Dodaj do ulubionych

parking lotnisko

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.12, 09:29
Znacie parkingi godne polecenia? Interesują mnie dwa miasta, Warszawa i Wrocław, gdzie zostawialiście swoje samochody, jak wyjeżdżaliście na wakacje.
Obserwuj wątek
    • deoand Re: parking lotnisko 05.07.12, 10:52
      W Warszawie zostawiałem samochód na parkingu przy Alei Krakowskiej 42 -zjazd bezpośrednio z trasy katowickiej tylko uwaga Krakowska jest również w Raszynie przed Warszawą oraz na parkingu ul Krakowiaków 75 wjazd od Łopuszańskiej . W obu parkingach rezerwowałem miejsce telefonicznie , w obu odwieźli przywieźli i bez problemów .
      We Wrocławiu nie wiem -widziałem tylko kilkadziesiąt lat temu Dworzec Wrocław Głowny / chyba /
      • Gość: agentka OSA Re: parking lotnisko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.12, 22:07
        we Wrocławiu polecam KROMET przy starym terminalu.
        wejdź na str: www.parking-kromet-lotnisko-wroclaw.pl/- znajdziesz tam wszystkie informacje i cennik. Radze zarezerwować miejsce telefonicznie.
        Ostatnio zmienił sie właściciel i od razu niższe ceny i bardzo mola obsługa. Dowiozą na lotnisko z bagażami w 4 minuty a jak wrócisz to zadzwonisz i przyjadą po ciebie.
        Jest monitoring i ubezpieczenie w razie W.

• kin-ex Re: parking lotnisko 26.07.12, 15:16
      Parking przy ul.Poleczki 49 (wjazd od ul.Wyczółki) - bardzo duży, tani, gwarancja miejsc. Można spokojnie zostawić samochód na tydzień lub dwa bez obaw. Do lotniska 4 min, autobus 148 tuż obok parkingu lub taksówką. Informacje i opłaty za parking w recepcji Hotelu Poleczki, przy którym parking się znajduje.
      • kin-ex Re: parking lotnisko 26.07.12, 15:17
        w Warszawie (na Ursynowie przy Wyścigach)
        • Gość: e-l Re: parking lotnisko Scorpio 5zł/24h IP: *.internetunion.pl 27.07.12, 21:38
          Parking Scorpio przy granicznej 89 po drodze na lotnisko na hasło kromet ma takie same ceny ja za miesiac zaplacilem 100zł
    • Gość: adventura Re: parking lotnisko IP: *.play-internet.pl 02.08.12, 23:19
      ja podobnie jak kolega, ten przy Alei Krakowskiej 42, solidnie, wszystko bez zarzutu. Obsługa miła i auto całe po powrocie wink
      • Gość: Joanna Re: parking lotnisko IP: *.alfa.pl 14.03.13, 12:33
        Tu jest fajne zestawienie, tylko tanie i sprawdzone parkingi.
        Najlepsze parkingi przy polskich lotniskach - 24parkinglotnisko.pl
        Jest tam Krakowska 42 (byłam w zeszłym roku) i kilka innych dobrych parkingów przy lotniskach w Polsce.
    • extremalny0 Re: parking lotnisko 10.01.14, 09:47
      Jeśli szukacie taniego parkingu przy lotnisku Wrocław to warto przejrzeć więcej ofert i wybrać ten z najkorzystniejszą ceną i na przykład darmowym transferem na lotnisko.
      • 46milena Re: parking lotnisko 11.02.14, 13:32
        Ja osobiście mogę polecić parking Maro - jest strzeżony i monitorowany przez 24 h. Często latam samolotami więc równocześnie jestem niestety skazana na pozostawienie mojego autka (czasem na kilka dni), dlatego bardzo ważne jest dla mnie wybranie najlepszego parkingu. Na szczęście póki co z tym parkingiem nie miałam żadnego problemu i auto jest całe wink Więcej informacji można znaleźć tutaj.
    • Gość: Moniq Re: parking lotnisko IP: *.play-internet.pl 26.03.14, 06:18
      Najlepszy w waw jest moim zdaniem www.parking-lotnisko.pl/ - bezpieczny, nie najdroższy i z fajną obsługą. Zdarzało mi się tam zostawiać samochód na dłużej i nigdy nie było żadnych problemów
      • 24parkinglotnisko.pl Re: parking lotnisko 25.05.14, 00:01
        Krakowska 42 to faktycznie najlepszy parking przy lotnisku Okęcie
        w naszym internetowym rankingu na 24parkinglotnisko.pl
    • andzella87 Re: parking lotnisko 25.02.20, 11:18
      Na wątku forum.gazeta.pl/forum/w,711,99877365,99877365,parking_przy_lotnisku_we_Wroclawiu.html#p160558410 wspominałam o ->> sunparking.pl <<- naprawdę polecam!
    • andikowsky Re: parking lotnisko 19.07.21, 13:18
      parking lotnisko mogę polecić. ja zawsze korzystam
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka