mag1975 12.05.04, 18:45 Witam! Czy ktoś może polecić jakiegoś dobrego instruktora jazd? Mam prawko od wieków, ale nie jeżdzę i chciałabym sobie odświeżyć umiejetnosci. Najlepiej na Warszawskich Bielanach lub Żoliborzu. Pozdrawiam Magda Link Zgłoś Obserwuj wątek
fart70 Re: jazdy doszkalające 13.05.04, 01:47 To nie będzie łatwe bo większość szkolonych ma doczynienia tylko z jednym instruktorem więc każdemu się wydaje, że jak jego nauczyciel nie był beznadziejny to jest "dobry" :) Poza tym teraz jest istne oblężenie wszystkich szkół nauki jazdy ze względu na realizację zapisów z przed 1maja (znaczna podwyżka cen). Rozumiem twój dylemat, bo teraz wiele szkół zatrudniło na prędce kogo się dało aby sprostać tej nawałnicy zgłoszeń więc trafienie na jakiegoś "błazna" jest wielce prawdopodobne. Rok temu byłem w takiej sytuacji jak ty i poszedłem kilka razy na plac manewrowy przy lotnisku na Bemowie. Obserwowałem za każdym razem przez kilkanaście minut co i jak mówią instruktorzy do uczniaków. W końcu wybrałem jednego z którym uważałem, że najlepiej się dogadam i który dużo mówił do ucznia. Niestety po zakończeniu serii jazd straciłem z nim kontakt, ale sam sposób wyboru się sprawdził. Link Zgłoś