle. ble.
    • Gość: SaabFan Re: VW Sharan | Test wideo IP: *.static.vip-net.pl 17.11.10, 14:10
      tvn turbo też tu testowało jak widać każdy ma narzucone od producenta, najpierw się zaprasza dziennikarzy i daje się czas na kręcenie mogli by wam dać na kilka dni
    • Gość: pener Re: VW Sharan | Test wideo IP: *.chello.pl 17.11.10, 15:04
      najpierw lektor mówi, że silnik diesla ma moc 150 KM, a potem na ekranie wyświetlają się dane, gdzie napisane jest, że moc to 140 KM (co pewnie znając obecne silniki volkswagena jest raczej prawdziwą wartością).
    • Gość: nyssan Re: VW Sharan | Test wideo IP: *.icpnet.pl 17.11.10, 18:30
      Norwegia ładna jest..
      swoją drogą, o czym ten pan mówił, jakiś samochód? Volkswagen jakiś? Nie zwróciłem uwagi.
    • Gość: gumbas Re: VW Sharan | Test wideo IP: *.ethnet.com.pl 17.11.10, 20:05
      sorry, ale ten material nie ma nic współnego z testem
    • Gość: Gość Re: VW Sharan | Test wideo IP: *.home.aster.pl 17.11.10, 22:17
      Gdzieś już to czytałem .. CARS ???
    • Gość: RPWL Re: VW Sharan | Test wideo IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 17.11.10, 22:32
      A moze redaktor powiedzialby cos wiecej o samochodzie? Norwegia interesuje mnie niewiele, a nawet jesli to sobie poszukam o niej materialow. Na moto.pl zagladam szukajac czegoso samochodach...
    • Gość: R1 Re: VW Sharan | Test wideo IP: *.chello.pl 18.11.10, 06:55
      Szczęśliwie że VW Sharan sam się broni i pewnie sam się będzie sprzedawał ;-DD
    • Gość: Ka Re: VW Sharan | Test wideo IP: *.static.tkt-net.pl 18.11.10, 08:09
      Autor testu bardziej interesuje sie turystyką niestety, a nie samochodami.. to nie ten portal.. w razie czego: test Sharana w Szwajcarii tez nie bedzie mnie interesował
    • Gość: tonik Re: VW Sharan | Test wideo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.10, 19:39
      Konkretniej, ale tylko trochę napisane jest na
      www.autogaleria.pl/migas/vw-sharan-2.0-tdi-dsg-highline,90.html
      Co ciekawe to ta sama chyba wyprawa testerów. Szkoda, że sporo czasu opisują Norwegię, a za to tylko wspomnieli o takich rozwiązaniach jak nowy Park Assist, DCC. Nic o Dynamic Light Assist czy bezpieczeństwie.
    • Gość: franz Re: VW Sharan | Test wideo IP: *.luksus.net.pl 19.11.10, 12:51
      Fakt faktem Sharan z silnikiem 2,0l TDI ma moc 140KM ale za to jego zużycie paliwa jest najniższe w tej klasie samochodów i wynosi 5,5l/100km a dodatkowym atutem jest 6-cio stopniowa przekładnia DSG, czytałem że w Sharanie z silnikiem TSI 200konnym taka przekładnia montowana jest seryjnie
    • Gość: gość Re: VW Sharan | Test wideo IP: *.stacje.agora.pl 19.11.10, 16:50
      test... dno

franz... idz do domu z ta promocja vw
    • Gość: extra Re: VW Sharan | Test wideo IP: *.szeptel.net.pl 20.11.10, 15:30
      ci dzienikarze testerzy maja fajowo se jada na testy norwegia szwajcaria i bog wie gdzie jescze super tyz tak chce to moge takie bajki opowiadac ze wykupia 1000000szaranow
    • Gość: Gość Re: VW Sharan | Test wideo IP: *.38.102.4.internetia.net.pl 21.11.10, 00:32
      Blabla - mam pytanie - czy również w tym modelu VW każe sobie płacić za podgrzewane lusterka?
      Proporcja cena/jakość jest beznadziejna, bo patrząc na ten parametr już lepiej wypada Dacia
    • Gość: Samar Re: VW Sharan | Test wideo IP: *.chello.pl 21.11.10, 09:20
      faktem jest że w swojej klasie sharan jest po prostu bezkonkurencyjny, ani awaryjne Espace ani Galaxy raczej nie zagrożą VW i Seatowi Alhambra, a różnica w cenie Seata i VW to tylko niecałe 5 tys zł więc sporo ludzi dopłaci tą jedną pensję i kupi Volkswagena
    • Gość: inż Re: VW Sharan | Test wideo IP: *.chello.pl 22.11.10, 07:13
      poprzedni sharan mimo że już był strasznie stary sprzedawał się dobrze przez 15 lat więc tym bardziej nowy da radę
    • Gość: mietek Re: VW Sharan | Test wideo IP: *.mokotowplaza.waw.pl 14.12.10, 21:55
      to nie jest test tylko 'impresja filmowa z Norwegii'... żenada

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka