Dodaj do ulubionych

Tu tez bylo tsunami

12.03.11, 11:52
To pierwszy wniosek ktoory siee nasuwa po przejechaniu (slowo troche na wyrost) jakze urokliwej drogi (wlasciwie kiedys drogi) z Ozarowa Mazowieckiego trasaa przez duchnice w kierunku Pruszkowa.Wczoraj niestety sie tam wpakowalem,niestety pomimo znikomej predkosci (5-10km/h pogiaalem felgi..O dziwo taa "trasaa" jezdzi troche aut i n ie saa to auta do offroadu..Zastanawiajaace kwestie to..
1.dlaczego nikt nie zamknaal tego toru przeszkood dla normalnego ruchu
2.czemu ludzie pchajaa siee normalnymi autami na tor tylko do offroadu (ja nie bylem swiadomy skali trudnosci toru)
3.po co placi sie podatki gminne i inne skoro nie ma droog a na "utrudnienia" urzeedasy kladaa lache..
4.Dlaczego jeszcze urzaad odpowiedzialny nie zostal spalony lub wysadzony w powietrze??
4.
Obserwuj wątek
    • swan_ganz Re: Tu tez bylo tsunami 12.03.11, 15:09
      móisz o tej ścieżce, która do trasy na Sochaczew czy dalej na Poznań dochodzi na wysokości Ołtarzewa? Już ze dwa lata temu przestałem nią jeździć bo już wtedy się nie nadawała do uzytkowania ze względu na stan nawierzchni.... Jak chcesz się przebić z tej trasy do Pruszkowa to musisz jechać dalej i koło dawnej fabryki kabli skręcić w prawo (jadąc w kierunku Wawki) przejechać przez przejazd kolejowy i dalej jechać tak jak pierszeństwo wskazuje po czym dać w lewo przy (chyba) ciepłowni pruszkowskiej (w każdym razie przed wysokimi kominami) a potem znowu zg., z pierwszeństwem.... I za chwile będziesz w Pruszkowie (tylko po kiego tam jeżdzić ? Przeciez tam psy doopą szczekają :-))
    • trypel Re: Tu tez bylo tsunami 12.03.11, 15:35
      dla mnie bardziej zastanawiająca kwestia to jak ktoś kto jezdzi po Polsce moze zastanawiać się nad zmianą profilu opon na niższy przy tej samej szerokosci:
      forum.gazeta.pl/forum/w,20,123133284,123133284,Jakie_alu_felgi_do_asx_17_60_czy_18_55_.html
      przecież to proszenie sie o cotygodniową wymianę felg :)
      ja tam robie zawsze dokładnie odwrotnie i jakoś dziur sie nie boje.
    • jasiek-23 Re: Tu tez bylo tsunami 12.03.11, 16:48
      chodzilo mi o trase w ktoraa skreeca sie z poznanskiej trasy przy cpn-ie BP tuz za fabrykaa kabli.Nie jechalem tamteedy juz od dawna dlatego nie wiedzialem czym to pachnie...jakzesz w takich chwilach wraca teeskonota za poczciwym gazikiem..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka