Dodaj do ulubionych

Citroen C4 | Pierwsza jazda

IP: *.ghnet.pl 30.12.10, 16:19
ciekawe czy w końcu zrobią sportowe C4 mając taki bagaż doświadczeń i wiedzy ze sportu. bo VTSa chyba nikt rozsądny nie nazwie sportowym.
Obserwuj wątek
    • Gość: Czujny Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.12.10, 16:22
      Francuski kompakt, złomiaste C4 od 60 tys. pln. Dlaczego te głupki z Francji nie rozumieją tego, że Polacy to Wielki, Mądry i Dumny naród, a nie jakieś bambusy z kolonii, którym można sprzedawać taki złom za takie pieniądze.

To C4 to najwyżej 35 - 40 tys. pln może kosztować :)
    • Gość: Do ~Czujny Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.elblag.vectranet.pl 30.12.10, 16:30
      Chyba tylko tytuł artykułu przeczytałeś i ceny skoro takie głupoty piszesz. Albo nie umiesz czytać ze zrozumieniem. Piękne auto i gdyby było mnie stać kupiłbym bez zastanowienia.
    • Gość: @Czujny Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: 89.100.120.* 30.12.10, 16:41
      Czujny - to taka prowokacja? Czy naprawde jestes takim plytkim zabobonnym rasistowskim wiesniakiem wypowiadajacym sie w imieniu narodu?
    • Gość: Czujny Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.12.10, 16:42
      No gimnazjaliści to by wszystko kupowali, jakby mieli pieniądze. Żaden normalny człowiek nie kupi małego, śmiesznego francuza za 60 -70 tys. złotych. Takich głupków to tu nie ma, a jak są to ich nie stać bo człowiek głupi nie miewa 60 -70 tys złotych do dyspozycji :)

• Gość: Czujny Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.12.10, 16:45
      - To ja Czujny, ten prawdziwy -

W cenie 60 -70 tysięcy to może być C5, a nie plastikowa, nudna zabaweczka C4, czyli samochodzik, dla artystycznych dziewczyn i nadwrażliwych chłopaczków he, he

• Gość: stanczyk Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.10, 17:05
      ..skandal, ze nie bedzie wersj i drwudrzwiwej i VTS !!!
    • Gość: gosc Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: 188.179.201.* 30.12.10, 17:16
      komentujacym z salonow filcwagena i skodziny juz dziekujemy,

piekne autko
    • Gość: dyzio Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.10, 17:19
      "Citroen C4 jest mniej osobliwy, ale dzięki temu lepszy" - ileż można słuchać tych bzdur !! - wszystkie maja być golfami ? .. do diaska mieli nieruchomy rdzen kierownicy było to zostyawić .. mieli ciekawie stylizowana wersje 2-drzwiową - było zostawić..
      wszystkie auta n ajedno kopyto .. pirdo....ny "global prodakt" !!!
    • Gość: Czujny Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.12.10, 17:44
      Chytre francuziki, żabojady tu przegięli ze swoją chytrością głupki.

Zaprojektowano bardzo ładny samochód, nowe C5 jest bardzo ładne. Gdyby francuziki nie były takie głupie to nowe C4 byłoby podobne do C5 czyli do samochodu większego, bardziej prestiżowego, a nie do C3 czyli samochodu dla biedaków. Tak zrobiła Skoda z Octavią i wygrała.

SAMI POWIEDZCIE, KUPUJECIE ZA WŁASNE PIENIĄDZE SAMOCHÓD C4 I PYTAM SIĘ CO, CHCIELIBYŚCIE, ABY NA ULICY WASZ SAMOCHÓD PRZYPOMINAŁ DO ZŁUDZENIA SAMOCHÓD O KLASĘ NIŻSZY, CZYLI C3 - WÓZ DLA BIEDOTY ZE SLAMSÓW. Oczywiście wolelibyście, aby wasz wóz przypominał modele klas wyższych, a nie niższych.

TYLKO GŁUPAWE FRANCUZKI MOGŁY POPEŁNIĆ TAK KARDYNALNY BŁĄD MARKETINGOWY I WIZERUNKOWY.

• Gość: sowa Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.3.pl 09.02.11, 13:04
        kolego zobacz sobie nowego forda focusa wygląda jak nadmuchana fiesta a panel środkowy żywcem wyjety z mniejszego brata !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: logo Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.stacje.agora.pl 30.12.10, 18:08
      W citroenach zawsze liczył się komfort bardziej niż sport
    • Gość: Czujny Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.12.10, 18:08
      Napiszę może prostymi słowami, aby mnie nawet najbardziej wolnomyslący gimnazjalista zrozumiał.

Samochód C4 to samochód kasy kompaktowej, podobnie jak np. Skoda Octavia czyli klasa C. Samochód C5 to samochód klasy D, takiej średniej premium. Samochód C3 to złom dla biedoty klasy B lub nawet A/B.

Więc dlaczego francuziki zrobili samochód, C4, który zamiast się upodabniać do lepszego, do klasy D itp,DO ZŁUDZENIA NA ULICY JEST PODOBNY DO C3 - CZYLI ZŁOMU DLA BIEDOTY ZE SLAMSÓW. Z C4 naprawdę można było zrobić niezły samochodzik.

• Gość: czujny Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.10, 19:04
      A nie pomyślałeś że ludzie nie muszą mieć twoich kompleksów i nie zależy im na upodabnianiu auta do klasy wyżej? Głęboka prowincja przez ciebie przemawia
    • Gość: Czujny Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.12.10, 19:19
      Prawdziwy Czujny, ten najprawdziwszy.

Co za głupia demagogia, jaka prowincja. Mam się dawać dymać przez głupawych francuzików i to ma być wporzo.

Gdybym chciał kupić auto małe,niższej klasy, to bym kupił C3. Jak już kupuję coś większego czyli C4, to chciałbym, aby ten samochód był do niczego innego niepodobny, albo podobny do klasy wyższej czyli C5. C5 nie kupuję bo jest trochę zbyt duży więc kupuję coś mniejszego czyli C4

TYLKO IDIOTA, WYDAJĄC WIĘCEJ PIENIĘDZY, CHCIAŁBY, ABY JEGO TOWAR , NABYTEK WYGLĄDAŁ NA TANI, TANDETNY, a w tym przypadku jak psia kupa po prostu.

PYTAM SIĘ DLACZEGO C4 JEST PRAKTYCZNIE IDENTYCZNE Z ZEWNĄTRZ JAK C3. To jest problem i to wcale nie prowincjonalny.

• Gość: Czujny Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.10, 19:49
      Jak najbardziej prowincjonalny. Inteligentni i DOROŚLI ludzie nie zajmują się takimi głupotami.
    • Gość: P Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.icpnet.pl 30.12.10, 19:54
      A w którym to niby miejscu on jest podobny do C3?
    • Gość: Czujny Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.12.10, 20:18
      Psychopatologia podszywa się pod moją osobę - Tylko ja jestem Czujny

@P

C3 jest tak na ulicy praktycznie identyczny jak C4. Te samochody z ZEWNĄTRZ praktycznie niczym się nie różnią. Oczywiście C4 jest większe, ale jak na ulicy nie postawisz obok siebie C3 i C4 to różnicy nigdy nie zauważysz.

LUDZIE BĘDĄ SIĘ Z DURNIÓW ŚMIALI, bo ci kupili C4, które PRAKTYCZNIE NA ULICY wygląda dokładnie jak biedawóz C3, za dużo mniejsze pieniądze. Nikt na ulicy nie będzie patrzył na wnętrze, na to co ma się pod maską itp itd. Liczy się tylko to, że dużo droższy C4 wygląda jak mały biedawóz dla ludzi ze slamsów - czyli c3

CZYLI C4 TO SAMOCHÓD DLA DURNIÓW, KTÓRZY LUBIĄ PRZEPŁACAĆ

• Gość: Bądź Ty Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.10, 21:00
      czujny

żeby cię ktoś w doopę nie wy.ru.chał, bo sam tak naprawdę nie znasz się na niczym. Płakać będziesz kiedyś zgwałcony przez sprzedawcę . .
    • Gość: Czujny Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 30.12.10, 21:22
      OOoooooooo............................ już mi grożą i gwałtem analnym i pobiciem.

Czyli, to wszystko czym się z Wami dzielę, jest PRAWDĄ :)

Jak mnie zamordują, to zostanę męczennikiem za Wolność, Prawdę i Sprawiedliwość.
    • Gość: naprawdę Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: 178.73.49.* 30.12.10, 22:54
      nie wiedziałem, że korzystanie z produktów marki Skoda jest tak groźne dla umysłu ;)
    • Gość: aaa Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.10, 23:13
      kolejny debil idzie w slady m
    • Gość: Nyga^^ Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: *.adsl.inetia.pl 31.12.10, 00:01
      Citroena kupują ludzie którzy głownie patrzą na wygląd samochodu, a nie na to co jest najważniejsze czyli PRZYJEMNOŚĆ z jazdy.
    • Gość: Wombat Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: 94.75.121.* 31.12.10, 00:24
      A mi się podoba C4, choć to dotychczasowe podobało mi się bardziej. I nie wiem, z której strony jest podobne do "garbatego" C3 - a zmysł artystyczny mam akurat nieźle rozwinięty zaś wzrok zupełnie przyzwoity...

I poza tym nie wiem, jakie zarobki musi osiągać człowiek, żeby zasłużyć na Twój, Czujny, szacunek - jeśli nazywasz C3 "biedawozem dla ludzi ze slumsów"... No cóż, chciałbym mieszkać w takich slumsach, gdzie każdego stać na nowe C3 (czy Fiestę, czy Polo, czy Jazza itd). Ale gdy wychodzę z domu i rozglądam się, nie widzę zbyt wielu ludzi umierających z głodu na ulicy czy zaćpujących się na śmierć (a - z tego, co wiem - tak wygląda codzienność w slumsach)... Więc nie za bardzo wiem, o co Ci chodzi.
    • Gość: Wombat Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: 94.75.121.* 31.12.10, 00:26
      A, i jeszcze jedno...

@ Nyga - wiesz, nie dla każdego przyjemność z jazdy dają plomby wypadające z zębów na każdej studzience kanalizacyjnej. Mi komfort daje dużą frajdę, a w głębokim gdziesiu mam to, w jakim czasie samochód, którym miałbym jeździć na codzień, pokonuje północną pętlę Nurburgringu...
    • Gość: przetoka Re: Citroen C4 | Pierwsza jazda IP: 94.75.125.* 31.12.10, 00:45
      Czujny jak tam twoja octavka?? i czy zatankowałeś już w Tesco przed Nowym Rokiem?? Pamiętaj, paliwo tam tańsze niż gdzie indziej o 4 gr!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka