Dodaj do ulubionych

Autofan wrocław

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.12.08, 10:49
witam,mam pytanko odnosnie szkoly jazdy autofan ;) zapisalam sie tam
na kurs,poki co dopiero przede mna teoria.wiem jednak,ze instruktora
moge wybrac sama.czy jest ktos kto tam skonczyl kurs i moglby kogos
polecic? ;) z gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: twisterrr Re: Autofan wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.08, 22:30
      Świetny był Pan Marcin Pajączkowski. Niestety już nie pracuje w ośrodku.
      Zdecydowanie odradzam P. szefową ośrodka. Ciągłe telefony itd w czasie jazdy i w
      ogóle nieprzyjemna atmosfera.
      • Gość: Karola Re: Autofan wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 18.12.08, 20:08
        Kolo Ty naprawdę jeździłeś z Marcinem Pajączkowskim przerost trści nad formą, facet twierdzi że wszystko wie o egzaminach a nie potrafi nic nauczyć właśnie jestem po oblanym egzaminie.Nie polecam!
        • twisterrr Re: Autofan wrocław 19.12.08, 14:03
          Wg mnie był dobrym instruktorem. Mysle, ze oblany egzamin, to nie wina
          instruktora. no chyba, ze nie nauczyl Cie parkowania, zawracania itd :)
          • Gość: Ika Re: Autofan wrocław IP: *.centertel.pl 19.12.08, 14:43
            A ja jezdziłam i z Marcinem i szefową i zdecydownie polecam szefową.
            Jest wymagająca ale wie co robi i po Jej przygotowniu już egzamin mam za sobą i to za pierwszym razem, a moja koleżanka która jeździła z P. Marcinem Pajączkowskim już 3ci raz podchodzi do egzaminu.Polecam Autofana i Panią Olgę.
      • Gość: Gwiazdka :) Autofan wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 22:28
        Witam :)
        jeździłam z Panią Szefowa .. dzęki Niej zdałam egzamin (za 1
        razem).. a P.Marcin (którego nie ma już w szkole) w cale taki
        wspaniały nie był :) Szkołę polecam... ważne chyba jest to jak uczał
        jezdzic, a nie zale pisane na forum przez zwolnionego instruktora:)
        Szkołe polecam :)
        • Gość: Gwiazdka Re: Autofan wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 22:31
          i tak jak Ika napisała polecam P.Olgę, słyszałam róniez dobre opinie
          o P.Asi i P. Wojtku :)
          • Gość: Niunia Re: Autofan wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 23:24
            W dniu dzisiejszym zdałam egzamin:) pierwszy i ostatni :) i to
            dzieki Pani Oldze .. za co dziękuje :* sadze, ze dobrze uczy i duzo
            wymaga.. co sie chwali :)
            i szczerze polecam Autofan i Pania Olge z całym orszakiem :P
            • Gość: ania Re: Autofan wrocław IP: 153.95.95.* 22.12.08, 15:26
              A ja jeździłam z Asią i zdałam za pierwszym razem :)
              • Gość: hmmm Re: Autofan wrocław IP: *.e-wro.net.pl 15.06.09, 18:33
                Ja też jeździłam z Asią i...uciekłam
                • Gość: wika2 Re: Autofan wrocław IP: *.ster-net.pl 08.07.09, 18:37
                  Jeżdziłam z Asią i to była porażka ciągłe rozmowy przez tel Olga fajnie uczy ale
                  też lubi sobie pogadac przez tel i pózniej zaczynać jazdy lub je odwoływać
            • Gość: beti-spaghetti Re: Autofan wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.01.11, 01:00
              Ja do szkoły trafiłam w zasadzie przypadkiem - po prostu miałam blisko:) ale nie narzekam. jeździłam z Markiem, fajny, młody chłopak, można pogadać i pożartować i widać, że naprawdę mu zależy na nauczeniu kursantów, pojechaliśmy nawet do WORDU, bo tam tez jest kłopotliwy wjazd i wyjazd . Jeśli komuś zależy to nie będzie problemu z egzaminem, ja w każym razie zdałam za pierwszym razem i polecam innym.
        • Gość: Klara Re: Autofan wrocław IP: 78.8.145.* 07.03.09, 21:11
          Ja jeździałam z Marcinem Pajączkowskim (nie został zwolniony - tylko
          zatrudnił się tam na chwilę, a teraz ma własną szkołe) i z Asią, Asi
          zdecydowanie nie polecam. Pierwsze trzy godziny przegadała przez
          telefon, a ja słyszałam tylko: lewo, prawo, prosto. Marcin natomiast
          wszystko świetnie tłumaczy.
          Olga (szefowa) świetnie prowadziła teorie, ale jak uczy praktyki to
          nie wiem.
          • Gość: Emila Re: Autofan wrocław IP: *.dolnoslaska.policja.gov.pl 17.03.09, 14:20
            Powiem tak, jak dla mnie Marcin lepiej uczył manewrów (ale to pewnie
            indywidualna sprawa), ale jeśli chodzi o to co jest na egzaminie, to
            tu wiedza Asi dużo mi pomogła... Miałam dwa skrzyżowania, gdzie Aśka
            i Marcin mówili, że trzeba jechać inaczej, na jednym pojechałam tak
            jak mówił Marcin (bo uważam, że miał rację), ale musiałam się
            wykłócić z egzaminatorm i długo tłumaczyć dlaczego tak zrobiłam. Na
            drugim pojechałam tak jak mówiła Aśka (bo uważałam, że akurt ona tu
            miała rację) i nie było żadnych zarzutów. Egzamin ten zdałam, ale
            jeszcze na zakończenie musiałam tłumaczyć kolejny raz to pierwsze
            skrzyżowanie.
            Podsumowując moim zdaniem Marcin uczy bardzo dobrze jeździć, Aśka
            uczy jak zdać egzamin (choć z nią jeździłam o wiele krócej, więc
            trochę trudno mi to ocenić). Pozdrawiam i powodzenia dla zdających.
      • Gość: gośc Re: Autofan wrocław IP: *.cdma.centertel.pl 20.06.09, 18:29
        nie polecam tej szkoły po kilku wyjeżdzonych godzinach
        uciekłam ......Olga to nieporozumienie zaprpopnowała mi jazdy
        o 3 w nocy solidna jest Ania Niemiec szkioła lubi naciągac
        i robic z kursantów idiotów Naszczęście mam prawko zdałam za 2-
        im razem ale to nie jest zasługa autofanu
        • Gość: Paweł Re: Autofan wrocław IP: *.centertel.pl 26.06.09, 14:39
          3-cia w nocy, super prawdziwe jazdy nocne tak jak powinno być, czyli uczą zgodnie z tym co ma być zrealizowane w planie nauczania. Mnie uczyła Asia i co mogę powiedzieć o Niej pełny profesjonalizm. Żadnej zmyły a jak druga baba nie może znieść innej bo jest od niej atrakcyjniejsza to zdecydownie powinna wybierać mężczyznę.Zdałem za pierwszym:)
          • Gość: gośc Re: Autofan wrocław IP: *.cdma.centertel.pl 03.07.09, 08:21
            A co ma do tego atrakcyjnośc ? rozmawialam z wieloma osobami
            prowadzącymi szkoły jazdy i na godz 3 w nocy delikatnie mówiąc
            pukali się w czoło .Mają kilku dobrych instruktorów , to fakt
            jak każda szkoła mają swoich zwolenników i przeciwnikow ja
            należę do tych drugich i bardzo się cieszę ,że spadli z
            rankingu w word
        • Gość: kocica Re: Autofan wrocław IP: *.171.16.237.static.crowley.pl 20.09.10, 23:35
          To prawda...szkoła strasznie naciąga, namawia żeby wykupywać godziny i narzuca ich ilość. Sama się o tym przekonałam. Młodzi instruktorzy do bani...pokazują co to nie oni. Te 30 godzin jeżdżą po to aby wyjeździć a nie czegoś nauczyć. Totalnie olewają jak mówi się do nich aby coś powtórzyć, jakieś manewry. Na 28 godzinie uczą manewrów a według mnie powinny to być godziny utrwalające jazdę. Poza tym zamyśleni, zakochani....Na przerywaną linię mówią że są to pasy.
          • Gość: MM... Re: Autofan wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.10.10, 15:21
            To prawda szkoła straszenie naciąga za kurs zapłaciłem 950 zł byłem z tego bardzo zadowolony ale za jazdy dodatkowe które obowiązkowo musiałem dokupić kosztowało mnie to jeszcze jeszcze 600 zł i jezdziłem z wieloma instruktorami a Pan Grzesiek i tak za każdym razem mnie oblewał aż w końcu powiedział że jak chce to moge zabrać dokumenty ze szkoły i tyle Takie są realia taniego kursu w Auto Fan nie polecam :(...
            • Gość: Iza Re: Autofan wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.10.10, 09:44
              No ja Cię kojarzę to Ty notorycznie odwoływałeś jazdy u Pana Grzesia i nie słuchałeś się swojego instruktora, miałam po Tobie jazdy. Niestety tak to już jest jak sie nie wspólpracuje:) Ja zdałam egzamin za drugim razem i uważam ze autofan to świetna szkoła która potrafi przygotować do egzaminu i NAPEWNO nie można o nich powiedzieć naciągacze! Gorąco polecam.
              • Gość: Paweł Re: Autofan wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.12.10, 22:30
                Auto Fan to szkoła naciągaczy ja również wydałem ponad 1600 zł przy kursie który miał kosztować 1000 zł takie są realia szkoła niema kursantów to broni sie jak może żeby jakoś przeżyć sam instruktor z auto fan taki powiedział dlatego nie mam żalu do mojego instruktora nie jego wina naciski szefowej ....
                • Gość: Bella Re: Autofan wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.12.10, 20:01
                  Ja jezdzilam z Asią i ze spokojnym sumieniem mogę Ją polecić !!! Każdemu życzę tak cierpliwego i wyrozumialego instruktora i takiej atmosfery w trakcie jazd. Wszystko wytlumaczone jak trzeba (czasami po 5 razy to samo gdy mialam problemy z zapamiętaniem:), kopniak na szczęście i nawet pólmetrowy śnieg nie przeszkodzil zdać za pierwszym razem:)
            • Gość: kotka Re: Autofan wrocław IP: *.171.16.237.static.crowley.pl 17.11.10, 15:39
              Do MM....tyle kasy tam straciłeś a zdałeś chociaż na Wordzie już egzamin?? Ile razy podchodziłeś??
    • Gość: kuku Re: Autofan wrocław IP: 78.8.138.* 27.12.08, 22:28
      Witam!
      Polecam pana Marcina (nie Pajączkowskiego) Gdzieś już ktoś coś pisał na jego
      temat.Konkretne podejście do sprawy,rzetelność i pełen profesjonalizm w miłej
      atmosferze.
      • Gość: iksik Re: Autofan wrocław IP: *.gprs.plus.pl 28.12.08, 11:30
        ja polecam pana Marka !! rewelacyjny, wymagajacy, ale solidny !!
        • sekretlaury Re: Autofan wrocław 24.03.09, 19:42
          jak mozecie polecac Olge? beznadziejna baba, nie liczy sie w ogole z kursantem!
          moze mysli, ze jak jest szefowa to moze olewac ludzi. Spoznia sie na lekcje,
          konczy tez wczesniej, odwoluje w ostatniej chwili zajecia albo wysyla
          zastepstwo, ktore w ogole ma wyje**ne... tez gadka przez telefon caly czas i
          zalatwianie swoich prywatnych spraw na miescie, tragedia!! A ta cala Aska to
          juz w ogole nie wiem skad sie wziela, szkoda gadac... Fajnie jezdzilo mi sie z
          Panem Rysiem, ale on jest od ciezarowek i raczej nie nauczy za wiele
          • Gość: Kaśka Re: Autofan wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.03.09, 13:51
            No no podpadły ci Instruktorki z Autofana, To co piszesz jest wyssane z palca bo ja miałam przyjemność jezdzić z Panią Olgą i nie mogę potwierdzić Twoich słów. Kompetentna , wymagająca wie jak przygotować do egzaminów.To prawda,że jest kierownikiem szkoły i dużo ma na głowie dlatego też nie jeździ z każdym:). Ja ją polecam, o Asi nic nie wiem. Autofan to dobra i przejmująca sie kursantami szkoła.
          • Gość: Diana Re: Autofan wrocław IP: *.centertel.pl 24.04.09, 16:38
            Ja też miałam okazję pojeździć z Panią Olgą i Panem Rysiem i to prawda Pan Ryśiu miły nic nie chce nic nie wymaga jeździsz jak byś była na wakacjach dopiero Pani Olga pokazała mi naprawdę tereny egzaminacyjne i nauczyła jak sobie radzić z trudnymi krzyżówkami:)Dzięki jej zaangażowaniu i wierze we mnie poradziłam sobie z moim egzaminem.
            • Gość: TS Re: Autofan wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.06.09, 02:01
              Ja osobiscie polecam pana Wojtka. Cierpliwy,dokladny,rzetelny,no i przede
              wszystkim,potrafi nauczyc.Milo sie z Nim jezdzi. Pozdrawiam ;)
              • Gość: Mka Re: Autofan wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 05.08.09, 15:17
                Właśnie jestem po zdanym egzaminie na prawko i to w dodatku za pierwszym razem! co w moim przypadku nie było łatwe :) Naprawdę polecam autofana, konkretna, rzetelna nauka jazdy w miłej atmosferze. Podczas jazdy instruktor wymagał odemnie skupienia i zaangażowania ale opłaciło się:)) Polecam Pana Łukasza:)
    • Gość: magadka Re: Autofan wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.08.09, 11:16
      Witam, czy ktoś jeździł z p. Eweliną?? proszę o opinie:)
      • Gość: Małgosia Re: Autofan wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 17.08.09, 14:36
        Pani Ewelina z tego co wiem pracuje w tej szkole od początku tamtego tygodnia,
        więc nie licz na jakiekolwiek opinie - jest na nie za wcześnie.
        • Gość: Kacha Re: Autofan wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.08.09, 19:58
          Ja znam Panią Ewelinę jeszcze z Jej starej szkoły :) jezdziłam z nią parę godzin po oblanym egzaminie wewnętrznym i była świetna:)konkreta rzeczowa dająca dobre rady jak sobie radzić z problemami na drodze ja polecam
          • skyland.wroc Re: Autofan wrocław 23.08.09, 22:46

Zdałam za 1 razem SZOK , ja to takie roztrzepane stworzenie że wydawałoby sie to
            nie mozliwe. Nastawiałam sie ze zdam za 3-5 razem jak wiekszosc smiertelnikow
            ale trafilam do Auto Fana

Jak zaczynałam to chciałam tylko i wyłącznie instruktorkę ,bo myslalam
            stereotypowo ze faceci krzycza wyzywają sa straszni i nie wyrobie tego
            psychicznie :)

Instruktorka rewelacja, ale co sie okazało instruktorzy również rewelacja :)

Na dzien dobry Pani Olga zakochała mnie w samochodzie ktory sprawia mi frajde
            do dzis.Bardzo bałam sie pierwszej jazdy, a okazało sie ze bylo super,
            pojechalysmy za miasto i po pierwszych 2 godzinach zaczełam widziec cos wiecej
            niz kierownice oraz przestałam mylic obrotościomierz z prędkościomierzem :)

Wyrozumiali konsekwentni i z anielska cierpliwością tłumaczący jak odróżnić
            prawą od lewej strony :):)oraz że podczas parkowania nie trzeba za każdym razem
            włączać wycieraczek :):):)

Sa na 3 miejscu w rankingu nie zdzieraja kasy i bardzo wszyscy sa zaangażowani.

Widać i czuć ze lubią ludzi kochają swoja prace i wykonują ją profesjonalnie i z
            pasją , jak trzeba zmobilizują gniewnym spojrzeniem, albo pokrzepiającym słowem
            :)Nauczą każdego kto chce sie nauczyć.

I co dla mnie jako mamy ważne ucza nie tylko zdać egzamin ale bezpiecznie
            jezdzic na trasie po miescie doradza latem co robic zimą , naucza logicznie
            myslec i miec oczy dookoła głowy pod warunkiem ze sie im na to pozwoli :)
            Pamietaja o wszystkim od hamowania awaryjnego po zatrzymanie w wyznaczonym
            miejscu co podczas czekania na egzamin musialam tlumaczyc kursantom z innych
            osrodkow bo nie wiedzieli co to takiego.

Goraco polecem !!!
            Bede miala wspaniale wpomnienia i Baaaardzo dziekuje Pani Oldze Pawłowi Panu
            Rysiowi i Grzesiowi , Sławkowi
            Oraz ekipie wspierajacej na placu ktorej nie znam z imienia :):)

Po zdanym egzaminie radocha wielka, równiez na buziach instruktorow i blysk dumy
            w oku :):)
            Auto FANKA :)
            • skyland.wroc Re: Autofan wrocław 23.08.09, 23:02
              Co do Pani Olgi to nie wiem jak mozna osobie z takim zaangazwaniem i taaaakim
              sercu Pisac "beznadziejna baba" ???????

I ze olewa ludzi ?????

Cudowna kobieta jesli ktos tylko chce to nauczy KAŻDEGO a jeśli ktoś szuka
              dziury w calym, tylko nie w swoim nastawieniu to niech nie wypisuje bzdur.

Po godzinach potrafila mnie wsadzic do auta i pokazac mi rzeczy ktorych nie
              byłam pewna przed egzaminem. tlumaczyla sto razy z matczynym miłosierdziem
              rzeczy ktorych nie mogłam zakapować ,na koniec wysyłała mi wspierajace sms
              dzieki niej pokonałam stres emocje, poszłam, pokazałam co umie i zdałam:)
      • Gość: Siwy Re: Autofan wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 13.09.09, 18:39
        Witam miałem okazje jeżdzić z Eweliną..szczerze nie polecam!! spóżnia sie na
        jazdy lub wysyła kogos innego, załatwia swoje prywatne sprawy nie zwracajac
        uwagi jak jade..olewka totalna..tragedia!!..z tej szkoły polecam panią
        Olge..zupełnie inne profesjonalne podejście
    • Gość: ako Re: Autofan wrocław IP: 213.193.145.* 21.09.09, 14:14
      nie patrzcie na ranking zdawalność. mają taki wysoki tylko dlatego
      że jak nie zdaż za trzecim razem to szkoła ci podziękuje i juz cie
      nie potrzebuje bo zaniżasz wskaźnik zdawalności!! tylko wskaźnik
      zdawalności ich interesuje. tragedia. nie polecam.
      • Gość: invisible Re: Autofan wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.09.09, 15:11
        hmmmm, straszne bzdury wypisujesz tutaj na forum , zupełnie się z Tobą nie zgodze bo ja sama miałam duży problem ze zrobieniem prawka, przyszłam tutaj z innej szkoły po trzech oblanych i dopiero dzieki autofanowi nauczyłam się porządnie jeździć:) i moge z całą pewnością powiedzieć , że ich wysokie miejsce w rankingu szkół jest zasłużone, okupione ciężką pracą instruktorów, ich zaangażowaniem i podejściem do kursanta:) Autofana oceniam baaaardzo pozytywnie:).Żałuje tylko , że od początku nie wybrałam tej szkoły.
      • Gość: Maciek Re: Autofan wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.06.10, 19:46
        Chyba nie mówisz o Autofanie! Są fantastyczni! Zdałem z pierwszym:)
      • Gość: kocica Re: Autofan wrocław IP: *.171.16.237.static.crowley.pl 20.09.10, 23:42
        zgadzam się
    • Gość: DDD Re: Autofan wrocław IP: 213.199.197.* 27.09.09, 18:45
      wSZYSCY INSTRUKTORZY SA SWIETNI JEZDZILAM Z WIELOMA I GWARANTUJE ZE OBOJETNIE KOGO DADZA BEDZIE O.K
      • Gość: juz kierowca Re: Autofan wrocław IP: *.21.54.194.generacja.pl 28.09.09, 00:27
        dzieki AUTOFANOWI zdobyłem wreszcie upragnione prawko , czego nie
        udało mi się wcześniej z innymi szkołami - pozdrawiam wszystkich
        instruktorów - warto z nich skorzystać - mam porównanie - szkoła od
        początku podchodzi poważnie do wszystkich zagadnień - a że nie
        wszyscy zadowoleni ??? cóż - polskie ,typowe biadolenie - nie ma
        ideału !
    • Gość: AUTOfanka Re: Autofan wrocław IP: *.lanet.net.pl 30.09.09, 18:27
      ja osobiście polecam pana marcina - tego który jeżdzi także w weekendy.
      przesympatyczny a do tego wpsaniale uczy. jest wymagający, ale z jazdy na
      jazdę widac postepy.

ps. wyróżnia sie tez OGROMNĄ cierpliwością :)
      • Gość: Calvados Re: Autofan wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.09, 20:37
        ja mam pytanie do absolwentów szkoły ,jak to jest tak naprawde z egzaminami wewnetrznymi ? i ewentualnie z pozniejszym dokupieniem godzin.
        • Gość: marieke Re: Autofan wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 13.12.09, 16:49
          egzamin wewnt. przeprowadza twoj instuktor na ostatniej jezdzie(tj.
          30, w przeciwienstwie do innych szkol podchodza do sprawy powaznie i
          nie daja ludziom papierow po 20h), ale jesli wie, ze umiesz jezdzic
          to raczej przymknie oko na drobne bledy (a w moim wypadku nawet na
          probe wymuszenia, chociaz ile sie nasluchalam to moje) wiec nie ma
          powodu sie stresowac.
          na dodatkowe godziny umawiasz sie sam z instruktorem i placisz tez
          bezposrednio u niego (i to juz zalezy jak sie umowice, czy placisz z
          gory, czy za kazda godzine osobno), liczba godzin zalezy od ciebie,
          nie musisz tz jezdzic ze swoim pierwszym instruktorem (w biurze
          dostaniesz telefon do innego, ktory jezdzi w odpowiadajacych ci
          godzinach)
          • Gość: Calvados Re: Autofan wrocław IP: *.master.pl 16.12.09, 14:03
            No ja własnie kilka dni temu miałam egzamin ...niestety oblałam,
            miałam kilka błedów ale jeszcze jechałam dalej jednak wymuszenie
            mnie pogrązyło. Czyli juz odnosnie tylko kwesti dokupienia
            dodatkowych godzin, nie musze za nie płacic w biurze ... moge u
            instruktora?
            Sama sie nie zapytałam a on tez nic nie powiedział.
            Jesli moge zapytac , ile godzin Ty dokupiłas , czy wogole musiałas?
            I jak wygladała pozniejsza sytuacja.
            Jeśli moge prosic o szybką odpowiedz juz na adres calvadosss@wp.pl
            • Gość: karola Re: Autofan wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.12.09, 16:52
              A brałaś pod uwagę,że ktoś może Cię wkręcać? Może lepiej pogadać ze Swoim instruktorem?:)
      • Gość: Patryk BMW Re: Autofan wrocław IP: *.play-internet.pl 30.11.11, 19:19
        Powiem krótko, jeżeli chcecie nauczyć się porządnie do egzaminu na kat. B i chcecie zdać go za pierwszym razem to gorąco polecam Marka. Tak na prawdę wziąłem u niego tylko 6 godzin doszkalających, poszedłem na egzamin i Ciach, Zdane. Marek jest sympatyczny zabawny a do tego tak jak mówiłem wcześniej świetnie uczy. Pozdrawiam Patryk
    • Gość: Karola Re: Autofan wrocław IP: 92.27.113.* 24.03.10, 22:03
      Polecam Pana Ryszarda lub Pana Bartka. Zdalam prawojazdy na motor i samochod za
      pierwszym razem. jESTEM bardzo zadwolona z tej szkoly , swietna sprawa. POlecam,
      polecam i jeszcze raz polecam. K
      • Gość: Basia M. Re: Autofan wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.10, 11:30
        Witam, zdałam prawko!!!!! POLECAM wszystkim AUTOFANA, super
        instruktorzy, a Pani Olga to naprawdę profesjonalistka w podejściu
        do kursantów. Fachowa nauka, miła atmosfera, cierpliwi instruktorzy.
        Polecam do nauki jazdy Pana Marcina, Bartka, Sławka, Asię....
        anielska cierpliwośc, uprzejmość wobec kursantów. Świetny
        Ośrodek .POZDRAWIAM.
    • Gość: Marcin autofan instruktorzy IP: *.md4.pl 01.06.10, 14:12
      Napiszcie proszę jakiego instruktora wybrać w autofanie (Wrocław), najlepiej
      jakiegoś cierpliwego i mającego dużo czasu ;)
      • Gość: kiszma Re: autofan instruktorzy IP: *.city-connect.pl 07.06.10, 09:49
        cierpliwy i jeździ od rana do popołudnia - pan Włodek, polecam!!!
        • Gość: zgubiony_portfel Re: autofan instruktorzy IP: *.dynamic.chello.pl 20.07.13, 21:20
          Gorąco polecam jazdy u Dawid Regnera w OSK Autofan. Egzamin praktyczny zdałem za pierwszym razem (19.07.2013). Bardzo konkretny instruktor, dużo się nauczyłem, czuję się pewnie za kierownicą i mam z jazdy dużą frajdę. Zajęcia w miłej atmosferze.
      • malwka211 Re: autofan instruktorzy 18.04.12, 09:37
        Gość portalu: Marcin napisał(a):

> Napiszcie proszę jakiego instruktora wybrać w autofanie (Wrocław), najlepiej
        > jakiegoś cierpliwego i mającego dużo czasu ;)
        Jeździłam z Maćkiem Kuźnickim . Jest wspaniałym instruktorem.Przez cały okres trwania kursu panowała miła atmosfera a przede wszystkim to profesjonalista w 100% i fajny człowiek. Gorąco polecam .
        • Gość: Osoba;-) Re: autofan instruktorzy IP: *.internetia.net.pl 02.10.12, 19:03
          ja również polecamMaćka Kuźmickiego!dzisiaj zdałam!fachowe szkolenie,wiedza anie na nauka na "pół gwizdka".cierpliwy i spokojny;-)Maciek dzięki;-)
      • Gość: P....... Re: autofan instruktorzy IP: *.dynamic.chello.pl 01.10.12, 15:12
        Jeśli ktoś zastanawia sie nad szkołą Autofan, to ja również mogą ją polecić z czystym sumieniem, zdałam za pierwszym razem a wszystko to dzięki świetnemu przygotowaniu od strony mojego instruktora Maćka Kuźnickiego!!! Mogę go polecić z czystym sumieniem, napewno dobrze was przygotuje nie tylko do egzaminu ale i do jazdy już po:)
    • Gość: agnieszka ś Re: Autofan wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.10, 22:37
      własnie zdalam egzaminy i uczylam sie wlasnie w autofanie i bardzo
      sobie chwale uczyla mnie pani kasia suuuuuuuuuper kobieta iswietna
      instruktorka
      • Gość: kamila Re: Autofan wrocław IP: 195.182.51.* 30.07.10, 14:17
        ja uciekłam z auto fanu miałam instruktora, który na mnie się darł
        niejaki Pan Ryszard MASAKRA, znam inne osoby, na które też się darł.
        To były wojskowy, któremu się chyba wydaję, że kursanci to koty w
        wojsku. NIE POLECAM, choć osrodek sam w sobie ok. Polecam Auto Klub
        u mnich jest super i dzięki nim zdałam. Mój instruktor to Edward
        Hołowiński, super facet
        • Gość: Sylwia Re: Autofan wrocław IP: 78.8.136.* 13.08.10, 16:52
          ja też jezdziłam z Panem Ryszardem na szczęście nie za dużo godzin i teraz dostałam Panią Asię bo Pan Ryszard odszedła i już Go nie ma w autofanie:) Pani Asia jest super, polecam
          • Gość: Gosc 111 Re: Autofan wrocław IP: *.internetunion.pl 18.08.10, 15:08
            Ja dostałam Pana Przemka, może mi ktoś powiedzieć jak się z nim jeźdżi??
            • Gość: mada Re: Autofan wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.08.10, 17:34
              Ja jeździłam z Przemkiem na doszkalających po 3 oblanych mam porównanie po instruktorze z konkurencji i co mogę powiedzieć że Pan Przemek Jest super baardzo zaangażowany w to co robi i wiem że trafiłaś dobrego instruktora a jak chcesz się sprawdzić to pod koniec jazd poproś o jazdę innego instruktora ze szkoły:) pozdrawiam

• Gość: natalia Re: Autofan wrocław IP: *.centertel.pl 30.09.10, 12:51
                ja jeżdzilam z panem Bartkiem, zdałam za pierwszym razem moja koleżanka rowniez zdała ktora z nim jezdziła.naprawde polecam super instruktor.
                • Gość: ania Re: Autofan wrocław IP: *.centertel.pl 30.09.10, 12:56
                  dokładnie tak jak mówisz, też praktyki miałam z Bartkiem, super intruktor i super facet:)
                  • Gość: gość Re: Autofan wrocław IP: *.171.16.237.static.crowley.pl 07.10.10, 15:57
                    Ja też jeździłam z Bartkiem i nie polecam na 8 godzinie bierze każdego na plac wg mnie powinien wcześniej. No i jak dla mnie to źle rozpracowane godziny jazd podczas kursu. Są ludzie którzy na instruktorów się nie nadają, nie oszukujmy się
                    • Gość: ex kursantka Re: Autofan wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.10, 19:32
                      ja się doszkalałam jeżdżąc z Bartkiem i dzięki niemu zdałam. Super instruktor POLECAM!
                    • Gość: ewa Re: Autofan wrocław IP: 109.243.27.* 10.10.10, 09:17
                      patrząc na twoje ip to widze , że wszystkich dojezdzasz z autofanu pewnie nawet z wieloma instruktorami nie jezdzilas ale spoko głupi ludzie tez sa potrzebni
                  • Gość: byla kursantka Re: Autofan wrocław IP: 94.254.141.* 06.01.11, 11:14
                    ta szkola to porazka ,naciaganie na dodatki to u nich podstawa, teoria nie udana prowadzi ja jakas asia ktora sama niema pojecia o tym co mowi a jak patrze na ich auta to każde poobijane z kazdej strony nie wygladaja na sprawne.takze nie polecam
    • Gość: Blondi Re: Autofan wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.11.10, 16:32
      Skończyłam, zdałam za pierwszym podejściem, jestem zachwycona i z czystm sumieniem polecam szkołę. Swietni ludzie, życiowe podejście i super lokal.
    • Gość: poziomka Re: Autofan wrocław IP: 92.27.147.* 03.12.10, 09:02
      serdecznie polecam pania Asie . jest swietna. naprawde na spokojnie wszystko wytlumaczy i ma cierpliwosc. a zreszta od kobiety chyba lepiej sie przyjmuje komendy:))) powodzenia. ja zdalam za pierwszym razem:)))
    • Gość: Madziorka Re: Autofan wrocław IP: 87.99.13.* 07.12.10, 17:02
      Jeździłam z Maćkiem i w 100% go polecam.
      Fajnie tłumaczy, jak nie mogłam czegoś w czasie jazdy zrozumieć to się zatrzymywaliśmy i rozrysowywał.
      Jak narozrabiałam na skrzyżowaniu na spokojnie pomagał mi opanować sytuację, a później zjeżdżaliśmy na bok i tłumaczył co i jak - tu pokłon do jego cierpliwości.
      Efekt końcowy - zdane za 1 razem :-)
      powodzenia dla zdających
      Madziorka
      • fiolka8922 Re: Autofan wrocław 08.12.10, 22:39
        Autofan naprawdę super szkoła! Gorąco polecam panią Kasię- pełen profesjonalizm, cierpliwość i opanowanie w każdej sytuacji. Jest zaangażowana w to co robi, naprawdę cudowna dziewczyna- szukajcie jej w Autofanie a nauka jazdy będzie dla was czystą przyjemnością. Druga świetna instruktorka na temat której mogę coś powiedzieć to pani Dorota- genialna babka, profesjonalistka w każdym calu z ogromną pogodą ducha. Chcecie nauczyć się dobrze jezdzić, pewnie poczuć za kółkiem i zdać bezstresowo egzamin? Szukajcie tych dziewczyn, napewno wam się uda, tak jak mi. Wczoraj zdałam i jestem przeszczęśliwa :)
    • Gość: już KIEROWCA:) Re: Autofan wrocław IP: 87.99.37.* 09.12.10, 21:18
      Witam
      Ja polecam Pana PRZEMKA... Idąc na kurs nie miałam zielonego pojęcia o prowadzeniu auta. Nigdy wcześniej nie siedziałam za kierownicą. Dzięki Jego profesjonalnemu podejściu i mega wielkiej cierpliwości ZDAŁAM ZA PIERWSZYM RAZEM:))) gorąco i szczerze polecam i dziękuje:)))
      • Gość: kursantka Re: Autofan wrocław IP: 87.99.45.* 13.12.10, 15:26
        Gorąco polecam AUTOFANA i cudowną instruktorkę panią Kasię G. - jazdy w bardzo miłej atmosferze,profesjonalizm i mega cierpliwość poskutkowały zdanym za pierwszym razem egzaminem:)
        • Gość: Ela Autofan wrocław IP: *.internetunion.pl 13.12.10, 21:04
          Jeździłam z Panem Przemkiem. Jest wspaniałym instruktorem.Przez cały okres trwania kursu panowała miła atmosfera. a przede wszystkim P.Przemek to pełen profesjonalizm! Gorąco polecam .
          • Gość: atraM Re: Autofan wrocław IP: *.internetia.net.pl 21.12.10, 17:04
            Witam.
            Moim zdaniem najlepsza szkoła jazdy we Wrocławiu to AUTOFAN! Dzisiaj zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem. Serdecznie polecam Panią Kasię, z którą miałam jazdy. Jest to osoba, która umie i chce nauczyć jeździć. Cały czas wierzyła we mnie i to mnie motywowało żeby się nie poddawać i nie stresować. Jeździło mi się bardzo przyjemnie, zero krzyków i dogadywania. Na spokojnie wszystko mi wytłumaczyła i powtarzała ze mną wszystkie manewry dopóki nie opanowałam ich perfekcyjnie. Dziękuje za wszystko Pani Kasiu i do zobaczenia na drodze ;)
    • Gość: karolina Re: Autofan wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.12.10, 23:52
      witam wszystkich przyszłych kierowców i osoby zainteresowane nauką jazdy w autofanie. niedawno skończyłam kurs z pozytywnym wynikiem egzaminu. Jestem bardzo zadowolona ze szkoły,została mi ona polecona i teraz robię to samo i zachęcam do skorzystania z niej. jeśli chodzi o wybór instruktorów wielu z nich zrobiło na mnie dobre wrażenie z tego co obserwowałam jak rozmawiają z kursantami. osobiście polecam Pania Dorotę bardzo dobry nauczyciel, jazdy mijały w luźnej atmosferze,kontaktowa, miła wymagająca, czuwa nad wszystkim.gdybym miała wybierać jeszcze raz nie zmieniłabym swojej decyzji. z czystym sumieniem polecam ją wszystkim zainteresowanym:) pozadawiam
    • Gość: szczesliwa Re: Autofan wrocław IP: *.internetia.net.pl 26.12.10, 16:53
      W 100% polecam szkole autofan!
      Niedawno udalo mi sie zdac egzamin panstwowy po skonczonym kursie w tej szkole.
      Jezdzilam z Mackiem, bardzo spokojny i jak dla mnie super instruktor. Dzieki jego poradom przetrwalam egzamin bez wiekszego stresu i co dla mnie najwazniejsze nie boje sie teraz sama wsiasc do auta!
      • Gość: autofanka Re: Autofan wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 27.12.10, 13:26
        witam! zdalam egazmin za 2im podejsciem. jestem na prawde zadowolona z wyboru tej szkoly.
        moim instruktorem byl Pan Przemek (polecam). a dodatkowo jezdziam z Pania Dorota (ostra babka ale dobrze uczy). tazke jak najbardziej. :)
        • Gość: autofan! Re: Autofan wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 27.12.10, 13:35
          Witam! jestem świeżo po egzaminie, który zdałam za drugim razem. moim instruktorem była Pani Dorota, którą naprawdę polecam. dzięki niej za kierownicą czuję się dobrze, a przede wszystkim pewnie.jeśli ktoś zastanawia się, jaką szkołę jazdy wybrać to jak najbardziej polecam autofan! :)
          • Gość: Sylwia Re: Autofan wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.12.10, 09:06
            Witam serdecznie!!! Wczoraj zdałam egzamin państwowy za pierwszym razem!!!! Bardzo polecam szkołę Autofan!!!! Jeśli chodzi o część teoretyczną prowadzoną przez Panią Dorotę. Super!!!! Wszystko tłumaczone klarownie i przejrzyście. Po wykładach zdecydowałam się na część praktyczną z Tą pełną werwy (!!!!!) Osóbką. Strzał w 10-kę!!!!! Dzięki Dorocie w aucie czuję się naprawde swobodnie. Jest wymagająca i potrafi "wsiąść na ambicje", co wpływa mobilizująco. Polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdrawiam Dorotę i DZIĘKUJĘ!!!!!!!!!!
            • Gość: ela szok Re: Autofan wrocław IP: 46.112.63.* 06.01.11, 11:21
              po sprawdzeniu rankingu zdaawalosci raczej nie wybiore tej szkoly ,maja szóste miejsce a na stronie jest napisane ze "zajmujemy pierwsze miejsca w rankingu zdawalnosci" dobre sobie .
              • Gość: e.sz Re: Autofan wrocław IP: 46.112.63.* 06.01.11, 11:24
                podaje link do strony www.word.wroc.pl/download/ranking/Ranking_I_polrocze_2010_roku.pdf
                • Gość: :) Re: Autofan wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 07.01.11, 15:10
                  To prawda mają 6te miejsce w rankingu za poprzednie półrocze:) i każdy ma prawo do swich opinii:)to uroda forów ale jak piszesz opinie to czytaj to co na stronkach ze zrozumieniem;P. Autofan to dobra szkoła, która przykłada się do tego co robi i ma rzesze zadowolonych kursantów, jestem Nim od dwóch lat polecam ich z całego serca. WARUNEK! Dla osób chcących nauczyć się jeździć i zdać egzamin:)
              • Gość: Magda Re: Autofan wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 13.01.11, 17:14
                hehe wiesz powiem Tobie że jak wejdziesz na inną bardzo znana szkołę tez zobaczysz jak się to chwalą że w najnowszym rankingu Word wskoczyli o jedno miejsce wyżej ale nie dodali że mimo że są oczko wyżej to w rzeczywistości zdawalnosc w procentach im spadła tak więc to typowa REKLAMA:) Ja tam wole mniejsze ośrodki które naprawdę maja super zdawalność. Patrzcie na wszystkie grupy w rankingu Word i wtedy dopiero podejmujcie decyzje podobnie jak Ja.
                Pozdrawiam
    • Gość: anuuuchh Re: Autofan wrocław IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.11, 17:18
      witam,
      bardzo polecam szkołę! ; ] wszystko profesjonalnie zaplanowane a atmosfera zachęca do nauki. Przygotowanie do egzaminu państwowego na bardzo wysokim poziomie i szczerze mówiąc nie zauważyłam żadnego naciągania na dodatkowe koszta.
      A poza tym - szczególnie dziękuję mojemu instruktorowi Markowi Stępniakowi, który wykazał się niezwykłą cierpliwością, odpowiedzią na każde nawet najgłupsze pytanie i fantastycznym poczuciem humoru, które zawsze wprowadzało miłą atmosferę podczas jazd ; )

Pozdrawiam.
    • Gość: aśka Re: Autofan wrocław IP: *.lan.pop.pl 17.01.11, 13:49

Kiedyś na samą myśl, że miałabym usiąść z przodu dostawałam dreszczy, jeździłam tylko z tyłu.

Do AUTOFANU trafiłam z polecenia i teraz wiem, że to był strzał w 10!

Teoria minęła szybko.
      Instruktorów nie znałam dostałam numer do Marka S.
      Na pierwszą jazdę szłam z sercem w gardle, a na każdą kolejną czekałam jak na zbawienie.
      Nie ważne co było pod kołami: śnieg, deszcz czy lód jeździliśmy w każdych warunkach i o każdej porze dnia.
      Jakim cudem udało mi się Mu zaufać ... nie mam do dzisiaj pojęcia.
      Jazda autkiem sprawia mi ogromną frajdę i to jest najważniejsze!

Egzamin zdałam za 2 razem, bo wredne pachołki po łuku biegały;)

Mam nadzieję, że samej będzie mi się jeździło chociaż w połowie tak dobrze jak z instruktorem.

Ps. Dla mnie najbardziej stresującym egzaminem i tak był wewnętrzny praktyczny!!!

Pani Olgo, Marku bardzo dziękuję i do zobaczenia za 3 lata na B+ E :)

• Gość: b.b. Re: Autofan wrocław IP: 156.17.167.* 21.01.11, 15:39
      hej:)
      dzisiaj zdałem na prawko za 2 razem:) kurs robiłem właśnie w autofanie. teoria spoko - bardzo mi się podobało. wszystko dokładnie wytłumaczyli, w razie wątpliwości na pytania chętnie odpowiadali. instruktora nie miałem żadnego poleconego - chciałem tylko jeździć z facetem, bo uznałem że kobita dobrze mnie jeździć nie nauczy;). w ten sposób zostałem skierowany do marka s. mogę z czystym sumieniem polecić tego instruktora. super się jeździło, jazdy bezstresowe, przykładał się aby nauczyć mnie jeździć. egzamin wewnętrzny zdałem za pierwszym razem - więc szkoła nie naciąga na dokupywanie godzin. potem przed 1 egzaminem dokupiłem jeszcze 2 godz. niestety za 1 razem nie zdałem na ruszaniu pod górkę (nie wiem czemu chyba stres mnie zjadł) za drugim razem czyli dzisiaj zdałem bez problemu:) mogę więc śmiało polecić szkołe autofan i instruktora marka s.
      pozdrawiam
      były już kursant:)
      • Gość: były kursant Re: Autofan wrocław IP: *.play-internet.pl 27.01.11, 12:09
        Naciągacze i nic nie uczą, taka prawda
        • Gość: gelenda Re: Autofan wrocław IP: *.opera-mini.net 27.01.11, 14:04
          hej
          co do twojej wypowiedzi nie moge sie zgodzić
          jestem byłą i bardzo zadowoloną kursantka AUTOFANA, mam prawko i jestem dumna z siebie
          ZADOWOLONA ze sposobu nauki, wykladów i umiejetnosci przekazania wiedzy
          ale prawda jest taka, ze jak KTOŚ '' JEST CWANIAKIEM, KTÓRY WSZYSTKO WIE LEPIEJ I NIE STOSUJE SIE DO ZALECEŃ, PODAR I NAPRAWDĘ DOBRYCH WSKAZÓWEK INSTRUKTORÓW '' - TO WŁAŚNIE TAKIE OPINIE WYSTAWIA proponuje przemysleć swoje podejscie do cheći posiadania prawka

cholernie zadowolona szczęśliwa posiadaczka prawka
          z całym szacukiem polecam AUTOFANA
          • Gość: do idioty Re: Autofan wrocław IP: *.play-internet.pl 29.01.11, 09:48
            Ale aż widać z daleka że ostatni post napisał pewnie własciciel!!!!!!!!!m żeby tak sie poniżyć i pisać o swojej firmie jaka to ona jest super, ale tak to jest WINNY SIE TLUMACZY
            • Gość: Karola Re: Autofan wrocław IP: *.centertel.pl 30.01.11, 10:23
              :) jakiś słaby wzrok mamy:) właściciel by tak nie pisał chwaląc swoją szkołę. Lepiej proszę się przyglądać. To forum jest dla prawdziwych kursantów a nie polemiki właścicieli szkół.
              • Gość: Łukasz M. Re: Autofan wrocław IP: *.DWUDZIESTOLATKA.ds.uni.wroc.pl 04.02.11, 12:48
                Witam wszystkich, jestem kolejnym z absolwentów Autofana we Wrocławiu i chciałbym napisać parę rzeczy na ich temat.

Zanim zapisałem się do Autofana, przeglądałem wasze wypowiedzi i w sumie po ukończeniu kursu mogę zgodzić się z ludźmi, którzy chwalą tę szkołę jazdy.
                Sam innym polecam tę szkołę, ze względu na przyjemna atmosferę podczas teorii (ja robiłem na Wita Stwosza). Nie siedzieliśmy w ławkach jak na jakimś kazaniu, tylko w fotelach, z pełnym dostępem do kawy, herbaty i ciastek. W takich warunkach naprawdę przyjemnie było słuchać nawet po raz n-ty zajęć o pierwszej pomocy (jestem po kursach, więc sporo z tych rzeczy już wiedziałem). Wcale się nie zgodzę z krytyką właścicielki Autofana p. Olgi (bynajmniej co do teorii) - bardzo ciekawie, rzeczowo i często wręcz życiowo przekazywała nam wiedzę nt. tego co może nas spotkać :)
                Nawet na teorii zostawiłem po sobie pamiątkę w formie wylania kawy, a p. Olga całą sytuację obróciła w żart słowami: "tak to jest jak się wymyśliło beżowe obicia" :)
                Teorię oraz praktykę o której zaraz napiszę, wspominam bardzo pozytywnie.

Nie jestem z Wrocławia, jestem z 22tys miasta z lubuskiego, dlatego nie miałem żadnego pomysłu na instruktora - p. Olga poleciła mi Marka Stępniaka.
                Bardzo przyjemnie mi się z nim ćwiczyło jazdę, kiedy zrobiłem coś źle, tłumaczył mi to tak, że następnym razem wiedziałem czego unikać. Atmosfera w samochodzie była przyjemna, mimo mojego roztrzepania Marek tak mnie przygotował do egzaminu, że zdałem za pierwszym razem 3 lutego :).
                Polecam Marka Stępniaka jako instruktora.

Podsumowując:
                - świetna atmosfera na teorii, praktyce
                - czujesz się jak człowiek, a nie jak upodlony uczeń
                - szeroki wybór pod względem godzin zajęć
                - wysoka jakość usług w stosunku do ceny kursu (jako student zapłaciłem 1000:) ) - tanio! :D
                - gwarancja szybkiego zdania egzaminu w WORDzie (ja zdałem za pierwszym razem)

Pozdrawiam wszystkich niezdecydowanych co do wybrania OSK, a w szczególności tych spoza Wrocławia. Sam zanim zdecydowałem się jaki OSK wybiorę zastanawiałem się i szukałem opinii przez 2 miesiące.
                Pozdrawiam wszystkich co ze mną byli na teorii na W. Stwosza :)
              • Gość: marcin. M Re: Autofan wrocław IP: *.play-internet.pl 06.02.11, 16:48
                pani niby karolino najpierw jak sie cos pisze to trzeba sprawdzic ip i siec :) bo w pani przypadku te same ip i kilka rożnych osob a po drugie jesli to nie wlasciciel to po co pisze i broni ten osrodek???az widac ze to wlasciciel tego malego osrodka.
    • Gość: kryniczanka Re: Autofan wrocław IP: *.finemedia.pl 25.02.11, 20:39
      zdecydowanie POLECAM!
      cały kurs robiłam w autoFANie i jestem naprawde zadowolona! Szczególnie polecam p. Dorotę. A egazmin zdany za drugim razem mówi sam za siebie!
      • Gość: kursant Re: Autofan wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 26.03.11, 21:30
        Przecieź ta firma autofan nie długo nie bedzie istnieć maja mało aut i zatrudnili samych emerytów ktorzy maja wszystko w tyłku siech na sali a po drugie naciągaja na dodatki ile sie da
        • Gość: d. Re: Autofan wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 27.03.11, 20:44
          Boże skąd takich idiotów biorą? Tylko dziękować że to nie kursant autofanu, jakie szczęście że w tej szkole tacy się nie uczą.
          • niebieski1986 Re: Autofan wrocław 28.03.11, 23:55
            A ja dzisiaj zdałem za drugim razem bo za pierwszym to tak naprawdę na własne życzenie nie zdałem. Z czystym sumieniem mogę polecić OKS AUTO-FAN a wszczególnosci instruktorkę p.Asie,którą pozdrawiam. Naprawde w 100% profesjonalistka nie ma jak to pedagogiczne podejście ,potrafi wszystko spokojnie i dokładnie wytłumaczyć jeśli trzeba to nawet kilka razy,zawsze ma racje ,warto słuchać jej cennych rad i wskazówek.Poważnie świetna instruktorka. Jeśli ktoś chce zostać dobrym kierowcą proponuje szkołe jazdy Auto-fan pozdrawiam były kursant Grzesiek P.
    • Gość: Dzięba Re: Autofan wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.04.11, 09:40
      Bardzo dobra szkoła jazdy. Można się dużo nauczyć. Nigdy wcześniej nie miałem okazji prowadzić samochodu, a dzięki wspaniałemu przygotowaniu przez Pana Marka zdałem egzamin za pierwszym razem. Bardzo polecam każdemu kto chce szybko zdobyć prawo jazdy :)
    • semedi_phi Re: Autofan wrocław 03.04.11, 21:29
      Kurs w Autofanie to - pełen profesjonalizm Instruktorów, punktualność, rzeczowość, studnia bez dna cierpliwości, dowcip sytuacyjny, jednym słowem szkoła i Instruktorzy na medal ;-) Przesympatyczna atmosfera w czasie jazd, bez stresu, a co ma być nauczone - jest ;-) pieśń pochwalna i niskie ukłony dla Marka Stępniaka za 30godzinną przygodę zakończoną zdanym egzaminem! Polowanie na Tegoż Instruktora można z czystym sumieniem rozpoczynać!
      Pozdrowienia dla przyszłych Kursantów/Kursantek i czytających zainteresowanych ;-)!
      • Gość: . Re: Autofan wrocław IP: *.internetia.net.pl 04.04.11, 20:39
        Dołączam się do pozytywnych opinii na temat OSK Autofan. Teoria przebiegała bardzo sprawnie i w miłej atmosferze. Jeśli chodzi o jazdy, to bez zarzutu. Serdecznie polecam p. Przemka. Rewelacyjny instruktor, zawsze chętnie odpowiadał na pytania i cierpliwie tłumaczył po raz setny jak należy zachować się na danym skrzyżowaniu.
        Pozdrawiam, szczęśliwa posiadaczka prawa jazdy :)
        • Gość: xxx Re: Autofan wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.11, 11:12
          Szczerze odradzam! To naciągacze,każą dokupywać niezliczoną ilość godz. Wkurzyłem się i przeniosłem do Akademii dobrej jazdy-zdałem za 1 razem!
          • Gość: xxxx Re: Autofan wrocław IP: *.opera-mini.net 27.04.11, 13:05
            Tak to jest jeden zrobi ciężką pracę drugi spija śmietankę;-P Ja szczerze polecam Autofana, szkolenie na bardzo wysokim poziomie. Egzamin zdany za drugim razem:)
            • Gość: Adrian Re: Autofan wrocław IP: *.centertel.pl 17.10.12, 13:20
              Bardzo polecam Pawła na kategorię A!
              Przygotowanie 100% - egzamin zdany bezstresowo za pierwszym razem.
            • ania-ane87 Re: Autofan wrocław 26.11.12, 23:07
              Gorąco polecam Marka Kolanowskiego podchodzi z sercem i profesjonalizmem do każdego zawsze znajdzie czas i świetnie przygotowuje do egzaminu , Zdalam za 1 razem i bardzo dziękuję :) Ania K.
            • Gość: Leszek Re: Autofan wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.13, 22:56
              Zdecydowanie polecam Akademię Dobrej Jazdy...Zajęcia teoretyczne prowadzone są w przyjazny sposób, przez co 3 godz, mijają bardzo szybko...Co do jazd to popieram moich poprzedników. Pan Andrzej Białej RZĄDZI!...Nigdy się nie denerwuje, wszystko potrafi spokojnie wytłumaczyć i ma bardzo profesjonalne, a zarazem przyjacielskie podejście do każdego kursanta...Wcześniej naprawdę bałem się prowadzenia samochodu, a dzięki Panu Andrzejowi przekonałem się że " nie taki diabeł straszny" i jeżdżenie stało się dla mnie dużą przyjemnością co na pewno przyczyniło się do tego, że zdałem za pierwszym razem. Btw. O zaangażowaniu Pana Andrzeja mówi też sytuacja z dnia egzaminu. Zażyczyłem sobie w WORD - zie, żeby podczas egzaminu był obecny instruktor i myślę, że ogromny stres, jak widać było na twarzy Pana Andrzeja w tym dniu był porównywalny do mojego, co świadczy o jego bardzo indywidualnym podejściu do każdego "podopiecznego"...WIĘC GORĄCO POLECAM PANA ANDRZEJA BIAŁKA!!!
    • Gość: :-/ Re: Autofan wrocław IP: *.internetia.net.pl 31.05.11, 18:37
      Polecam ten OSK wszystkim, którzy chcą jeździć więcej niż 30 godzin, płacąc za kolejne, żeby zdać egzamin wewnętrzny. W czasie kursu więcej jest krytycznych uwag niż nauki, a egzamin wewnętrzny mało kto zdaje za pierwszym razem. Nie tak powinna wyglądać nauka jazdy!
    • Gość: Driverka Autofan wrocław IP: *.internetia.net.pl 01.06.11, 22:38
      Nie wiesz jaką szkołę wybrać? Ciągle się wahasz? Każdy ze znajomych mówi co innego? Kuszą Cię promocje, zniżki, kolorowe banery i reklamy w mediach? NIE BĄDŹ NAIWNY! Posłuchaj małej rudej dziewczynki, która przyjechała z małego miasteczka do Wrocławia, postawiła sobie wysoko poprzeczkę i stwierdziła, że to właśnie w tym mieście chce zrobić prawo jazdy i zmierzyć się z trąbiącymi kierowcami, tramwajami i jednym wielkim chaosem. Wystarczy lania wody, pora na konkrety: EGZAMIN ZDANY ZA PIERWSZYM RAZEM. Koniec konkretów. Chyba więcej nie trzeba pisać. Na teorii podkusiło mnie, żeby pojeździć z prowadzącą - p.Dorotką i to właśnie dzięki Niej zdałam bez zbędnych stresów przy pierwszym podejściu. Rewelacyjna kobieta, doświadczony kierowca, znakomity instruktor. Serdecznie polecam, gorąco pozdrawiam, SB ;)
      • Gość: Kursant Re: Autofan wrocław IP: *.de 16.06.11, 08:50
        Również polecam Autofan-a z Wrocławia!
        • Gość: m.m Re: Autofan wrocław IP: *.play-internet.pl 09.08.11, 08:16
          A ja nie polecam banda nieudacznikow i starych dziadów, smierdzi tam komuną a zresztą zobaczycie jak nie zdacie u nich egzaminu wewnetrznego kilka razy i dowalą wam z 10godz dodatków.Takze zycze powodzenia
          • Gość: ;P Re: Autofan wrocław IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.09.11, 14:34
            jak ktos nie umie jezdzic to tak jest prawka za ładne oczy sie nie dostaje
          • Gość: Kasia Re: Autofan wrocław IP: *.wroclaw.vectranet.pl 05.10.11, 20:27
            od wczoraj szczęśliwa posiadaczka prawa jazdy gorąco polecam instruktora p.Marka Kolanowskiego z auto fan-u.
        • Gość: Kasia Re: Autofan wrocław Marek Kolankowski IP: *.54.17.122.static.telsat.wroc.pl 23.12.11, 16:15
          Zdecydowanie polecam pana Marka Kolankowskiego. Przyjemna atmosfera na jazdach, bardzo przyjazny instruktor:), wyrozumiały, opanowany, bezproblemowy, a przy tym udziela lekcji rzetelnie, dowiedziałam się wszystkiego co powinien wiedzieć przyszły kierowca, na egzaminie państwowym nie miałam żadnego problemu, zdałam za PIERWSZYM razem. Marka mogę polecić z czystym sumieniem każdemu, na pewno nie będą to zmarnowane pieniądze, Markowi naprawdę zależy na tym, żeby kursanta porządnie przygotować nie tylko do egzaminu, ale również do późniejszej jazdy. (potwierdza to fakt, że pojechaliśmy na autostradę, żebym nie miała problemu z wrzucaniem wyższych biegów oraz panowaniem nad samochodem przy dużych prędkościach). Ponadto egzamin wewnętrzny jest uczciwy, ale NIE ma przy tym tzw. "naciągania" na godziny. Zatem jeżeli chcesz sie nauczyć jak najwięcej,a przy tym w miłej atmosferze to Marek Kolankowski jest najlepszym instruktorem dla Ciebie :)

Pozdrawiam Marku i dziękuję :)
          Kasia H
          • Gość: Martucha Re: Autofan wrocław Marek Kolankowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.12, 10:57
            Witam, z czystym sumieniem mogę polecić Marka Kolankowskiego -cechy Marka instruktora: konkretny, opanowany, cierpliwy, dobrze wszystko wytłumaczy, jeśli trzeba to powtórzy nawet sto razy, solidny, naprawdę zależy mu na tym aby przygotować kursanta i oczywiście dobre poczucie humoru:) ja dziś właśnie zdałam za pierwszym razem. Gorąco polecam.
            Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze:)
            MartaT.
            • Gość: Anka (zw Dorotą;) Re: Autofan wrocław Marek Kolankowski IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.05.12, 17:18
              Zgadzam się ze wszystkimi komplementami wskazanymi przez moja poprzedniczkę. Jeżeli nie chcecie stresować się jazdami, a poruszanie po drodze traktować jako bezpieczną przyjemność polecam instruktora Marka Kolanowskiego!!!
              • Gość: Paweł Re: Autofan wrocław Marek Kolankowski IP: *.play-internet.pl 27.11.12, 18:20
                Moja pierwsza styczność z samochodem, 30 godzin i egzamin zaliczony za pierwszym razem bez żadnego stresu i problemów!
                Zdecydowanie polecam, bardzo odpowiednia atmosfera podczas jazdy, konkretne polecenia i instrukcje. Sama jazda - bardzo przyjemna. Jeżeli chcesz się nauczyć jeździć i nie mieć najmniejszych trudności z egzaminem to na pewno jest to instruktor godny POLECENIA!

Tak samo jak i cała szkoła AUTOFAN, którą również wybrałem z polecenia znajomych i się nie zawiodłem!
                • Gość: gosia Re: Autofan wrocław Marek Kolankowski IP: *.218.151.209.static.telsat.wroc.pl 17.01.13, 10:16
                  Witam serdecznie:) polecam wszystkim szkołe autofan,bo to najlepsza szkoła w mieście a najlepszego instruktora to Marka Kolankowskiego .Marek ma świetne podejście do kursanta jest cierpliwy i świetnie uczy jazda z nim to sama przyjemność.Robiłam juz kiedyś kurs ale po 10 godzinach przerwałam bo mój były instruktor nie był zbyt cierpliwy i nie czułam się pewnie za kierownicą.dziękuje jeszcze raz Markowi Kolankowskiemu. ZDAŁAM:):):)
          • Gość: mikoś Re: Autofan wrocław Marek Kolankowski IP: *.static.tvk.wroc.pl 04.03.13, 13:17
            Polecam z czystym sumieniem Marka Kolankowskiego. Dobra atmosfera zawsze panowała na jazdach. Marek zawsze odpowiedział na nurtujące mnie pytania. Nie naciąga na dodatkowe godziny. Ma opracowane metody nauczania, które spokojnie pozwolą spokojnie w 30 godzin nauczyć się jeździć i zdać egzamin, a zaczynałem od zera. Solidny, rzetelny instruktor, warty polecenia każdemu, kto chce zdobyć kategorię B, bez problemu i bez żadnych dodatkowych kosztów. Sam jestem w liceum i codziennie słyszę, z jakimi problemami znajomi muszą się borykać ze swoimi szkołami jazdy/ instruktorami (naciąganie, nierzetelny wewnętrzny, musieli wykupywać kilkanaście godzin, bo przez 30 instruktor ich nie nauczył łuku robić), więc jestem bardzo zadowolony, że trafiłem na Autofan i dobrego instruktora.
            • mtwardy102 Re: Autofan wrocław Marek Kolankowski 05.03.13, 10:09
              Witam. Właśnie zdałem egzamin na prawo jazdy. A wszystko, albo przynajmniej duża część to zasługa Pana Marka Kolankowskiego ze szkoły nauki jazdy Autofan. Ten czas spędzony z Panem Markiem nie dość, że okazał się owocny, to jeszcze bardzo miły. Przesympatyczny człowiek i świetny instruktor. Jeszcze raz bardzo dziękuję. Mariusz
        • Gość: karo Re: Autofan wrocław IP: *.internetia.net.pl 23.02.12, 22:44
          OSK Autofan polecam z całego serca :) trafiłam tu z polecenia, prawie wszyscy moi znajomi, którzy tu jeździli, zdali za 1 razem i wychwalali pod niebiosa (a ci, którym to zajęło więcej niż 1 egzamin są równie zadowoleni i ani trochę nie żałują, że wybrali AF :)) . Nigdy nie zdarzyło mi się, żeby mój instruktor spóźnił się na jazdy albo je skrócił, a tym bardziej odwołał (a słyszałam, że w innych szkołach jest to nagminne). Miałam kurs jak wszyscy chcieli zdążyć przed zmianą przepisów, ale nigdy nie miałam problemu z dopasowaniem godzin. Nie potrafię sobie wyobrazić lepszej szkoły jazdy i lepszego instruktora niż Paweł, który potrafił połączyć świetną zabawę z rzetelnym przygotowaniem do egzaminu. :) nauczył mnie wszystkiego od podstaw, był bardzo cierpliwy, wszystko tłumaczył tak, że rozumiałam, co mam robić, gdzie popełniam błędy i czułam, że naprawdę zależy mu na tym, żebym dobrze jeździła. Nikt mnie tak nie wspierał przez cały mój kurs jak on i jestem mu za to niesamowicie wdzięczna. :) I uważam, że porządny egzamin wewnętrzny jest bardzo ważnym elementem kursu (aż nie mogę uwierzyć, że to piszę, bo było to najdłuższe i najgorsze 40min jakie spędziłam w ‘moim’ grafitowym Clio ;)) – pozwala Ci obiektywnie ocenić swoje możliwości, przyzwyczaić się do stresu i nauczyć opanowania :) tak samo jak odwiedzenie WORDu, omówienie wszystkich znaków, manewrów, gdzie się zatrzymać, na co uważać przy wyjeździe i powrocie. Mi to pomogło, czułam się najlepiej przygotowana jak to tylko możliwe :)
          A jeśli chodzi o rozmawianie przez telefon podczas jazd(widziałam, że dużo osób na to narzeka), to przecież wystarczy zwyczajnie poprosić instruktora, żeby tego nie robił – w moim przypadku zadziałało ;) Jeszcze raz polecam AutoFan, a w szczególności Pawła! :)
    • Gość: Ewelina Re: Autofan wrocław IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.11, 11:47
      Szkoła jest w porządku. Nikt mnie na nic nie naciągał, cała teoria i papierki poszły bez żadnych problemów. Co do instruktorów- Mnie uczyła Asia i jak przed kursami próbowałam sobie wyobrazić jak takie kursy praktyczne mogą wyglądać, to właśnie tak wyglądały jak sobie wyobrażałam. Zaangażowany instruktor który cierpliwie tłumaczy, pokazuje, przypomina i zwraca uwagę na wszystko co może się przydać. Polecam każdemu kto zapisując się na kurs ma zamiar rzetelnie pracować i nie chodzić na skróty, szukając winnych ich porażki. Co do rankingów: Po kursie z Asią zdałam za pierwszym.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka